Sendeki belirtilerin yarısı bende de var, yarısı yok bakalım benim kutudan ne çıkacak bu arada oğluşun için tebrik ederim, sağlıkla doğar inşallah geleceğin kaynanaları hazır
Ayyy çok sevindim biliyor musun canım, Allah herkesin gönlüne göre versin ☺çok mutlu oldum valla, iyiki bende erken gitmemişim büyüdükçe belli oluyor. Bide doktor bana dese erkek diye
kızlar bu kadar sert çıkışmanıza gerek yok testler hakkında. hepimiz anneyiz, testi yaptırmayan bencil olarak gösteriliyor. sanki bebeğini düşünmüyormuş gibi. yada vicdansız biriymiş gibi. herkesin kararına saygı duyuyorum yaptırana da yaptırmayana da. ama yaptırmamak bi ayıp veya suc değil. yada yaptırmayan dünyanın cahili de değil. çok şükür hepsinin farkındayız. kendimi sorguladım resmen ben kötü bir annemiyim diye. hayır değilim. çocuğum için en iyisini benden başkası düşünemez. o yüzden saygı
Ben de yaptırmadım. Rabbim nasip etmiş Rahmime konmasına, iyi mi kötü mü neden baktırayım. Bilsem neyi değiştiricek ‘hiç’. Tam tersi her türlü kabulümsün bebeğim diyoruz bundan daha ötesi yok.
Ben de yaptırmadım. Rabbim nasip etmiş Rahmime konmasına, iyi mi kötü mü neden baktırayım. Bilsem neyi değiştiricek ‘hiç’. Tam tersi her türlü kabulümsün bebeğim diyoruz bundan daha ötesi yok.
Tabi sizde haklısınız ama arkadaşlar başka bi şeyden bahsetmiş. Hani sendrom felan değil de. Mesela bir organında sıkıntı varsa doğar doğmaz müdahale de ediliyor bebeklere. Yaşama şansı artıyor. Allah hepimize sağlıklı aklı fikri yerinde bebekler nasip etsin inşallah. Olacağın önüne tabiki geçilmez. Allah ın takdiri. Ama hasta olunca Allah tan gelen bi şey kabul edelim demiyoruz tedavimizi oluyoruz. O şekilde düşünelim.
Yine de herkesin kendi tercihi. Saygı duymak lazım
Tabi sizde haklısınız ama arkadaşlar başka bi şeyden bahsetmiş. Hani sendrom felan değil de. Mesela bir organında sıkıntı varsa doğar doğmaz müdahale de ediliyor bebeklere. Yaşama şansı artıyor. Allah hepimize sağlıklı aklı fikri yerinde bebekler nasip etsin inşallah. Olacağın önüne tabiki geçilmez. Allah ın takdiri. Ama hasta olunca Allah tan gelen bi şey kabul edelim demiyoruz tedavimizi oluyoruz. O şekilde düşünelim.
Yine de herkesin kendi tercihi. Saygı duymak lazım ❤
kesinlikle ben bunu anlarım zaten. ama burda yazılanlar daha cok yaptırmayanların ‘vicdansız’ olduğuna, stres yapmamak icin testten kaçtığımıza yani bencil olduğumuza falan geliyor.
Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür bir hafta sonra kontrol var bizde belli öğreniriz cinsiyetini
Bende feci Bi kaşınma var göbek göğğs kalca bölgem de kaşımaktan yara yapmışım sizde de varmı
Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür bir hafta sonra kontrol var bizde belli öğreniriz cinsiyetini
Bende feci Bi kaşınma var göbek göğğs kalca bölgem de kaşımaktan yara yapmışım sizde de varmı
pufboregi
ben de aynılarını yaşıyorum. Daha öğrendiğim hafta yüzümde kocaman bir sivilce çıkmıştı. Şimdi de çıkıyor ara ara ve cildim bozuldu. Hatta boynumda iki tane tüy sertleşmiş sakal gibi olmuş
Aynen kızlar. Bunun zaten bencillikle alakasi olamaz. 2li 3lü testleri bende yaptirmak istemiyorum ama detaylı ultrason yani organlarin tümüne bakilandan bahsediyorum iste onu yaptiricam insallah. Enazindan öyle sorunlarda tedavi mümkün. Ama tedavisi mümkün olmayan sakatlıklar icin aldırmayı düşünenler yapar anca.. rabbime emanet rabbim korusun melek onlarr. Insallah hepimizin bebisleri da sağlıklı sıhatli doğar...
Benim arkadaşımın bebeğini doğar doğmaz ameliyata almislardi önceden problem tespit edildiği icin.Sırf hamileligi stressiz geçireyim diye son ana bırakilmamali.Saniyelerin bile önemi olabilir çünkü.
Hamileliği stressiz gecirmekle alakası yok canim bu olayin. Sen sanirim detaylı ultrasondan bahsediyorsun. Onda tedavi mümkün zaten. Ama biz tadavisi sadece bebegi aldırmak olan testlerden bahsediyoruz. Ve aldirmayip sapasağlam doğan çocuklar var. Allaha tevekkül cok önemli. Tedavisi mümkümse zaten tabiki de yapılır. Mesela ayrıntılı ultrason gibi...
Aynen kızlar. Bunun zaten bencillikle alakasi olamaz. 2li 3lü testleri bende yaptirmak istemiyorum ama detaylı ultrason yani organlarin tümüne bakilandan bahsediyorum iste onu yaptiricam insallah. Enazindan öyle sorunlarda tedavi mümkün. Ama tedavisi mümkün olmayan sakatlıklar icin aldırmayı düşünenler yapar anca.. rabbime emanet rabbim korusun melek onlarr. Insallah hepimizin bebisleri da sağlıklı sıhatli doğar...
Heh aynen zaten benim basından beri yapılması gerekir dedigim detaylı ultrason :)
Özellikle üstüne basa basa belirteyimde gene yanlıs anlasılmayayım üclü dörtlüyü kastetmiyorum :)
pufboregi
ben de aynılarını yaşıyorum. Daha öğrendiğim hafta yüzümde kocaman bir sivilce çıkmıştı. Şimdi de çıkıyor ara ara ve cildim bozuldu. Hatta boynumda iki tane tüy sertleşmiş sakal gibi olmuş
Canım erkekmi bekliyorsun bilmiyorum ama benim kızım olucak nasipse ve dediklerin bendede oldu :)
Yanagımda bikaç sivilce cıktı geldi geçti bikaç günde hala ufak ufak alerji gibi oluyor sonra dudagımda cıktı gitti vs
Cenemdede bi tane tüy cıktı simsiyah
Hani erkek istiyorsan inşallah olur ama safi bunlar belirti değildir :)
Heh aynen zaten benim basından beri yapılması gerekir dedigim detaylı ultrason :)
Özellikle üstüne basa basa belirteyimde gene yanlıs anlasılmayayım üclü dörtlüyü kastetmiyorum :)
Anladım canım ben seni. Evet o önemli bence daha cok. Digerini zaten ögrensende bisey yapamiyosun. Rabbim hepimizin bebislerini ve evlatlarımızı korusun insallah. Düzenli kontrollerimize gidelim üstümüze düşeni yapalım. Gerisi takdiri ilâhi
Anladım canım ben seni. Evet o önemli bence daha cok. Digerini zaten ögrensende bisey yapamiyosun. Rabbim hepimizin bebislerini ve evlatlarımızı korusun insallah. Düzenli kontrollerimize gidelim üstümüze düşeni yapalım. Gerisi takdiri ilâhi