Solgar - Calcıum Magnesium Plus Zınc
Verdigi ilaç veya gıda takviyesi diyeyim
Bi arastır belki daha etkilidir bende kramp falan olmuyor uzun süredir hani suanda sikayetlerim arasında yoktu ama değiştirdi kendisi
Hatta günde 2 içebilirsin kramp cok olursa dedi
Ben solgar zaten cok severim işime geldi

Şişliğim yok henüz ama belki kalsiyum eksikliğinden oluyordur .. biraz süt içmeye çalışayım

Kacıncı haftandasın ?
Agrılar aslında normal mesela yan yattıgım icin sol tarafım komple tutuluyor bi yarım saat ama siddetli agrı normal değil
Belki atıyorum baska bi vitamin vucudunda eksiktir
24. haftadayım özellikle kol ve bacaklarımda oluyor.. kalsiyumu yeterli alamıyorum heralde

Teşekkürler bir süre daha geçmezse bildireyim

Oyyy maşallah Öyküye İşlerini halletmişsin güzel ama göstermemiş kendini nazlı

Ay çok fena 2 kez oldu oyüzden gerinmemeye dikkat ediyorum damar bir kere hareketlendimi sanki her an kramp girecek gibi tetikte bekliyor hissi veriyor

İlaçlar çok yardımcı ama hareket çok önemli egzersiz düzenli yoga yürüyüş vs ile desteklenmezse vücut kendini kitliyor , kasları omurgayı çalıştırmak için bunlar gerekli Yogada hoca bele yüklenmemek için kuyruksokumunu daima dışa değil içe alın diyor ,

Son düzenleme:
Kızlar bende randevudan çıktım 1 ayda 1.200 gr aldığım için açlık şekerimde düşük çıktığı için şeker yüklemesine gerek görmedi , dondurmayla bunu kutladık Kızım 33 cm 837 gr olmuşaşağıya doğru büyüdü zaten baya yer kaplıyor artık ultrasonda uyuyordu ama bize resmen vesikalık pozlar verdi , kibar kibar durdu yüzünü gösterdi ama kime benzediği tabi bu zamanlarda da pek belli olmuyor ya da bana çok benzemiyorda olabilir , ama dudaklar büyük gibi öyleyse bir kaç yerden kurtarırız

Ayyy ne güzel... Darısı başıma. Çok korkuyorum şekerden. Hiç diyetle uğraşmasın yok

Ben de bu ay 1400 gr almışım çok şükür açlık şekerim de düşük ama yemeklerden sonra çok çarpıntım olduğu için şeker yüklemesi yapıcaz bebişin ne güzel büyümüş maşallah. Çok da akıllı kız aferin ona ne güzel poz vermiş, bizimkilere örnek olsun

Oh maşallah ona benzer gidiyoruz ama brnim bıdık uyuzluk yaptı göstermedi bugun kendisini :)

Maşallah iyiymiş kilo alımın bu aylarda yağlanma çok oluyormuş çünkü , vallahi doktorda şaşırdı baya poz veriyor yüzü çok net dedi diyip durdu Aynen inşallah sizinkilerde gösterir yüzünü

Oh maşallah ona benzer gidiyoruz ama brnim bıdık uyuzluk yaptı göstermedi bugun kendisini :)
Benimki en baştan beri gösteriyor bu sefer uykuda olduğu için daha net görebildikbenim ilaçları değiştirmedi aynen devam şimdi yine 1 ay beklemece aa birde artık ödemler başlayabilir yüzün sanki 2 saat fazla uyusan şişecek gibi dedi ben yüzümden de kilo alıyorum ve ödem olacak gibi hissediyorum dedim dikkat et dedi ,

Hareketsiz olmam mümkün değil ki benim. 20aylık oğlum var ve sağ olsun dağıtmayı çok seviyor. Özellikle de koltuk altına araba top gönderip benden onu almamı istiyor. 2dk uzansam gelip kafama oturup zıplıyor. Sürekli acıktım deyip mutfağa götürüyor beni.
Fazla hareketten zaten kanama geçirdim bu hafta Dr. kesin istirahat verdi ama ne mümkün.
Onu uyuturken bende yanında uyuyakalıyorum çoğunlukla. Daracık yerde sopa gibi pozisyonla hareketsiz. Ondan olduğunu düşünüyorum biraz.

Maşallah canım kızına

Evet doktorun istirahat vermişti sana doğru , ama hareket etmek ,iş yapmak kendini yormakla eşdeğer , düzenli yürüyüş misal haftada 4 gün 30-45 dk hem sindirimini hem kaşlarını çalıştırıyor , yoga veya evde yapılabilecek omuz boyun bel ağrısı için hamilelik hareketleri yapabilsen o bölgeleri çalıştıracağın ve ısıtacağım için ağrı önleyici hatta ağrı kesici görevi görüyor , şuan tavsiye etmem tabiki genelde bu şekilde olduğunda ağrı da minimum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…