- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Masallah canim. Enerjin süper ama dinlenerek yap yine de. Sekerin bitmesi valla iyi olmuşBenim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evdebugün klübe giremedim hiç yazılanları okuyup uyumayı düşünüyorum
Çok zor zaman geçirmişsin canım benim. Bulantı ilacı kusmayı engelliyo ama mide sindirmezse içerde kalması daha kötü aslında. Midede dönüp duruyo öyle. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu günleri o güzellikle unuturuzBenim doktorum dün kan ilacı ve decavit verdi premesisi bırak bunlarıda bulantım azalınca içersin dedi bende dün deneyeyim dedim aman Allahım ölüyorum sandım zofer içtiğim için de çıkaramadım dün akşam odama bi girmişim öğlenleyin çıktım hiç bişey yiyip içemedim gece kaç WC'ye kalktım bilmiyorum geçecek elbet kuzularımız iyi olsun yeter ki
AboowBen zAten başak burcuyum ıyı düşün derim
O kadar da olur tabiInsaallah arada minik kıskançlıklar oluyor tabi banada bole yaptin mi ben karnindaykende hep doktora gittin mi falan : )
Ne ilacı verdi canım. Probiyotik deyince aklıma geldi miden alırsa ev yapımı yoğurt yatmadan yesen de iyi gelirOnu denedim canim fayda etmedi bana maalesef ilac verdi doktotum hem vitamin hem probiyotik onun etki etmesini bekliyorum
Siz kaybedersiniz bak soyluyorum ekle beni tanisalim guzel kiz
Iyi gozlemlemissin manyak dolu ortalik
hislere hiç girmiyorumAboow
Tamam sözüm geri :)))
Yemeklerin tadı gelmiyo dimi. Benim ağzımda da hiç geçmeyen demir tadı var insanın bişey de canı çekmiyo öyle. Öyle hale geldim ki bişey yerken devamını hayal ediyom istemsiz içimden yemek de gelmiyo. İnşallah geçer canım böyle gerçekten zorAğzımda ekşi bir tat var benim ne yesem sanki ekşi , o da midemi bulandırıyor işte :S
Umarım sen tez zamanda iyileşirsin valla kötü böyle yemek falan yiyememek.
Tabi çocuğunuz da var hem ağrılar hem onunla ilgilenmek iki kat zorlar. Bulantının geçtiğine çok sevindim. Darısı başıma İnşallah. Mide yanması için gavisgon iyi geliyo diyolardıBenimde bulantı geçti çok şükür ama mide yanması başladı oğlum da son aylara doğru başlamıştı yanma ama bu sefer erken başladı birde üstüne haylaz bir evlat oldu mu halsizlik cabası Rabbim yardimcimız olsun
Şimdiden doğum günün kutlu olsunYarin benim dogum gunum tam 35 oluyorum aramizda kalsin.evdekiler hummali bir sekilde hediye saklama plan yapma pesinde.super heyecanli
Aynı bahsettiğin gibi ne yazık kiYemeklerin tadı gelmiyo dimi. Benim ağzımda da hiç geçmeyen demir tadı var insanın bişey de canı çekmiyo öyle. Öyle hale geldim ki bişey yerken devamını hayal ediyom istemsiz içimden yemek de gelmiyo. İnşallah geçer canım böyle gerçekten zor
Naneli şeker hiç denemedim canım deneyeyim. Ben de sürekli diş fırçalıyorum o tat gitsin diye. Pek işe yaramıyo tabi :)Aynı bahsettiğin gibi ne yazık kiçok can sıkıcı bir durum.
İnşallah geçer, naneli şeker atıyorum ağzıma o kötü tat durumundan biraz da olsa uzaklaştırıyor beni.
Sende dene belki işe yarar sende de .
Şimdiden doğum günün kutlu olsun
Ahahahah valla aynı benim gibisin :)) bende sürekli fircaliyorum macunu da Naneli almak lazimmisNaneli şeker hiç denemedim canım deneyeyim. Ben de sürekli diş fırçalıyorum o tat gitsin diye. Pek işe yaramıyo tabi :)
Yaaa ama aglarim ben..ne guzel temenniler bunlar arkadasim..Allah misliyle tum guzellikleri sana da versin ins.cookkk tesekkur ederimEki Görüntüle 2212562
freyahel
Doğum günün kutlu olsun, keşke dediğin tüm güzellikler seninle olsun canım
Yeni yaşın sana düşlediğin tüm güzellikleri getirsin, nice güzel yaşlara
Evet benim macun da pek tat değistirmiyo naneliyle değişim şart. Sorunlara kendimizce çözüm arıyoruz :)Ahahahah valla aynı benim gibisin :)) bende sürekli fircaliyorum macunu da Naneli almak lazimmis
Mutluuuu yılllaaaaaarrrrrrYarin benim dogum gunum tam 35 oluyorum aramizda kalsin.evdekiler hummali bir sekilde hediye saklama plan yapma pesinde.super heyecanli
Yaaa ama aglarim ben..ne guzel temenniler bunlar arkadasim..Allah misliyle tum guzellikleri sana da versin ins.cookkk tesekkur ederim
Mutluuuu yılllaaaaaarrrrrrEşinle kuzularınla saglıklııııı mutluuuu huzurlu yaşlaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?