2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet benim macun da pek tat değistirmiyo naneliyle değişim şart. Sorunlara kendimizce çözüm arıyoruz :)
Doktora sorsan olabilir deyip geçiyor :) ben nette bakindim bayağı naneli şeker ve nane esansli diş macunu ağızda ki kötü tat duygusunu gideriyormuş . Şeker su an az da olsa iş görüyor macun da almam lazım . Taze nane de cigneye biliriz.

Kızlar bu sadece sol a yatilmali deniliyor ya ben dikkat ediyorum sola yatayım diye ama heryerim uyuşuyor mecbur dayanamiyorum sağa dönüyorum sağ sol düz böyle böyle derken bı kaç gecedir hiç uykumu alamıyorum eskiden yüzü koyun dizimi çekerek yatardim bide nerede diz cekmeler yüzü koyun yatmalar

Ben yuzustu sol dizimi cekip yatiyorum hala.doktorum zaten yatamayacagim zaman vucudun seni yonlendirecek dedi

Ohh süpersin valla nerde yaşıyosun bilmiyorum ama evinin doğal gazlı olduğu kesin :) bizim evde doğal gaz yok klima açıyoruz oturma odasında ve kapıdan çıktığın an buuuuz gibi soğuk. Mutfağa su almaya koşarak gidip geliyoruz desem yeri haha

Ben yuzustu sol dizimi cekip yatiyorum hala.doktorum zaten yatamayacagim zaman vucudun seni yonlendirecek dedi
Ben geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...

Antalyalıyiz aslen canım görev icabı siirtteyiz ev doğalgazlı ama antalyada olaydık da buz olaydı keşke memlekete yerlesmemize 12 senemiz var daha

Bebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )

Arkadaşlar bu dönem bende çalışmıyorum iş hayatım hep bölük pörçük oldu hep.
Ama günlük yaptığım rutin kurs okul ev antreman etüt üçgenleri 10.000adım git geller.sırtımda hep bir çanta ya okul çantası kurs çantası antreman çantası oglumada taşıtamıyorum.Allahım sana emanet bebegim diye dua ediyorum.

Bebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )
Olabilir canım gidince doktoruma soryaim muhakkak soracaklarimi unutuyorum en iyisi aklıma geldikce not almak bu arada doğum günün galiba iyiki doğdun canım

Sozde bende calismiyorum bugun aksama kadar proje odevini yaptim kizin : )etut kurs antrenman ayni seyler bizde de mevcut : )

Olabilir canım gidince doktoruma soryaim muhakkak soracaklarimi unutuyorum en iyisi aklıma geldikce not almak bu arada doğum günün galiba iyiki doğdun canım
Mutlaka not al ben hep ole yapiyorum.sonra gidip cikinca aa sunuda bunuda soracaktim diye aklima geliyor yoksa.
Evett dogum gunum..cok tesekkur ederim : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…