- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Onu denedim canim fayda etmedi bana maalesef ilac verdi doktotum hem vitamin hem probiyotik onun etki etmesini bekliyorumSabah aç karnına bol ılık su iç bekle canım. Mide bulandırıyor ama ben kabız olduğumda onu yapıyorum
Oh@Turkuazvesari A anneveoglusu berlin8982
Kızlar fetal DNA sonucum Temiz çıktı şükürler olsunTurkuazvesari
Ağzımda ekşi bir tat var benim ne yesem sanki ekşi , o da midemi bulandırıyor işte :SBulantın nasıl her an var mı ara ara mı bulanıyor. İstifra insanı sarsıyo bişey yiyesim de gelmiyo artık etrafımdakiler zorla besliyo beni
6 erkek 3 kız olduu yok mu arttıran
edit:10 haftalık burda
Sen gelene kadar ben koltukta uyuya kalmışımGeldımmmm efendımmmm
H&M 0-2 yaş arası bebek kıyafetleri çok iyi aslında 2 yaş üstü bende beğenmiyorum ama bebek kıyafetleri harika.Hm eskıden daha cok sevıyordum sankı kalıtesını kaybetti gibi... bu yaz bıraz sınır oldumama alıyorum evde gıymesı ıcın ya da tayt tarzı seylerı...
En çok zara ve mango gıyıyoruz hem bana hem kızıma hıtap edıyor
Bende almak ıstıyorum sabırsızımmmm
Böyle yaparak resmen insanları özele yönlendiriyorlar ne sinir bozucu durum.Bu arada benim de bugün kontrolüm vardı devlette. Ulturosondan hiç bir şey anlamadım çok karanlıktı. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Ben sordum hareket ediyor mu diye ediyor dedi . Suyu ıyi bir sıkıntı gözükmüyor renkli ultrason için en kısa sürede araştırma hastanesinden randevu al anca yer bulursun dedi. Haftasıyla uyumlu 3gun geriydi 1e düşmüş. Kilom aynı.
Bu ara kullandığın ilaç var mı dedi vitamin dışında yok dedim hiç bir kan sonucuma bakmadan direk kan ve demir e başla dedi. Sağlık odağındaki doktor da değerlerin çok iyi bir dahaki tahliline kadar vitamin bitsin vitamin bile kullanma dedi şimdilik ben anlamadım ya
Ultrason resmi de vermedi artık vermiyorlarmış bu haftadan sonra cinsiyet için de çok küçük dedi
söylemedi.
Hemen hemen hepimiz senin gibiyiz de dizginliyoruz kendimizi :)Kizlar ben kusmuyorum bulantilarim hafif oluyor çok ağır kokularda şimdi düşündüğümüz de güzel birşey çok şükür Rabbim yardım ediyor diyorum ama hani insan 2-3 hafta da bir kontrole gidince görünce bı hafta rahatliyorum ama uzun zaman geçince acaba bebeğim iyi mi diye aklıma gelmiyor değil yani benim gibi olan var mi?
Çok çirkin yaYa bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen
Eki Görüntüle 2212484
Bende çarşamba yı bekliyorum Rabbim yavrularımizi korusun bizi de bu vesveseler den korusunHemen hemen hepimiz senin gibiyiz de dizginliyoruz kendimizi :)
Bir kaç saat önce uzanınca bir hapşırdım sol kasığı sanki söktüler , nefesim kesildi resmen nasıl bir çığlık attım ağrıdan kızım korkarak geldi yanıma. Bak bende saatlerdir iyi midir, değil midir bebeğim diye düşünüyorum ama şimdi gitsem doktor bulmakta sıkıntı . Sabırla çarşambayı bekleyeceğim.
Amin canımBende çarşamba yı bekliyorum Rabbim yavrularımizi korusun bizi de bu vesveseler den korusun
Teşekkür ederim canımCanim hayırlı olsun . Kiz çocuklarına bayılırım maşallah sağlıkla sıhhatle gelir insallah
Bir kız daha inşallah:) hayırlısı olsun canim
Valla iyi duruyorsun ben çatlardim sanırım:) ne olursa olsun hayırlısı olsun ınsallah
Benim bir haftadır hiç belirtim kalmadı neredeyse. Ben de çok endişelenmiştim ama Bugün gördüğüm bal köpüğümüKizlar ben kusmuyorum bulantilarim hafif oluyor çok ağır kokularda şimdi düşündüğümüz de güzel birşey çok şükür Rabbim yardım ediyor diyorum ama hani insan 2-3 hafta da bir kontrole gidince görünce bı hafta rahatliyorum ama uzun zaman geçince acaba bebeğim iyi mi diye aklıma gelmiyor değil yani benim gibi olan var mi?
gözün aydın. Cinsiyeti yazıyor muydu sonuçta?@Turkuazvesari A anneveoglusu berlin8982
Kızlar fetal DNA sonucum Temiz çıktı şükürler olsunTurkuazvesari
Amin canım, tanıdık olduğu zaman kolay yine bende devlete gidiyorum çünkü ama arada asistanlara denk geliyorum dediğin gibiler. Suyuna bakıyor , orasına burasına bakıyor 2 hafta sonra gel diyor. İlgi sıfır...Dimi insan bir bakar kan değerleri ney diye. kağıt vermiyorsun bari boyunu kilosunu soyle ne bileyim Allah düşürmesin oralara .Jazzquell
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah canımTeşekkür ederim canımBir oğlum var. Bir de kızım olsun çok isterim. Ama önce sağlıklı olsun. Evladın kızı erkeği yok
Benim bir haftadır hiç belirtim kalmadı neredeyse. Ben de çok endişelenmiştim ama Bugün gördüğüm bal köpüğümüBazen olabiliyor keyfini çıkart dedi drum. Sende içini rahatlatmaya çalış canım. İnş iyidir kuzun.
gözün aydın. Cinsiyeti yazıyor muydu sonuçta?
Hahahahah ne uykusu buuuSen gelene kadar ben koltukta uyuya kalmışım
evet ya bızımkılere göre olanlar cok kalıtesız olmaya baslamıs ben onları evde gıydırrımH&M 0-2 yaş arası bebek kıyafetleri çok iyi aslında 2 yaş üstü bende beğenmiyorum ama bebek kıyafetleri harika.
Sende benim gibi zara ve mangocusun desene
Hahahahah ne uykusu buuu
evet ya bızımkılere göre olanlar cok kalıtesız olmaya baslamıs ben onları evde gıydırrımevet bebıs ıcın zaten baska magazalara da bakarım bebıs takımları tulumları yirim
Geçen girdim baktım ıcım gitti ama beklemedeyımEvi temizledim valla yoruldum bugün , uzanmıştım uyuyakalmışım yarım saat kadar
Bende bebekte tulum hastasıyımbol bol alırım bu defa , çok yakışıyor kuzulara .
Carters indirimi kovalıyorumbir yandan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?