2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Güzel bir anı kalır hepiniz için , en çokta ablası için :) çok iyi yapmışsınız.
Evet guzel 1 ani olacak.o kadar duygulandi agladi ki anlatamam ruyasinda zaten erkek görmüş. Anne sanki kardesim dogmus gibi oldum diye 1 saat gozyasi doktu

Evet guzel 1 ani olacak.o kadar duygulandi agladi ki anlatamam ruyasinda zaten erkek görmüş. Anne sanki kardesim dogmus gibi oldum diye 1 saat gozyasi doktu
Ayy kıyamam ya , o kadar içimden geldi ki benim için sarılıp öper misin ? Kız çocukları gerçekten bir başka ya , Allah onları esirgesin bütün kötülüklerden b
Masallah yüreği güzel prensese

Ayy kıyamam ya , o kadar içimden geldi ki benim için sarılıp öper misin ? Kız çocukları gerçekten bir başka ya , Allah onları esirgesin bütün kötülüklerden b
Masallah yüreği güzel prensese
tesekkur ederim.Allah hepimizin bebelerini bagislasin hayirli evlat olsun hepsi

İkili taramayı 12+4 de yaptırdım ense kalınlığı 1.7 mm cinsiyetini 14.haftada öğrendim ve %90 kız

Whatspp var mı whatspp
Aklına bısey geldı mı sende az degılsın
yok kiblerim sizi hanımefendi aklınızı basınıza alın
Sesli güldüm
Kaç gündür konuşuyorduk bak düşüyorlar böyle :)) bende fark ettim cevap yazmadan önce şikayette ettim hatta . Benden de kaçmaz

Sanırım benim de raporlu geçecek gibi. Bu şekildeyken kimseye faydam olmaz ki. Senin de ağır sayılır canım sürekli bulantı hali bende de var insanı baya zorluyor. Geç gebelik yoksa eğer yakında geçer senin inşallah 12 ye az kalmış

Kızlar bişey sorucam çalışmayan evde olan arkadaşlar gün içinde neler yapıyosunuz? Benim canım hiç ama hiç bişey yapmak istemiyor :/ Siz nasıl vakit geçiriyosunuz?
Benim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evde bugün klübe giremedim hiç yazılanları okuyup uyumayı düşünüyorum

Duygulandi cok.hemen gozler doldu agla agla bir hal oldu.ruyasinda erkek gormus ama soylememis cok heycanlandim annecim kardesimi cok seviyorum diye anlatip durdu : )
Kıyamam ona ben. Cokta duygulu. Ahh ne guzel abla olacak. Çok sanşlisiniz. Size birakmaz artik. 2. anne olacak belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…