2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
He valla bir kaç beden büyük şeylere bakıyorum
Benım tek sıkıntım yüksek bel gıydıgım ıcın ustlerımın kısa olması sana da söylemiştim alt hamile kotu üstler kısa bende baya zorlanıyorum yenı bır kaç bısey alıcam en yakın zamanda...
Ama foto fenaa bakar bakar gülerim ben buna

Maşallahhhh gözün aydınn :)
Sağol canım
Hadi gözünaydın canım benimde kontrolüm yarın ikilitesti yaparlarmı die emin olamıyordum günlerimiz aynıymış yaparlar inş. :):)
Sağol canım Yaparlar ama sen yine de hatırlat istersen
Maşallah bebişine fındık kurdu çok tatlı olmuş ay uslu olsunlar inş hepsi zorlamasınlar bizi oğlum çok sakindi bebekliği de şimdide bu beni zorlar ikinci fena olur diyorlar doğunca görcez bakalım
Canım benim oğlan kolikti ve hayattan bezmiştim bir dönem. Ben huysuz çocuk kotamı doldurdum inş bu bebeğim sakin gazsız uykusu bol bir bebek olur.
Gözun aydin canim. Saglikla buyusun. Masallah
Benimde bugun kontrolum vardi. Mutluluktan uçuyorum.
Senin de gözün aydın canım ben hala uçuyorum sanki. Allahım sonuna kadar böyle güzel haberler almamızı nasip etsin.
Aynı şey aklımdan geçmişti canım. Cinsiyetleri kesin öğrendiğimizde bunun kritiğini yapalım bence
GAVİSCON ve RENNİE mide yanması bulantısı için kullananlar var mı?

Resmini atabilir mi çok çeşit varmış
Ben kullanıyorum canım. Resmini yükledim.

Eklentiler

• 517ED11D-5B0A-4E03-8374-D7D019C44B91.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 32
Benim ilk hamileliğim böyleydi hiç bir şey yiyemiyordum, sonra bir gün uyandığımda geçmişti ama hangi haftaydı hatırlayamıyorum o dönem sürekli rapor almak zorunda kalmıştım, umarım bir an önce geçer, şu an ben de fenayım ama o zamanki gibi değil öğürme var kusma sabah akşam bazen öğlen ama midemde sürekli bir bulantı hali

Pazar günü ilk kez sabah kusmadım diye sevinç çığlıkları attım ama 3-5 saat sürdü pazar akşamından beri zirveyi zorluyor kusmalarım:/
Ben de Pazartesi bulantısız uyandım hatta buraya da yazdım sevinçten :) ama akşam bi başladı son gaz devam

Erkek

Yaa ben de hm den bi kaç tane unisex kıyafet almıştım black friday indiriminden :)
Simayinannesi tasarimcibayan ve etiketleyemediğim kızlar maşallah bebişlerinize gözünüz aydın darısı tüm kontrollerinin başına
Teşekkr ederm kuzum
Kızlar ara ara yazabiliyorum. Sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun çok mutlu oldum ben aşırı kusmaktan gözümü açamıyorum bu durum inşallah normaldir bebeğim iyidir
Sabret canım yakında geçer inşallah
Ya bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen

Eki Görüntüle 2212484
Bu cidden çok çirkin ya
Aynı sorunu bende yaşıyorum kuzum üstler kısa geldiği için açılıyo hep

Canim hayırlı olsun . Kiz çocuklarına bayılırım maşallah sağlıkla sıhhatle gelir insallah

Bir kız daha inşallah:) hayırlısı olsun canim
Teyzoşlar biz de doktordan çıktıkk ve bebeğim yine o kadar tatlıya uslu uslu duruyordu vee cinsiyetini gösterdi doktorum kesin dedi arkadaşıma yazdı verdi ctesi öğreneceğiz bakalım

Valla iyi duruyorsun ben çatlardim sanırım:) ne olursa olsun hayırlısı olsun ınsallah

Benim doktorum dün kan ilacı ve decavit verdi premesisi bırak bunlarıda bulantım azalınca içersin dedi bende dün deneyeyim dedim aman Allahım ölüyorum sandım zofer içtiğim için de çıkaramadım dün akşam odama bi girmişim öğlenleyin çıktım hiç bişey yiyip içemedim gece kaç WC'ye kalktım bilmiyorum geçecek elbet kuzularımız iyi olsun yeter ki

Bu arada benim de bugün kontrolüm vardı devlette. Ulturosondan hiç bir şey anlamadım çok karanlıktı. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Ben sordum hareket ediyor mu diye ediyor dedi . Suyu ıyi bir sıkıntı gözükmüyor renkli ultrason için en kısa sürede araştırma hastanesinden randevu al anca yer bulursun dedi. Haftasıyla uyumlu 3gun geriydi 1e düşmüş. Kilom aynı.
Bu ara kullandığın ilaç var mı dedi vitamin dışında yok dedim hiç bir kan sonucuma bakmadan direk kan ve demir e başla dedi. Sağlık odağındaki doktor da değerlerin çok iyi bir dahaki tahliline kadar vitamin bitsin vitamin bile kullanma dedi şimdilik ben anlamadım ya

Ultrason resmi de vermedi artık vermiyorlarmış bu haftadan sonra cinsiyet için de çok küçük dedi
söylemedi.

Kizlar ben kusmuyorum bulantilarim hafif oluyor çok ağır kokularda şimdi düşündüğümüz de güzel birşey çok şükür Rabbim yardım ediyor diyorum ama hani insan 2-3 hafta da bir kontrole gidince görünce bı hafta rahatliyorum ama uzun zaman geçince acaba bebeğim iyi mi diye aklıma gelmiyor değil yani benim gibi olan var mi?

benimde bulantılarım yok denecek kadar azaldı, 11+2'deyim. göğüs ağrılarım da geçti gibi. haftaya kontrol var ama yarın falan gitsem mi diye düşündüm. aynen uzun süre gitmeyince elham yapıyoruz.

Hıc hoş degıl ya ben hıc uzun bısey gıymem sevmem en fazla gomleklerım uzundur. Dıgerlerı tam beldır yanı :) alıcaz artık ne yapalım :)))

benimde bulantılarım yok denecek kadar azaldı, 11+2'deyim. göğüs ağrılarım da geçti gibi. haftaya kontrol var ama yarın falan gitsem mi diye düşündüm. aynen uzun süre gitmeyince elham yapıyoruz.
Aynen hep kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Rabbim e emanet diyorum ama bı görsem rahatlayacagim keşke doktora yakın bı yerde olsam giderim böyle oldukça ama 1.5 saat yol hem çalışıyorum bakalım su ilk aylar bı geceydi hayirlisiyla

Dayanıcam artık napaym :))
Hıc hoş degıl ya ben hıc uzun bısey gıymem sevmem en fazla gomleklerım uzundur. Dıgerlerı tam beldır yanı :) alıcaz artık ne yapalım :)))
Ben gömlek giyitorum şuan canım bi onlar oluyo kazaklar hep kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…