Benimde yüzüm sivilcelendi ve hiç üşümediğim kadar üşüyorum ama %90 kız dedi belli olmuyor ya

Bende bildirmedim taşındım şimdide evime yakın olana gitmem lazım Ayy gıcık oluyorum ya böyle insanı azarlamalarına dr hemşire Hademesi hepsi ayrı cins devlette

Olabilir cnm ben baya baya sivilcelendim ve hiç geçmedi. Arkadaşlarom çok güzelleştin diyor hep bende nerem güzel sivilceliyim diyorum. Ergenken bile yoktu çünkü. Kızımda da olmamıştı. Sakal olayı kızımda da oldu ama ona bişi diyemicem de tüylerim hızlı büyüyor ama. Bnm ztn gitti güzelim lazer. Gebelik olayı kapanınca tekrar yaptırcam mecbur

Kızlar bana doktor bebeğin eşi biraz aşağıda ama o ilerleyen zamanda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi ama tabi ki kafama takıcam bunu ben. Var mı sizde böyle bi durum? İnternette cinsel ilişkiden uzak durun demiş doktorlar. Ama bana bişi demedi doktorum. Plesanta öndeyse rahim ağzını tıkıyor oluyor ilişki sıkıntı yani aslında ama bilemedimki. Kocamın yanında da soramadım

Kızlar istanbul anadolu yakasinda medipol çamlıcaya giden varmı hiç ümraniyede? Yeni açılmış galiba orası

Canım benim küçük kızımda plasenta öndeydi, hiç de bir sorun olmadı sen kontrollerini aksatma. Benim doğuma kadar öndeydi sapasağlam doğdu şükür

Lazer benim de gitti. Yeni yaptırmıştım şuana dek idare etti bacaklarım ama şu saatten sonra ağda ve makineye geri mi dönsem diyorum, kimi kıl köklerini uyandırır diyor. Ne yapsam bilemedim.

Benim ilk bebek canım kız da olur erkek de, farketmez. Biz hep kız ismiyle hitap ettik ama dr erkek sinyalleri veriyor, ama ağzından başla laf alamadık göremedim dedi. Hayırlısı

Bende ergenlikte falan hic sivilce görmemiştim hamilelikte başından beri geçmeyen sivilcelerim vardı cildim soluklasti gitti. Çirkinlesince kiz dedik hep ama oğlusmuş. Doktorun yüzde yüz kesin demesine rağmen hala acaba mi diyorum :) cildim duzelmeye başladı baya baya ve de karnım yayık bi şekilde büyümüyor ortada top gibi..
Cinsiyeti belli olan arkadalar, 12 ya da 13. Haftalarınızda doktorunuz cinsiyetle ilgili bir tahmin yürütüp, sonradan fikri değişti mi?
Cnm benim gecen gün söyledi cinsiyeti ve değişmez dedi bakalım ben yinede beklemedeyim. Okuduklarım çoğunluk olarak kız bebek denilenler sonradan erkek olarak değişmiş gibi ama bilemiyorum yinede

Etmezler mi zaman cabuk gecsede eylül gelse devlette oyle canim

Senin kızdı değil mi canım öyle hatırlıyorum. Sana kaçıncı hafta söylemişti. Ayrıyız biz seninle.

Hayırlısı neyse o olsun tatlım . Bende kıza çok kuruldum erkek derse nasıl tepki veririm bilmiyorum.
Seninki bence kız. Çünkü bir önceki de erkek benim. İnanki çıkıntıyı hemen görüyorlar. Bir pozisyonda mutlaka yakalıyor. Talat bey çok garanticii bir doktor. Eğer kız dediyse emindir. Ama sana öyle söylemiştir. Tam haftasını bekliyor. Bana güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…