Doktora sorsan olabilir deyip geçiyor :) ben nette bakindim bayağı naneli şeker ve nane esansli diş macunu ağızda ki kötü tat duygusunu gideriyormuş . Şeker su an az da olsa iş görüyor macun da almam lazım . Taze nane de cigneye biliriz.Evet benim macun da pek tat değistirmiyo naneliyle değişim şart. Sorunlara kendimizce çözüm arıyoruz :)
Benimde oyle canım8 9 aylik hamile oluyor karnim bu saatlerde istinas8z her aksam.sabahlari dumduz.
Ay bende sana yazcaktım kız antalyalıymışsın listeye eklerken gördüm :) medicalparka gidiyorum kuzum sen?Feeling07 Selam canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?Doktorun kim?
Ben yuzustu sol dizimi cekip yatiyorum hala.doktorum zaten yatamayacagim zaman vucudun seni yonlendirecek dediKızlar bu sadece sol a yatilmali deniliyor ya ben dikkat ediyorum sola yatayım diye ama heryerim uyuşuyor mecbur dayanamiyorum sağa dönüyorum sağ sol düz böyle böyle derken bı kaç gecedir hiç uykumu alamıyorumeskiden yüzü koyun dizimi çekerek yatardim bide nerede diz cekmeler yüzü koyun yatmalar
Ohh süpersin valla nerde yaşıyosun bilmiyorum ama evinin doğal gazlı olduğu kesin :) bizim evde doğal gaz yok klima açıyoruz oturma odasında ve kapıdan çıktığın an buuuuz gibi soğuk. Mutfağa su almaya koşarak gidip geliyoruz desem yeri hahaBenim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evdebugün klübe giremedim hiç yazılanları okuyup uyumayı düşünüyorum
Dimi bende aynen sabah bakiyorum yok daha hic buyumemis bile : )Benimde oyle canımaksamlari anlıyorum hamile oldugumu sabah kinin 2 katına çıkıyor resmen
Ben geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...Ben yuzustu sol dizimi cekip yatiyorum hala.doktorum zaten yatamayacagim zaman vucudun seni yonlendirecek dedi
Bende normalde bu kadar haraketli biri değilim ama bi enerji geldi kendimi tanıyamıyorum inanMasallah canim. Enerjin süper ama dinlenerek yap yine de. Sekerin bitmesi valla iyi olmuş
Ben bugun senin tam tersin olmusum. Sadece yatagimi topladim o kadar
Zaten ilerde kocaman olacaklar şimdi saklayabildikleri kadar saklasinlar kendileriniDimi bende aynen sabah bakiyorum yok daha hic buyumemis bile : )
Antalyalıyiz aslen canım görev icabı siirtteyiz ev doğalgazlı ama antalyada olaydık da buz olaydı keşkeOhh süpersin valla nerde yaşıyosun bilmiyorum ama evinin doğal gazlı olduğu kesin :) bizim evde doğal gaz yok klima açıyoruz oturma odasında ve kapıdan çıktığın an buuuuz gibi soğuk. Mutfağa su almaya koşarak gidip geliyoruz desem yeri haha
Cok cok tesekkur ederim : ))freyahel Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaş, yeni bebek...herşey gönlünce olsun..
Aklımda hep Tarancının şiiri ben de 6 ay sonra 35im :S
Bebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )Ben geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...
Tabi ya yeni bebekle yeniden doğcaz :)Cok cok tesekkur ederim : ))
Yok o siir eskide kaldi sus sus benimde aklimda kac gundur yas 35 yolun basi simdilerde diye versiyon degistirdim
Olabilir canım gidince doktoruma soryaim muhakkak soracaklarimi unutuyorum en iyisi aklıma geldikce not almakBebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )
Sozde bende calismiyorum bugun aksama kadar proje odevini yaptim kizin : )etut kurs antrenman ayni seyler bizde de mevcut : )Arkadaşlar bu dönem bende çalışmıyorum iş hayatım hep bölük pörçük oldu hep.
Ama günlük yaptığım rutin kurs okul ev antreman etüt üçgenleri 10.000adım git geller.sırtımda hep bir çanta ya okul çantası kurs çantası antreman çantası oglumada taşıtamıyorum.Allahım sana emanet bebegim diye dua ediyorum.
Mutlaka not al ben hep ole yapiyorum.sonra gidip cikinca aa sunuda bunuda soracaktim diye aklima geliyor yoksa.Olabilir canım gidince doktoruma soryaim muhakkak soracaklarimi unutuyorum en iyisi aklıma geldikce not almakbu arada doğum günün galiba iyiki doğdun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?