Aynen bende bilmiyordum böyle olunca çevremde bikaç kişi bizde aynısını yaşadık dediler. Biran önce toparlanırız inşlh ilaç kullanmayı hiç istemiyorum
Amin inşallah ilaç gene neysede antibiyotik kullanırken vicdanım sızlıyor Rabbim esirgesin yavrularımızı ne diyim ona emanet

Teşekkür ederim canim bilgi için sonucun nasıl

Fiyatlar çok ilginç degil mi allianz la sgk farkı
Gerçekten sacma biri normalde uçmuş biri sezaryende
Sonuc araya haftasonu girdigi icin ptesi belli olcak ama işyerinden izin alamayacagım icin cumartesi gidicem :)
Valla sorma bende sinir oldum resmen özel diye bindirmişler ne alakaysa yani ordanda alıyorsun paranı ordanda
Ki dogum paketleride sınırlı olur benim gecen yıl besbindi bu yıl yedibin oldu e bunun icinden muayneler testler vsde düşüyor doguma kadar o dogum paketinin yarısını zaten harcamıs oluyorsun

Canım malesef eşimin müdürü ile sıkıntıları oldu sonrada kendi istifa etsin diye etmedikleri kalmadı, adamın 7 ay içinde 2 kere tainini çıkardılar. En son evimize en uzak noktaya verdiler yazık hergün 6 saat yol çekti ama inatla istifa etmedi en son hasta oldu, rapor verdi doktor, işe gitmedi, raporun sahte deyip tazminatsız çıkardılar. Saçma sapan işler. Sonrasında da zaten küçülmeye gidip bayağa eleman çıkardılar.

Sen iyice dinlen canım vücudun toparlanana kadar, tekrardan geçmiş olsun

Kızlar benim de zaman zaman göğüs uçlarında zonklama oluyor. Onun dışında pek semptom kalmadı. Bazen belim ağrıyor geceleri bacaklarımın arasına yastık koyup yatmaya başladım

Daha ne anladım ben o ozel sigortadan. Gercekten fiyatlar cok saçma bana da doktorum 5bin sezaryen 4bin normal dedi ama oda icin extra ücret işitme testi icin ekatra ücret dedi. Soyguncular ya baska bsey degl. Anlaşmalı diger hastanelerden fiyat al derim cunku ozel saglik sigortasi olanlar gerçekten cok komik paralar ödeyerek dogum yapti çevremde.onlar allianzla yuzde yuz anlaşmalı değildir. H honey bunch peki holter sonucun ne oldu

Kızlar benim de zaman zaman göğüs uçlarında zonklama oluyor. Onun dışında pek semptom kalmadı. Bazen belim ağrıyor geceleri bacaklarımın arasına yastık koyup yatmaya başladım
Belirtilerin azalması normal diyorlar ama insanın aklının bi köşesinde evham da oluyor ister istemez

Öyle tabi sgk baktıgında daha avantajlı oluyor fiyat acısından muayeneleri özelde ol dogumu sgk dan veya tam tersini yaptır daha mantıklı geliyor
Holter pazartesi belli olucak ama calıstıgım icin cumartesi gidicem kontrole bişey cıkmaz inşallah

Ben de defactonun bi tane pantolonunu denedim aynı model aynı beden ama hicbiyri birbirinin aynı değil. Bi tanesinin ağı yamuk, bi tanesinin arka cepleri yamuk.. Çok garip yapmışlar standart bir kalıp yok müdür nedir

Kızlar günaydın Defacto ürünlerinin iyi gelip gelmediğinden konuşulmuş.Bundan da ziyade çok kalitesizdir.Yillar önce ilk ve son kez girdiğimde bir pijama takimi aldım.Pijamanin üstünde ayıcıklar vardi.Pamuklu pijama idi.Neyse yıkadım ben makinada 30 derecede pijama bir cıktı ayıcıklar yok Neyse dedim ayıcıklar çok ta önemli değil ayiciksiz giyeyim hadi.5-6 ay giydim öyle.Sonra birgün bir oturdum caaaart dedi.Agindan komple yırtıldı pamuklu pijama.Oh dedim kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…