Evet guzel 1 ani olacak.o kadar duygulandi agladi ki anlatamam ruyasinda zaten erkek görmüş. Anne sanki kardesim dogmus gibi oldum diye 1 saat gozyasi doktuGüzel bir anı kalır hepiniz için , en çokta ablası için :) çok iyi yapmışsınız.
:))) Bir uçan, bir kaçan maşallahDikkat ettım 6 mesajın var 2si kızlar whatsapp grubunuz var mı????? Hayır burda da degılsın kımseyle muhabbet yok ne bu whatspp whatspp merak ettım.
Dikkat ettım 6 mesajın var 2si kızlar whatsapp grubunuz var mı????? Hayır burda da degılsın kımseyle muhabbet yok ne bu whatspp whatspp merak ettım.
Ayy kıyamam ya , o kadar içimden geldi ki benim için sarılıp öper misin ?Evet guzel 1 ani olacak.o kadar duygulandi agladi ki anlatamam ruyasinda zaten erkek görmüş. Anne sanki kardesim dogmus gibi oldum diye 1 saat gozyasi doktu
Whatspp var mı whatspp:))) Bir uçan, bir kaçan maşallah
yok kiblerim sizi hanımefendi aklınızı basınıza alınwhatsap grubun var mi bayannn bende gelcem
Ayy kıyamam ya , o kadar içimden geldi ki benim için sarılıp öper misin ?Kız çocukları gerçekten bir başka ya , Allah onları esirgesin bütün kötülüklerden b
Masallah yüreği güzel prensese
Evet guzel 1 ani olacak.o kadar duygulandi agladi ki anlatamam ruyasinda zaten erkek görmüş. Anne sanki kardesim dogmus gibi oldum diye 1 saat gozyasi doktu
Kızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
Sesli güldümWhatspp var mı whatspp
Aklına bısey geldı mı sende az degılsın
yok kiblerim sizi hanımefendi aklınızı basınıza alın
Harikasınız ne güzel.Balon partisi yaptik cekirdek icinablasinin deyimiyle okuldan gelir gelmez suslendik ev usulu 3kisilik parti yaptik
Sanırım benim de raporlu geçecek gibi. Bu şekildeyken kimseye faydam olmaz ki. Senin de ağır sayılır canım sürekli bulantı hali bende de var insanı baya zorluyor. Geç gebelik yoksa eğer yakında geçer senin inşallah 12 ye az kalmışBenim ilk hamileliğim böyleydi hiç bir şey yiyemiyordum, sonra bir gün uyandığımda geçmişti ama hangi haftaydı hatırlayamıyorum o dönem sürekli rapor almak zorunda kalmıştım, umarım bir an önce geçer, şu an ben de fenayım ama o zamanki gibi değil öğürme var kusma sabah akşam bazen öğlen ama midemde sürekli bir bulantı hali
Duygulandi cok.hemen gozler doldu agla agla bir hal oldu.ruyasinda erkek gormus ama soylememis cok heycanlandim annecim kardesimi cok seviyorum diye anlatip durdu : )Harikasınız ne güzel.
Sonuca ne tepki verdi kızın ?
Hayır belkı fake degıldır ama olmadıgını nerden bıleyım? Kımseye guven yok malesefSesli güldüm
Kaç gündür konuşuyorduk bak düşüyorlar böyle :)) bende fark ettim cevap yazmadan önce şikayette ettim hatta . Benden de kaçmaz
Benim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evdeKızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Körle yatan, şaşı kalkar misali :)) seni de kendime mi benzettim şüphe konusunda acabaHayır belkı fake degıldır ama olmadıgını nerden bıleyım? Kımseye guven yok malesef
Kıyamam ona ben. Cokta duygulu. Ahh ne guzel abla olacak. Çok sanşlisiniz. Size birakmaz artik. 2. anne olacak belliDuygulandi cok.hemen gozler doldu agla agla bir hal oldu.ruyasinda erkek gormus ama soylememis cok heycanlandim annecim kardesimi cok seviyorum diye anlatip durdu : )
Ben zAten başak burcuyum ıyı düşün derimKörle yatan, şaşı kalkar misali :)) seni de kendime mi benzettim şüphe konusunda acaba
Insaallah arada minik kıskançlıklar oluyor tabi banada bole yaptin mi ben karnindaykende hep doktora gittin mi falan : )Kıyamam ona ben. Cokta duygulu. Ahh ne guzel abla olacak. Çok sanşlisiniz. Size birakmaz artik. 2. anne olacak belli
Siz kaybedersiniz bak soyluyorum ekle beni tanisalim guzel kizWhatspp var mı whatspp
Aklına bısey geldı mı sende az degılsın
yok kiblerim sizi hanımefendi aklınızı basınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?