Ben de gümüş kapaklardan alıcam, Doğuma belli bir gün kala takmaya başlanıyor ama kreme gerek kalmıyor diyorlar gümüş kapak kullanınca. Yine de alırım riske atamam galiba.
Gümüş kapaklar pahalı sanırım ama avent göğüs Kalkan’ı kullandı Ablam hastanede acımaya başladığı andan itibaren kremle hemen toparladı , 2 parça hava alabiliyor pede veya sütyene yapışmıyor zaten hassas göğüsler o dönemde , diğer aparatıda kapak gibi kapatıyor süt damlası akmasını önleyip ziyan etmiyor ablam o damlalarıda biriktirip biberona ekliyordu akan sütten bile baya çıkıyordu Bende gümüş yerine avent göğüs Kalkan’ı alacağım
Çevremde herkes travel alma diyor, bagaja zor sığıyormuş çok hantalmış travel alanlar sonradan bi de baston tipi alıyormuş. Ama baston tipi de yeni doğmuş bebek için uygun gibi gelmedi bana kafam karıştı iki kere bebek arabası almak da istemiyorum
Çevremde herkes travel alma diyor, bagaja zor sığıyormuş çok hantalmış travel alanlar sonradan bi de baston tipi alıyormuş. Ama baston tipi de yeni doğmuş bebek için uygun gibi gelmedi bana kafam karıştı iki kere bebek arabası almak da istemiyorum
neden ki bastonlar çok ilerledi artık. tam yatar yenidoğandan itibaren kullanılan birçok baston var. ucuz da değil yani 3000₺ baston bile var konforuna dikkat edeceksin tekerleklerine vs. hatta bastonun traveli bile var. ben öyle bişey almayı düşünüyorum emin ol daha kullanışlı
neden ki bastonlar çok ilerledi artık. tam yatar yenidoğandan itibaren kullanılan birçok baston var. ucuz da değil yani 3000₺ baston bile var konforuna dikkat edeceksin tekerleklerine vs. hatta bastonun traveli bile var. ben öyle bişey almayı düşünüyorum emin ol daha kullanışlı
Tam yatar bastonlara yenidoğanlar yatırılır mı? Bi arkadaş rahat olmaz dedi de. Aslında dediğin gibi ürün yelpazesi çok geniş mağaza mağaza dolanıp incelemek lazım
Tam yatar bastonlara yenidoğanlar yatırılır mı? Bi arkadaş rahat olmaz dedi de. Aslında dediğin gibi ürün yelpazesi çok geniş mağaza mağaza dolanıp incelemek lazım
hepsine değil tabi. kalitelisini araştırmak lazım. travel mantığını beğendiysen travel baston al derim ben. pusetli haliyle yenidoğan itibaren kullanırsın daha sonra da normal bastona çevirirsin. ben öyle almayı düşünüyorum. aklımda 1-2 model var ama gidip bizzat kullanmadım o yüzden karar veremedim
hepsine değil tabi. kalitelisini araştırmak lazım. travel mantığını beğendiysen travel baston al derim ben. pusetli haliyle yenidoğan itibaren kullanırsın daha sonra da normal bastona çevirirsin. ben öyle almayı düşünüyorum. aklımda 1-2 model var ama gidip bizzat kullanmadım o yüzden karar veremedim
Evet onlar mantıklı geldi ama bize abimden puset gelecekti boşuna pusetli arabaya fazla para vermeyeyim diyorum. Bir de puset takılabilen ama pusetsiz tek satılan baston tipi modeller varmış onlara da bakıcam bi
Evet onlar mantıklı geldi ama bize abimden puset gelecekti boşuna pusetli arabaya fazla para vermeyeyim diyorum. Bir de puset takılabilen ama pusetsiz tek satılan baston tipi modeller varmış onlara da bakıcam bi
Evde tansiyon aleti varsa bi tansiyonunu ölç canım. Dün veya bugün tuzlu bişeyler yediysen o etkilemiş olabilir. Ayaklarını yüksek bi yere daha veya altına yastık koy biraz iyi geliyor.
park yatak vardı kraft çok kaliteli çıktı
ben bebek arabası derilere yapışınca kocam korkudan safe line diye bişey aldı baya kamyon gıbı kocamin arabasına sığar da benim arabanin bagajı komple alıyo
sallanan beşik
kraft, prego, joie
den birini alıcam inşaallah
Ay süper bak dogru tahmin etmişsin önceden yaptı diye yapmamıs
Bana 75mglık elma suyu gibi bişey icirdiler şükür sorun cıkmadı
Annesinin kuzusunu sevsinler bizimki anca yüzünü kapasın pis :)
Gebe kursunsa eczanelerde satilan memelyn diye bir kapak onerdiler. Disi plastik memeye gelen kismi balmumundan olusuyormus. Ben ondan deneyecegim. Simdi bile çatlak gibi meme ucu ve cevresi. 50 tlye satiliyor dediler. Su ile Yikanip tekrar kullanilabiliyormus. 1 til boyunca etkisini kaybetmiyor dedi tanitimini yapan kisi.
Selamlar anneler.. son 1 haftadır şiddetli kol ve bacak ağrısı yasıyorum. Varmi aynı sıkıntıyı yaşıyan magnezyum alıyorum.. kalsiyum da tüketmeye çalışıyorum ama ağrılarımı geçiremiyorum..
Benim de bugün diz kapağımın üst kısmında sadece önde sanki çok spor yapmışım gibi bacak ağrım var. Oturup kalkarken ve özellikle merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum. Kalsiyum ilaç olarak mı alıyorsunuz?
park yatak vardı kraft çok kaliteli çıktı
ben bebek arabası derilere yapışınca kocam korkudan safe line diye bişey aldı baya kamyon gıbı kocamin arabasına sığar da benim arabanin bagajı komple alıyo
sallanan beşik
kraft, prego, joie
den birini alıcam inşaallah