Günaydın hamişler.
Aranızda kendini hiç hamile gibi hissetmeyen var mı. Ben başından beri öyleyim nerdeyse, oğlanın peşinde koşmaktan, hastalığıyla uğraşmaktan olan belirtileri de anlamadım belki de.
Bir ara hareketini alıyordum ama 2gündür tık yok. Düzenli hareket için henüz erken biliyorum ama off bilemedim. Randevum haftaya Perşembe

bende senin gibiyim akşamları şişen karnım olmasa unutucam endişe etme bence. ben daha hiç alamadım hareketlerini. ama iyidirler sen merak etme annesi

bende senin gibiyim akşamları şişen karnım olmasa unutucam endişe etme bence. ben daha hiç alamadım hareketlerini. ama iyidirler sen merak etme annesi
Cinsiyeti netleşsin diye erteledikçe erteledim o biraz stres yaptı bende sanırım. Gerçi en son 28 şubatta gittim çok da olmadı ama oğlan iyileşince kafaya takacak şey azaldı ondan galiba. Ya sabır.

Cinsiyeti netleşsin diye erteledikçe erteledim o biraz stres yaptı bende sanırım. Gerçi en son 28 şubatta gittim çok da olmadı ama oğlan iyileşince kafaya takacak şey azaldı ondan galiba. Ya sabır.
evet evet insanın yoğunluktan aklına gelmiyor bile bazen. bi sonraki kontrol ne zaman?

Heh aynen zaten benim basından beri yapılması gerekir dedigim detaylı ultrason :)
Özellikle üstüne basa basa belirteyimde gene yanlıs anlasılmayayım üclü dörtlüyü kastetmiyorum :)
ben zaten üçlü dörtlü ne onu da bilmiyorum. sadece yapılması gerekli olan şeylerin yapılması gerektiğini vurguladım kendimce . ama baya yanlış anlaşıldık. doktor yapalım diyorsa yaparım ben .

Merhaba,
benimki de aynı şekilde. doktorum daha erken yukarı çıkar yüksek ihtimalle dedi. ilk üç ay ilişki yasaktı bu sebeple ve kanamam oluyor diye dördüncü aya girince tekrar baktı ve bir ay daha yasak dedi :)

Ben karnimda hareketini hissetmesemde bazen elimi koydugumda hafif hissediyordum sonra o his kayboldu ve baya moralim bozulmustu cok sukur sorun yoktu bir an evvel hayirlisi ile buyuseler hissettikce rahatlariz bir de benim ilk bebegim. Cok stres yapiyorsan randevunu erkene al hem icin rahatlar hem kuzunla gorusmus olursunuz

ay canım benim inşallah sen doktor konusunda tecrübelisin sana güveniyorum

ben zaten üçlü dörtlü ne onu da bilmiyorum. sadece yapılması gerekli olan şeylerin yapılması gerektiğini vurguladım kendimce . ama baya yanlış anlaşıldık. doktor yapalım diyorsa yaparım ben .
Baya baya yanlıs anlasıldık :)
Daha anne bile değilken annelik sorgular olmusuz :)
Hormonlar hormonlar sonucta bu site dısarıdanda okunuyor bir kişide bile olsa farkındalık yaratırsak ne mutlu bize :)

Benim minnoş da oğluşş Ben ilk 6-7 hafta çok sivilceliydim sonra pat diye geçti hepsi daha da çıkmadı

Senin kızdı değil mi canım öyle hatırlıyorum. Sana kaçıncı hafta söylemişti. Ayrıyız biz seninle.
Yok cnm bana hiç tahmin yapilmamisti ben öyle diyordum kız diye burda ki tahminler kızdi.. 18 mart günü öğrendim 13. Hafta oluyor işte hatta bebis o gün 13+2 çıktı o doktorun ultrasonuna göre.. hepsi farlı ölçüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…