ya da fiyat almaya başladım
organizasyon firmalarindan
biri 1250 dedi
sizlerden de öğrenen olursa yazsın lütfen
Oda süsleme mi? Gelenin çok olacaksa olabilir ama kendin bişeyler hazırlasa daha uygun olmaz mı? Doğumda birine zimmetlesen süsleri o yerleştirse, süslese

Cnm araştırmada perinatolojiden randevumu aldın doktorunmu yönlendirdi nasıl yaptırdın detaylıyı
Canım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum Kayseri'de orası kendi bünyesinde yönlendirdi aslında ama randevu yoktu iki ay kadar. Üniversite hastanesinde normal muayene olan yani aylık kontrolünü orda yaptıranlara ücretsiz yapılıyormuş peritanoliji muayenesi ama ben direkt dışarda gelmiş oldum ve hocaya muayene olmak istiyorum dedim ücret yatırıp aynı gün muayene oldum. Böyle işte. Yani fakültede hocaların zaten ücretli muayrnesi var burda özel hastane fiyatlarıyla eşdeğer . Ama ayrintiliyi özelde yaptırmak istesem en az 300 liraydı iyi oldu benim icin

İlk kızımda yaptık. Odalarda masa vardı bizim hastanede. Bu gebelikte düşünmüyorum yapmayı

Kızlar selam hepiniz seker yuklemesi için 10 saat aclik demissiniz ama benim doktorum üstüne basa basa yemek yiceksin üstünden 3 saat gectikten sonra gelip kan vericeksin açlık dedi. Sonra o sıvıyı içip tekrar vericem 1 saat sonra. Size 10 saat demelerine şaşırdım. Birde sebamed ürünleri düşünen arkadaşlar varsa hiç düşünmesin eski kalitesi ve kariyeri artık yok çünkü uzun zaman önce el değiştirdi bende bi eczacı olarak bilgi vereyim

Kızlar doktorum çocuk kardiyolojiye yönlendirdi bebeğimin kalbinde 2 mm küçük bi delik var dedi doğuma kadar kapanabilirmiş bu durumu yaşayan varmı önemli birşeymi çok moralim bozuk üzgünüm
Kuzenimin çocuğunda hamileyken vardı doğduğunda kapanmışti canım seninki de kapanır insallah

Anladım teşekkür ederim bilgiler için

kızlar lohusa takımı ne düşünüyorsunuz, gecelik ve pijama takımı gibi set mi, yoksa bir şık lohusa takımı ve evdede giyilebilecek penye pijama takımımı (emzirmesi kolay üst kısmı)
Ben bitane alt üst pijama takimi ve bi tane gecelik düşünüyorum hastane için gebelik okulundaki ebe oyle demişti gecelik daha kullanışlı oluyomuş set almicam gerek duymadım

Hastane çantamıza hoşaf yapıp koymamız mi gerekir kayısı hoşafı mi

Bilemedim ki ama hem ebe hem doktor burda yapıyoruz dediler. Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde bi daha detaylıca sorayım.
Bana da sağlık ocağı yapacağız dedi bayram sonrası verdikleri listede de yazıyor günler ve o günlerde neler yapılacak doktorum da sağlık ocağında yaptirabilirsin sonucu getirirsin dedi

Aldım artik deneyip gorucem iyi gelmezse ozaman başka bakarim

Hastane çantamıza hoşaf yapıp koymamız mi gerekir kayısı hoşafı mi
Evet. Ben kuru kayısıdan yapmıştım şeker yerine de bal koymuştum. Doğum sonrası içtim tanelerini de yedim. Çok iyi geldi. Doktorumun önerisiydi bu.
Planlı sezaryen olduğu için Doğumdan bir gün önce yapıp dolaba koydum.
Normal Doğumda başkasına bu görev verilebilir

Kv yanindaki emojiye koptum

Ne guzel grubumuzda doktor eczaci peki neyi önerirsin icerik olarakta dogal olan..evomere 'yi doktor onermisti bana ama ?mustelda iyi sanirim

Anladım bende sordum hem devlette hem özelde gidiyorum kontrole. Devlette gittiğim hastanede aynı binadaymış perinatoloji ama kadın doğumcu yönlendirebiliyormuş sadece senin dediğin gibi bugün konuşacam göndermesi için bakalım randevu işleri flnda nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…