Alışverişten konu açılmışken, trednyol 30 TL kupon yüklemiş bilginize bende sabahtan beri bakınıyorum ne alsam da kuponu kullansam diye

Emzirme sütyeni veya hamile taytı alayım dedim ama bedenlere güvenemedim. Cinsiyeti kesin belli olanlar bebişe bişeyler alabilir

Kızlar bu tetenoz asisi ne zman yaptırılıyormuş beni hiç arayan olmadı doktoruma da sormayı unutmuşum bilen varsa beni aydinlatabilir mi

Kızlar bu tetenoz asisi ne zman yaptırılıyormuş beni hiç arayan olmadı doktoruma da sormayı unutmuşum bilen varsa beni aydinlatabilir mi
Ben gebelik kaydı açtırmaya gittiğimde yazıp elime verdiler. İlk doz 20.hafta ikinci doz 24.hafta. Sağlık ocağına gebelik kaydı açtır muhakkak onların aramasını bekleme malesef bazıları aramıyormuş.

Kızlar benim 2 gündür göğüs hassasiyetim bayağa bayağa azaldı. 2.trimesterde azalır yazıyor 14.haftayı yarıladık. Normaldir herhalde değil mi? Siz de durumlar nasıl?
Göğüs uçlarım hala hassas bide kaşıntı cok oluyo baya bi damarlandi hatta bence normal belirtiler arada gidiyo arada geliyo benim oyle mesela

Beni 18.haftamda geleceksin die çağırdı sağlık ocağı gidicem ayın 5inde kalbini dinlicekler ona gore asiyi yapıcaklar ikinci dozda 1 ay sora vuruluyo

Aynisini ben de şöyle yaşadım bir hırka aldım uzunca oh mis işte giyerim dedim cetinkayadan
Ama markayı sonra gördüm ilk yıkamada iğrenç pamuk yumağı oldu üstüne otu çöpü herseyi mıknatıs gibi cekiyo
Gerçi H&M den kızıma aldığım t shirt lr de benzer durumda
Ürüne göre de degisebilir

Çocuk urunleri panço yu seviyirum yillardr hep ordan alıyorum
Yeni doğan lar da güzel kismetse ordan alıcam
Bi de bizim sayfanin kenarlarında size de aynı reklam geliyo mu bilmem baby mola diye bişey çıkıyor alış veriş yapan var mi

Göğüs uçlarım hala hassas bide kaşıntı cok oluyo baya bi damarlandi hatta bence normal belirtiler arada gidiyo arada geliyo benim oyle mesela
Benim de damarlandı 1 beden kadar büyüdü. Ama çok gergin ve hassastı o gerginlik ve hassaslık gitti. Azcık evham yapmıştım ama bugünün belirtilerinde happy momda da bu ay göğüs hassasiyeti azalır yazıyor.

Ben evhamdan ölmeden şu bebişlerin hareketlerini net şekilde hissetmeye başlasak artık

Bir anda güldürdün beni

Merhaba hamiş arkadaşlarım. Uzun zamandır giremiyordum. Kısaca anlatim. 12 haftayı doldurduk. Artık kanama riskimiz bitti. Çok şükür. İkili test sonucum 1/935 çıktı. Beta hcg 86. Cinsiyet yorumlarınızı varsa alırım. Yaş riski nedeniyle nıpt testi yaptırdım. Sonucu bekliyorum. Bu hafta içi gelmesi gerek. Mide bulantılarım devam ediyor hala. Şimdilik havadislerim bu kadar.

20.haftada yapılıyor ben önceki gebeligimde 2 doz vurulmustum.Simdi sağlık ocağı 20.haftada gel ilk dozu yapalım dedi.Siz yine de sağlık ocağını arayın sorun.Doktorlar aşılar hakkında bilgi vermiyor aile hekimi takip ettiği için

Ben oğlumun herseyini h&m ve lcw den aldim.Lcw zaten mecburi istikamet çünkü gelen hediyelerin %75 i mavi poşet lcw.Degistiriyorsun çoğunu.En güzel kısmi ürünü değişim kartı olmadan fatura almadan 1 yıl sonra götürdüğünde bile değiştiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…