H honey bunch evet zaten dogduktan sonra sorun yasanabilir her seye hazirlikli olun demis kiz perisan tabi ne gibi sorun olurmus diyorum bilemiyorlarmis diyo detaylidaki hoca iyi gidecegi insallah guzel yönlendirir..bir de esi aldiralim demez mi kiza..cocuk dogacak bu kadar cehalet olamaz ya kiz birde onla ugrasiyo.sabir versin Allah tum dar da olanlara..

Nasıl suyu gelmiş sonra herşey normal. Doğum yaptı mı peki. Su geldikten sonra bikaç hafta daha idare eden varmış.
Çok geçmiş olsun umarım iyilerdir
Biraz gelmis yatis vermisler 2gün..persembede baska perinatologa gidecek devlete gidiyordu..anlamadigim devlette detaylida nasil goremediler birtanesi suphelenmis sana bir sey dedi mi doktorun demis demediyse sorun yoktur demisler..gerci dese ne olacak o saatten sonra tek sey dua etmek..esinin aldir demesi..sanki cocuk 5 haftalik..25.haftayi gecmis insanlar ne garip..bazi erkekler inanilmaz bencil ya kendi engelli ogrencilerimin annelerinden de biliyorum kosa hep anne..babalar yok..ya da ayrilmis..ne acı

İnşallah canım ya cıkmasın kimsede zorlu bi sürecmiş o
Çıkmamasına sevindim gözün aydın. Zorlu süreçten ziyade korkuyor insan bebeği için. Diyetisyen bana tatlı ağırlıklı beslenmişsin muhtemelen ondan böyle çıkmış, diyetle düzene girer dedi, öyle de görünüyor şimdi, evde takip ediyorum şekerimi.

Ya cok tuhaf bişey gercekten
Emzirme pompası aldım denemek icin iki kere iki gögsüme birden taktım
Hic hos seyler yasatmadı bana
Sakıııınnn. Yapma bir daha. Göğsü uyarmaman lazım, doğumu tetikler.
İkisi aynı şey değil zaten. Bebek meme ucunu tamamen emerek baskılayarak çekiyor, pompa kenarlarından tutup sündürüyor.
Emzirmek dünyanın en güzel şeylerinden biri. Onunla bütün oluyorsun. O Doydukça dünyaları ona vermişsin gibi hissediyorsun. İnşaallah hepimizin bol besleyici sütü olur ve 2yaşına kadar emerler . Rabbim rızıklarını bol etsin

Kızlar bugün evde olduğum halde ayaklarım çok şiş, dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüyüş yapmıştım ama bugün neden böyle anlamadım, resmen terliklerim ayağıma olmuyor.

E Elwing6 hamile yastığı aldım demiştiniz hangi modelden aldınız memnun musunuz acaba
Ben memnun kaldim bel agrilarim bitti..basta bir sey anlamadim ama kullandikca iyi geldigini dusunuyorum,sizde nasil sonuc verir bilemem tabii ...n11den aldim..bas kismi biraz daha doldurulmasi lazim ben yastik koyuyorum birtane daha basima..belimin arka tarafinda sabit durmasi iyi geliyo bana sanirim..daha kaliteli olanlarida varda biraz pahali yorumlarada bakarsiniz yine

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-25-22-48-53.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
Teşekkürler inceliycem

Kızlar selam bende doktordan geldim çok şükür şekerim yokmuş, kilosu boyu suyu da iyi bağdaş kurmus duruyodu annesinin yavrusu :) H honey bunch canım bu arada neden aç almadığını sordum. 50 gram yüklettim sana onda almaya gerek yok bana 3 saat açlığın yeter dedi. Sıvıdan sonra bi kere kan almamın sebebi de yine sıvı az olduğu için. Birden sorunu olmayan birine 100 gram vermek istemedim. Bunda bi sıkıntı görseydim diğer taramalara geçecektik ama bu yetti sıkıntı yok dedi. Mantığıma yattı boşu boşuna fazla içmemiş oldum. 3 hafta sonra rutin kontrole çağırdı yapılacak tarama ve testler bitmiş

Bi değişik oluyo tabi insan ama çok güzel tabi göğüs yaralarını hesaba katıyorum ilk kızımda çok fenayım gümüş kapaklardsn bende alacam şimdiden krem sürmeye e başlayın diyorlar lanolin almayı düşünüyorum

Kızlar bugün evde olduğum halde ayaklarım çok şiş, dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüyüş yapmıştım ama bugün neden böyle anlamadım, resmen terliklerim ayağıma olmuyor.
Evde tansiyon aleti varsa bi tansiyonunu ölç canım. Dün veya bugün tuzlu bişeyler yediysen o etkilemiş olabilir. Ayaklarını yüksek bi yere daha veya altına yastık koy biraz iyi geliyor.

Ben de gümüş kapaklardan alıcam, Doğuma belli bir gün kala takmaya başlanıyor ama kreme gerek kalmıyor diyorlar gümüş kapak kullanınca. Yine de alırım riske atamam galiba.

Her bünye farklı gercekten ben cocuklugumdan beri aburcuburla beslenirim yemek yemezdim ama ceplerim cikolata şeker çöpleriyle dolardı annem her agladıgımda para verirdi gider markete saldırırdım öyle söyleyeyim :) malesef bu yaş oldu hala devam ediyorum ama şükür cıkmadı bende hatta dün aksam en son hala bi kasık nutellada atsammı agzıma diyordum düşün :)
İnşallah yavrularımız da sorunlara neden olmaz bu şeker vs

Ama napim calısıyormu bakmam lazımdı sesten anlamadım bişi
Zaten max on sn tutmusumdur hic hosuma gitmedi
İnşallah dedigin gibi olur farklıdır bebekle bütünleşirim falan :)

Ay süper bak dogru tahmin etmişsin önceden yaptı diye yapmamıs
Bana 75mglık elma suyu gibi bişey icirdiler şükür sorun cıkmadı
Annesinin kuzusunu sevsinler bizimki anca yüzünü kapasın pis :)

Gümüş kapakları bende düşünüyorum ama emin olamıyorum
Pazarlama harikası oldugu kesin ama gercek kullanıcı yorumu bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…