Bugün görüş günü sanırım.
Herkes doktorlarda.

Biz de gittik gördük kızımızı. 708 gr olmuş. Boyunu söylemedi. Ama herşey haftasıyla uyumlu görünüyor. Çok şükür olumsuz birşey yok. Şeker yüklemesi yaptırmadı ama açlık tokluk şekerimi ölçüp gittim. Açlık şekerim hamilelikten öncesine göre düşmüş. Dikkat ediyorum. Tatlıyı meyve dışında tüketmiyorum. Hamur işi çok nadir. Sanırım işe yaradı. Umarım böyle devam eder.

Ay cok sukur darısı başıma

Maşallah ne güzel inşallah hep böyle güzel haberler alırız

Dikkat et gerçekten ödem elimde ayagımda oldu bikaç kere suanda yok öyle sıkıntım cok sükür
Vücudun tepkileri sürekli değişiyor bakalım bu ay neler gelicek basımıza :)

Maşallah kuzuna :)
Ben malesef paketli bisküvidir çikolatadır meyve hamurişi hatta normalde hic sevmesem bile nedense suara bayıldıgım serbetli tatlıları yiyorum ve her gün malesef
Ama çıkmadı bende şükür

Bence de elektrikli al. Lansinoh kullananlar var cevremde fiyat performans acısından memnunlar. Ben doğum sonrası alırım diye düşünüyorum, bir sürü alınacak şey var zaten onu erteledim
Plm123 evet kizlar herkes elektrikli demis..dogumdan sonra bakacagim artik bende..is hayatina donmicem ama yinede lazim olcak gibi duruyo artik ihtiyaca gore alirim.gumus gogus kapaklarimi hazir ettim simdiden gogus yarasindan tirsiyorum..bir de emzirirken gidiklandiniz mi ilk ya insan huylanmiyo mu basta

Bende senin gibiyim umarim cikmaz diye dua ediyorum bazen ne kadar dikkat edersen et olacagin onunede gecilmiyo..arkadasim aradi dün 30.haftada kizin suyu gelmis gitmis her sey normal giderken beyninde bosluklar var dogduktan sonra norolojiye gitmeniz lazim demis devlete gidiyordu apar topar iyi bir detayli ultrasonu aradi..yani belki 5 ,6 haftasi kalmis nasil olur aklim almadi cok uzuldum..nasil dilkat eder yedigine ictigine..o kadar uzun ve zorlu bir sürec ki bu surecte anladimki bir cocugun saglikla dunyaya gelmesi buyuk mesele..insallah hepimiz guzel sonlarla yazalim seneye buraya..her hamileye duam..

Amin inşallah ama yaşam sınırı 26yı gecmiş teknoloji cok ilerledi sagsalim kucagına alabilir bebegini hic umudunuzu yitirmeyin

Çok şükür. Gebelik şekeriyle uğraşmak çok zor. Yine de biraz dikkat etmek lazım.

Nasıl suyu gelmiş sonra herşey normal. Doğum yaptı mı peki. Su geldikten sonra bikaç hafta daha idare eden varmış.
Çok geçmiş olsun umarım iyilerdir

Benimki öyle gıdıklanma falan olmadı. Biraz tutmaya zorlandı ama tuttuğu anda vakuum gibi çekti. Elektrik çarptı sanki. Öyle değişik bir his oldu bende. Bütün vücudumdan birşey çekildi. Tarif edemiyorum.
Bebek emzirme işi öyle sandığınız kadar kolay değil. Bazen büyük uğraşlar isteyebiliyor. Benim kızım 3 hafta silikon başlıkla emdi. Hiç uç yoktu çünkü bende. Bazı bebekler emmeyi red ediyor. Bazıları tutamıyor. 2. bebeğimde nasıl olacak, çok merak ediyorum. İlk defa anne olacak hamilelere tavsiyem. Alışveriş yapmak iyi güzel de, emzirme işini biraz araştırın derim. Sonra benim gibi şaşkınlık yaşamayın.

Çok şükür. Gebelik şekeriyle uğraşmak çok zor. Yine de biraz dikkat etmek lazım.
Doktora böyle demedim tabi desem kızardı kesin de canım cekiyor karsı koyamıyorum resmen işyerinde cekmecemde kuru meyveler de duruyor aburcuburda ondanda yiyorum ondanda malesef engel olamıyorum kendime

Ya cok tuhaf bişey gercekten
Emzirme pompası aldım denemek icin iki kere iki gögsüme birden taktım
Hic hos seyler yasatmadı bana

Ben rüyamda gördum ve inanirmisin o hissi yaşadim cok etkilenmistim o yüzddn soruyorum bir garip duygu hissetmistim o zaman ne bebegim vardi ne bir sey..benim ucu var gibi ama deneyimlicez.videolara falan bakiyorum bilgi iceren :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…