2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah canim. Enerjin süper ama dinlenerek yap yine de. Sekerin bitmesi valla iyi olmuş
Ben bugun senin tam tersin olmusum. Sadece yatagimi topladim o kadar

Çok zor zaman geçirmişsin canım benim. Bulantı ilacı kusmayı engelliyo ama mide sindirmezse içerde kalması daha kötü aslında. Midede dönüp duruyo öyle. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu günleri o güzellikle unuturuz

Ağzımda ekşi bir tat var benim ne yesem sanki ekşi , o da midemi bulandırıyor işte :S
Umarım sen tez zamanda iyileşirsin valla kötü böyle yemek falan yiyememek.
Yemeklerin tadı gelmiyo dimi. Benim ağzımda da hiç geçmeyen demir tadı var insanın bişey de canı çekmiyo öyle. Öyle hale geldim ki bişey yerken devamını hayal ediyom istemsiz içimden yemek de gelmiyo. İnşallah geçer canım böyle gerçekten zor

Tabi çocuğunuz da var hem ağrılar hem onunla ilgilenmek iki kat zorlar. Bulantının geçtiğine çok sevindim. Darısı başıma İnşallah. Mide yanması için gavisgon iyi geliyo diyolardı

freyahel
Doğum günün kutlu olsun, keşke dediğin tüm güzellikler seninle olsun canım
Yeni yaşın sana düşlediğin tüm güzellikleri getirsin, nice güzel yaşlara

Aynı bahsettiğin gibi ne yazık ki çok can sıkıcı bir durum.
İnşallah geçer, naneli şeker atıyorum ağzıma o kötü tat durumundan biraz da olsa uzaklaştırıyor beni.
Sende dene belki işe yarar sende de .

Naneli şeker hiç denemedim canım deneyeyim. Ben de sürekli diş fırçalıyorum o tat gitsin diye. Pek işe yaramıyo tabi :)

Yaaa ama aglarim ben..ne guzel temenniler bunlar arkadasim..Allah misliyle tum guzellikleri sana da versin ins.cookkk tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…