Kızlar geçenlerde grupta da konuşulmuş benim pazar günden beri ayaklarım şiş bir hafta sonra tandevum o zamana kadar bekleyeyim mi acil bi durum değildir diye düşünmüştüm

Bu arada ben +10 kilodayım ayaklarım tombikleşti sanmıştım ama siz buraya yazınca farkettim sabahları normal gün içinde şişiyor hemen

Bi de kızlar sağ üst kaburgamda (meme altında) lokalize bi ağrı var özellikle yatarken belli ediyor kendini uykumdan uyandırıyor bebek oralara kadar çıkmamıştır daha dimi neyin ağrısı bu ahahah her yerim ağrıyor

Bence çok iyi düşünmüşsünüz bende yaparım ama duruma göre birine de yaptirabilirim

Valla bende zor uyuyorum karnimdan hic rahat edemiyom yan yattığım için karnımın yanları agriyo bide sürekli tuvalete kalkıyorum 6 kilo almışım toplamda şişlikler için gidebilirsin dr a

Aynisi benim sol tarafimda var. Sanki o kaburgamin alti ezilmis gibi. Sutyenlerin alt tarafi da sıktı acaba ondan mi diyorum ama bebek oraya kasar cikmis olabilir. Benim ilk gebelikte de o kisim cok acirdi.

Aynisi benim sol tarafimda var. Sanki o kaburgamin alti ezilmis gibi. Sutyenlerin alt tarafi da sıktı acaba ondan mi diyorum ama bebek oraya kasar cikmis olabilir. Benim ilk gebelikte de o kisim cok acirdi.

Ben de azıcık uzun süre öne eğik falan otursam sırt ağrım çok oluyor.. Normaldir bu ağrılar diye düşünüyorum. İlk gebeliğim 3 sene önce olmasına rağmen hatırlamıyorum valla çok ilginç :) bir de kesinlikle test edip onayladım yoğurdun içinde falan çiğ sarımsak yediğim zaman karnım öyle şişiyor ki nefes alamıyorum. Hamilelikten önce böyle bir şikayetim hiç yoktu.

Kızlar bir de akıntı durumunuz nasıl? Benim çok fazla oluyor gün içinde ara ara ya.
Benim bu hafta artti. Hatta beyaz renkli. Onceden seffaf beyazimsiydi. Simdi beyaz ve su gibi de oluyor arada. Agrim sizim yok normal karsiladim ama doktora da danismak lazim. Camasirim altina kacirmis gibi islak oluyor. Havlu pecete koyuyorum

Ben bitane alt üst pijama takimi ve bi tane gecelik düşünüyorum hastane için gebelik okulundaki ebe oyle demişti gecelik daha kullanışlı oluyomuş set almicam gerek duymadım
bende hem pijama hem gecelik alayım , gecelik bir arkadaım rahatsız oluyor dedi, sürekli kontrole geliyor tamamen sıyırmak zorunda kalıyorsun dedi ama orası hastane mal çoktan meydanda olacak

kızlarrr ayrıntılı ultrasondan geldim Bakırköy devlette yaptırdım raporda dr adı deniz kanber açar dı erkek.kalpte beyinde omurga da sorun yok dedi ama yüzde 70 dir bu oran yüzde 100 değildir falan dedi 20-25 dk kadar sürdü ultrason resimlerini verdi ama çokkk ama çok kötü hiç görülmüyor 2 li de bile daha netti çok ilginç bukadar kötü çıktı ile ne gördü acaba???

cihazlarla alakalıdır belki tam tespit edilememiştir. Bir sorun görmemiş fakat cihazlara güvenemiyor olabilir.

bana da o ilginç geldi sorun görmedi çok şükür ama usg lere bakıyorum bebeği bile göremedim ben:) o nasıl gördü gerçi ekranda gösterdi arada

Benim bu hafta artti. Hatta beyaz renkli. Onceden seffaf beyazimsiydi. Simdi beyaz ve su gibi de oluyor arada. Agrim sizim yok normal karsiladim ama doktora da danismak lazim. Camasirim altina kacirmis gibi islak oluyor. Havlu pecete koyuyorum
Aynı benim de böyle. Koku, kaşıntı VS yok. Ama çok rahatsız edici.

bende hem pijama hem gecelik alayım , gecelik bir arkadaım rahatsız oluyor dedi, sürekli kontrole geliyor tamamen sıyırmak zorunda kalıyorsun dedi ama orası hastane mal çoktan meydanda olacak
eh orası öyle olacak pijama daha zor olur bence kontrol ederken indir çıkar tuvalete gir çık daha rahat olur gecelik

Kızlar tanıdığım bir ebe, anne karnında çok hareketli olan çocukların doğduktan sonra oldukça gaz problemi yaşadıklarını söyledi. Nasıl bir bağlantı var bilmiyorum ama tecrübeli annelerden biri var mı bu tezi çürütecek

Tecrübeli değilim ama o gaz olayını bende şöyle biliyorum çevremden gorduklerim hamileyken anne ne kadar gazlı olursa doğduktan sorada bebek gazlı oluyomuş bunu özellikle söylemişlerdi dikkat üşütme die ama ben en başından beri gazliyim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…