Kızlar bu arada bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda bir aksilik yok çok sağlıklı bir bebek dedik prof. Detaylı ultrasona kendi doktorumda geldi birlikte baktılar 30 dk sürdü yaklaşık herşeyine baktılar parmaklarını bile tek tek saydılar. Kendi doktoruma şeker yüklemesini de sordum bir daha ki ayda kontrolümde yapalım ben tavsiye ediyorum dedi. Çok fazla kilo almadığım ve ailelerimizde şeker geçmişi olmadığı için sadece ilk aşmasını yapıcak ve kontrole gelmeden 3 gün önce karbonhidrat ağırlıklı beslen dedi ben neredeyse hiç tüketmediğim için sanırım. Bizde şimdilik haberler böyle
❤
Bu arada ben doğumdan sonra eve misafir almamak için hastaneyle konuşup 2 yada 3 gün kalmayı düşünüyorum. Doğumun olucağı hastanede odalar süit şeklinde yan odada koltuk takımı olan alan var masayıda oraya kurdururum. Eşimin çevresi çok kalabalık ve eve sürekli birilerinin gelmesi hem hijyen açısından hem benim huzurum açısından sağlıklı olmaz diye düşündüm. Bu yüzden en sadesinden ufak bir masa süslemesi yapıcam danteler aşırı pembeler simler süsler olmayanından. Doğuma giderkende kimseye haber vermemeye karar verdik eşimle ikimiz olucaz sadece ben odaya çıktıktan kendimi toparladıktan sonra ailelerimizi aricaz bu anın ikimize özel olmasını ben sancı çekerken koridorlarda dolaşan anne babaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.özelliklede kv min
Çikolata ve atıştırmalık tuzlu kurupasta gbi bişeyler düşündüm ikram olarak. Lohusa şerbeti yerinede ev yapımı limonata belki. Şerbetin kokusuna bile katlanamıyorum
Hediyelik konusunda hiç fikrim yok sade şık bişeyler ne olabilir? Fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim