2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bulantın nasıl her an var mı ara ara mı bulanıyor. İstifra insanı sarsıyo bişey yiyesim de gelmiyo artık etrafımdakiler zorla besliyo beni
Ağzımda ekşi bir tat var benim ne yesem sanki ekşi , o da midemi bulandırıyor işte :S
Umarım sen tez zamanda iyileşirsin valla kötü böyle yemek falan yiyememek.

H&M 0-2 yaş arası bebek kıyafetleri çok iyi aslında 2 yaş üstü bende beğenmiyorum ama bebek kıyafetleri harika.
Sende benim gibi zara ve mangocusun desene

Böyle yaparak resmen insanları özele yönlendiriyorlar ne sinir bozucu durum.

Hemen hemen hepimiz senin gibiyiz de dizginliyoruz kendimizi :)
Bir kaç saat önce uzanınca bir hapşırdım sol kasığı sanki söktüler , nefesim kesildi resmen nasıl bir çığlık attım ağrıdan kızım korkarak geldi yanıma. Bak bende saatlerdir iyi midir, değil midir bebeğim diye düşünüyorum ama şimdi gitsem doktor bulmakta sıkıntı . Sabırla çarşambayı bekleyeceğim.

Ya bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen

Eki Görüntüle 2212484
Çok çirkin ya
Cidden hamileler için pek zevkli şeyler yok, zara da bir kaç elbise buldum sadece ona bakacağım , mangoda da güzel bir askılı kadife elbise var bugün gördüm altına çizme falan hoş olabilir :)
Resim eklemiyor tel yoksa atardım resimleri.

Bende çarşamba yı bekliyorum Rabbim yavrularımizi korusun bizi de bu vesveseler den korusun

Teşekkür ederim canım Bir oğlum var. Bir de kızım olsun çok isterim. Ama önce sağlıklı olsun. Evladın kızı erkeği yok
Benim bir haftadır hiç belirtim kalmadı neredeyse. Ben de çok endişelenmiştim ama Bugün gördüğüm bal köpüğümü Bazen olabiliyor keyfini çıkart dedi drum. Sende içini rahatlatmaya çalış canım. İnş iyidir kuzun.
@Turkuazvesari A anneveoglusu berlin8982
Kızlar fetal DNA sonucum Temiz çıktı şükürler olsun Turkuazvesari
gözün aydın. Cinsiyeti yazıyor muydu sonuçta?

Dimi insan bir bakar kan değerleri ney diye. kağıt vermiyorsun bari boyunu kilosunu soyle ne bileyim Allah düşürmesin oralara . Jazzquell
Amin canım, tanıdık olduğu zaman kolay yine bende devlete gidiyorum çünkü ama arada asistanlara denk geliyorum dediğin gibiler. Suyuna bakıyor , orasına burasına bakıyor 2 hafta sonra gel diyor. İlgi sıfır...

Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah canım

Sen gelene kadar ben koltukta uyuya kalmışım
Hahahahah ne uykusu buuu
H&M 0-2 yaş arası bebek kıyafetleri çok iyi aslında 2 yaş üstü bende beğenmiyorum ama bebek kıyafetleri harika.
Sende benim gibi zara ve mangocusun desene
evet ya bızımkılere göre olanlar cok kalıtesız olmaya baslamıs ben onları evde gıydırrım evet bebıs ıcın zaten baska magazalara da bakarım bebıs takımları tulumları yirim

Evi temizledim valla yoruldum bugün , uzanmıştım uyuyakalmışım yarım saat kadar
Bende bebekte tulum hastasıyım bol bol alırım bu defa , çok yakışıyor kuzulara .
Carters indirimi kovalıyorum bir yandan .

Geçen girdim baktım ıcım gitti ama beklemedeyım belirlenınce alırız
Kızıma ordan canta alıcaktım da kararsız kaldım cıktım sonra...

Ahh ben nerde uyucamm bütün gün kızımla oyunlar oyna hayatta benı uyutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…