2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
H&M yenidoğan bölümüne bakıp bakıp duruyorum
Kızım da hep oradan almıştım tam bana hitap ediyor ürünleri, renkleri.
Cinsiyeti merak etmiyordum ama sizler beni merak etmeye zorluyorsunuz :))
Belli olsun da cinsiyet ufaktan birşeyler almaya başlayayım ya

Maşallah bebeğine canim sağlıklı olmasına çok sevindim benimde cumartesi randevum var 12+2 olucaz bizde çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle geliriz hepimiz
Çok tesekkur ederim canim❤ çok sukur saglikli. Bir ohhhh cektik
Bizde bugun 12+2'ydik.
Senin bebisinden de guzel haberler alacagiz insallah. En güzel heyecanlar.

Genelde 1mm olanlar kız çıkıyor sanki,sende çıkıntı falan göstermediler mi
İkili taramayı yaptırdığım doktorda uyuyordu,uyandıramadık,kemik yapısını inceledi o ona göre erkek dedi,2 gün sonra özele gittim,özelde de çıkıntıyı gösterip erkek dedi
Ben yiyenimin bütün kıyafetlerini hm’den almıştım ona sandık yapmıştım,boxerına kadar almıştım ,40 mevlüdün de götürmüştüm,herkes çok beğenmişti.Şimdi arkadaşımın kızı oldu,ona da dün bohça aldım,içine aldıklarımı ve yaptıklarımı koyacağım,kırmızı kurdelayla filan süsleyip 40 mevlüdünde götüreceğim.Kendimize de hmden 2 tane şapka aldık teyzesi;birisi gri,birisi de lacivert

12+2 de 1,7 mm ölçüldü. Doktorum erkek olabilir dedi.

Hayırlısı bakalım ben de net öğrensem tamamdr diycem :)

GAVİSCON ve RENNİE mide yanması bulantısı için kullananlar var mı?

Resmini atabilir mi çok çeşit varmış

Güzel günlerde giyinsinler
Ne kadar hoş düşünmüşsün, hazırlamışsın her şeyi eminim çok sevinmişlerdir
Bana da bir tahminde bulunsalar da en azından çorap alsam bile mutlu olacağım :))

11+1 de 1 mm çıktı ve kız dedi cinsiyet için

Kızlar ara ara yazabiliyorum. Sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun çok mutlu oldum ben aşırı kusmaktan gözümü açamıyorum bu durum inşallah normaldir bebeğim iyidir
allah yardımcın olsun. 1.5 hafta daha sabret benim sabahları bir kez sarı su çıkaracak kadar azaldı. ben de çok kötüydüm hiç geçmeyecek gibiydi. zofer kullanmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…