2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
allah yardımcın olsun. 1.5 hafta daha sabret benim sabahları bir kez sarı su çıkaracak kadar azaldı. ben de çok kötüydüm hiç geçmeyecek gibiydi. zofer kullanmıyor musun?
1 kere çıkarmak bile ne iyi. Ağzıma attığım her yemekten sonra kusuyorum. Zofer eczanelerde yoktu muadili onzyd aldım ama bende işe yaramadı. Serum için hastaneye gittim iki gün önce onda da bulantıya pek etki etmedi ama çok su kaybım vardı ona iyi geldi. 1.5 hafta sonra geçer inşallah ben zorlanıyorum artık. Bebeğim iyi olsun da

Pazar günü ilk kez sabah kusmadım diye sevinç çığlıkları attım ama 3-5 saat sürdü pazar akşamından beri zirveyi zorluyor kusmalarım:/
O bazen bende de oluyo. 2 saat rahat oluyorum sonra tam gaz devam. Bide kusarken karnım baya kasılıyor o biraz korkutuyo beni

Geçmiş olsun inşallah hemen geçer, zorluğu nasıldır çok iyi bilirim. Allah yardımcınız olsun inşallah

Kızlar ara ara yazabiliyorum. Sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun çok mutlu oldum ben aşırı kusmaktan gözümü açamıyorum bu durum inşallah normaldir bebeğim iyidir

Canım ya ne zorlu geçiyor senin için inşallah kısa bir süre sonra bütün hepsi geçer gider

Hm eskıden daha cok sevıyordum sankı kalıtesını kaybetti gibi... bu yaz bıraz sınır oldum ama alıyorum evde gıymesı ıcın ya da tayt tarzı seylerı...
En çok zara ve mango gıyıyoruz hem bana hem kızıma hıtap edıyor
Bende almak ıstıyorum sabırsızımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…