- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ay bunu giyecegıne salas bıseyler alırsın daha ıyıYa bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen
Eki Görüntüle 2212484
Ay bunu giyecegıne salas bıseyler alırsın daha ıyı
Benım tek sıkıntım yüksek bel gıydıgım ıcın ustlerımın kısa olması sana da söylemiştimHe valla bir kaç beden büyük şeylere bakıyorum
Sağol canımMaşallahhhh gözün aydınn :)
Sağol canımHadi gözünaydın canım benimde kontrolüm yarın ikilitesti yaparlarmı die emin olamıyordum günlerimiz aynıymış yaparlar inş. :):)
Canım benim oğlan kolikti ve hayattan bezmiştim bir dönem. Ben huysuz çocuk kotamı doldurdumMaşallah bebişine fındık kurdu çok tatlı olmuş ay uslu olsunlar inş hepsi zorlamasınlar bizi oğlum çok sakindi bebekliği de şimdide bu beni zorlar ikinci fena olur diyorlar doğunca görcez bakalım
Senin de gözün aydın canımGözun aydin canim. Saglikla buyusun. Masallah
Benimde bugun kontrolum vardi. Mutluluktan uçuyorum.
Aynı şey aklımdan geçmişti canım. Cinsiyetleri kesin öğrendiğimizde bunun kritiğini yapalım benceKızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
Ben kullanıyorum canım. Resmini yükledim.GAVİSCON ve RENNİE mide yanması bulantısı için kullananlar var mı?
Resmini atabilir mi çok çeşit varmış
Benim ilk hamileliğim böyleydi hiç bir şey yiyemiyordum, sonra bir gün uyandığımda geçmişti ama hangi haftaydı hatırlayamıyorum o dönem sürekli rapor almak zorunda kalmıştım, umarım bir an önce geçer, şu an ben de fenayım ama o zamanki gibi değil öğürme var kusma sabah akşam bazen öğlen ama midemde sürekli bir bulantı hali1 kere çıkarmak bile ne iyi. Ağzıma attığım her yemekten sonra kusuyorum. Zofer eczanelerde yoktu muadili onzyd aldım ama bende işe yaramadı. Serum için hastaneye gittim iki gün önce onda da bulantıya pek etki etmedi ama çok su kaybım vardı ona iyi geldi. 1.5 hafta sonra geçer inşallah ben zorlanıyorum artık. Bebeğim iyi olsun da
Ben de Pazartesi bulantısız uyandım hatta buraya da yazdım sevinçten :) ama akşam bi başladı son gaz devamPazar günü ilk kez sabah kusmadım diye sevinç çığlıkları attım ama 3-5 saat sürdü pazar akşamından beri zirveyi zorluyor kusmalarım:/
Teyzeleeeerrrr
Bugun ikili taramamiz vardi.
Bebegim saglikli cok sukur her sey yolunda
Yüzü koyun yatmisti. Zorla döndü yaramazım. Bir ara elini yüzüne koydu. Ayy içim gitti.
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Kan verdim haftaya sonuçu alacagim.
Benim bebiş de cinsiyet yorumunu hak etti dimi
Ay ne zevksiz ve itici duruyorYa bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Eki Görüntüle 2212484
Yaa ben de hm den bi kaç tane unisex kıyafet almıştım black friday indiriminden :)H&M yenidoğan bölümüne bakıp bakıp duruyorum
Kızım da hep oradan almıştım tam bana hitap ediyor ürünleri, renkleri.
Cinsiyeti merak etmiyordum ama sizler beni merak etmeye zorluyorsunuz :))
Belli olsun da cinsiyet ufaktan birşeyler almaya başlayayım ya
Teşekkr ederm kuzumSimayinannesi tasarimcibayan ve etiketleyemediğim kızlar maşallah bebişlerinize gözünüz aydın darısı tüm kontrollerinin başına
Sabret canım yakında geçer inşallahKızlar ara ara yazabiliyorum. Sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun çok mutlu oldumben aşırı kusmaktan gözümü açamıyorum bu durum inşallah normaldir bebeğim iyidir
Bu cidden çok çirkin yaYa bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Eki Görüntüle 2212484
Aynı sorunu bende yaşıyorum kuzum üstler kısa geldiği için açılıyo hepBenım tek sıkıntım yüksek bel gıydıgım ıcın ustlerımın kısa olması sana da söylemiştimalt hamile kotu üstler kısa bende baya zorlanıyorum yenı bır kaç bısey alıcam en yakın zamanda...
Ama foto fenaa bakar bakar gülerim ben buna
Ben de Pazartesi bulantısız uyandım hatta buraya da yazdım sevinçten :) ama akşam bi başladı son gaz devam
Kızlar bebeğim çok iyi çok şükür11+6 çıktı gelişimi. Boyu 5 cmdi.kıpır kıpırdı meleğim 2li testimizi de yaptırdık. Ense kalınlığı 1 mm çıktı. Çok iyi dedi drum. Kanımı da verdim sonucu 10 gün sonra çıkacakmış. Kalbi 162 atıyordu bebeğimin hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu. %70 kız ama daha çok erken biraz daha bekleyelim dedi
Ay Allahım nasıl mutluyum anlatamam kızlar. Belirtilerim kayboldu diye çok korkuyordum. Oğluma hamileyken çok kötüydüm. Bulantı tansiyon falan. Bunda herşey bir anda kesilince korktum bişey olmuştur diye. Drum her gebelik farklıdır bu bebişin mülayim olacak demek ki annesi dedi
Bir kız daha inşallah:) hayırlısı olsun canimHayırlı günler hanimlar
Bugün kontrolüm vardı. Bebegim çok hareketliydi maşallah. Sağlığına iyi dedi şükür. Cinsiyeti sordum ve baktı erken dedi kaçıncı hamileligin daha öncekiler neydi dedi. Bende 2 oğlum var güldü buda kız dedi. Ama erken bir dahakine olanda diyebilirim ondan umutlanma dedi.
Ay ben çok sevindim. İçimde bişeyler oldu anlatamam.
Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyorduvee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım
Benim doktorum dün kan ilacı ve decavit verdi premesisi bırak bunlarıda bulantım azalınca içersin dedi bende dün deneyeyim dedim aman Allahım ölüyorum sandım zofer içtiğim için de çıkaramadım dün akşam odama bi girmişim öğlenleyin çıktım hiç bişey yiyip içemedim gece kaç WC'ye kalktım bilmiyorum geçecek elbet kuzularımız iyi olsun yeter ki1 kere çıkarmak bile ne iyi. Ağzıma attığım her yemekten sonra kusuyorum. Zofer eczanelerde yoktu muadili onzyd aldım ama bende işe yaramadı. Serum için hastaneye gittim iki gün önce onda da bulantıya pek etki etmedi ama çok su kaybım vardı ona iyi geldi. 1.5 hafta sonra geçer inşallah ben zorlanıyorum artık. Bebeğim iyi olsun da
Kizlar ben kusmuyorum bulantilarim hafif oluyor çok ağır kokularda şimdi düşündüğümüz de güzel birşey çok şükür Rabbim yardım ediyor diyorum ama hani insan 2-3 hafta da bir kontrole gidince görünce bı hafta rahatliyorum ama uzun zaman geçince acaba bebeğim iyi mi diye aklıma gelmiyor değil yani benim gibi olan var mi?
Hıc hoş degıl yaYaa ben de hm den bi kaç tane unisex kıyafet almıştım black friday indiriminden :)
Teşekkr ederm kuzum
Sabret canım yakında geçer inşallah
Bu cidden çok çirkin ya
Aynı sorunu bende yaşıyorum kuzum üstler kısa geldiği için açılıyo hep
Aynen hep kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Rabbim e emanet diyorum ama bı görsem rahatlayacagim keşke doktora yakın bı yerde olsam giderim böyle oldukça ama 1.5 saat yol hem çalışıyorum bakalım su ilk aylar bı geceydi hayirlisiylabenimde bulantılarım yok denecek kadar azaldı, 11+2'deyim. göğüs ağrılarım da geçti gibi. haftaya kontrol var ama yarın falan gitsem mi diye düşündüm. aynen uzun süre gitmeyince elham yapıyoruz.
Dayanıcam artık napaym :))Canim hayırlı olsun . Kiz çocuklarına bayılırım maşallah sağlıkla sıhhatle gelir insallah
Bir kız daha inşallah:) hayırlısı olsun canim
Valla iyi duruyorsun ben çatlardim sanırım:) ne olursa olsun hayırlısı olsun ınsallah
Ben gömlek giyitorum şuan canım bi onlar oluyo kazaklar hep kısaHıc hoş degıl yaben hıc uzun bısey gıymem sevmem en fazla gomleklerım uzundur. Dıgerlerı tam beldır yanı :) alıcaz artık ne yapalım :)))
Tesekkur ederim kuzum ❤Simayinannesi tasarimcibayan ve etiketleyemediğim kızlar maşallah bebişlerinize gözünüz aydın darısı tüm kontrollerinin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?