- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Şuan bu yazdığını kafama takıp günlerce bunu düşünebilirimBen geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...
Doktorlar herşeye normal diyo onlara yaşadıklarımı yaşadıklarımı söyleyesim gelmiyo :) belki gercekten normaldir ama herkesin acı eşiği farklı yani biri rahatsız olmaz diğeri olur. Diş macununu alalim. Ben naneli şekeri de alayım. Taze nane yutmadan çiğnemek de olur iyi fikir. Ağızdaki tat geçmiyo bide açken de aynı tokken de aynı. O da tiksinti getiriyo insanaDoktora sorsan olabilir deyip geçiyor :) ben nette bakindim bayağı naneli şeker ve nane esansli diş macunu ağızda ki kötü tat duygusunu gideriyormuş . Şeker su an az da olsa iş görüyor macun da almam lazım . Taze nane de cigneye biliriz.
Çalışsak daha az yoruluruz inan.Sozde bende calismiyorum bugun aksama kadar proje odevini yaptim kizin : )etut kurs antrenman ayni seyler bizde de mevcut : )
Evet şu an var bende mesele o iğrenç tat :/Doktorlar herşeye normal diyo onlara yaşadıklarımı yaşadıklarımı söyleyesim gelmiyo :) belki gercekten normaldir ama herkesin acı eşiği farklı yani biri rahatsız olmaz diğeri olur. Diş macununu alalim. Ben naneli şekeri de alayım. Taze nane yutmadan çiğnemek de olur iyi fikir. Ağızdaki tat geçmiyo bide açken de aynı tokken de aynı. O da tiksinti getiriyo insana
Çocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........Ben geçen seferki muayene mde doktora soracaktım melegimi görünce unutmuşum bu sefer unutmazsam bende soracağım ama araştırmalara göre bebek ölümlerinin çoğu yatma pozisyon undan kaynaklı kan akışı istenilen gibi olmadığından diye yazılarda okudum gece resmen döndüğüm de korkudan uyaniyorum bazen de aman bu kadar takma boşver diyorum bilmiyorum...
gerçekten berbatmış sesli güldüm :) haklısın vallaha canım ben en son çareyi diktirmekte buldum. Teyzemin elinden geliyor öyle işler o dikecek bi kaç parça bişeyYa bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen
Eki Görüntüle 2212484
Vinhalac diye bir vitamin ilaci canim icinde tüm vitaminler arti probiyotik var ben beslenemedigim icin hem hemde bagirsak duzenleyici folik asitide biraktim bunun icin de varmis dvitamininide biraktim oda varmis simdi sadece bulanti hapi ve bu vitamini kullaniyorum. Insallah su bulanti hapini da birakabilirim.Ne ilacı verdi canım. Probiyotik deyince aklıma geldi miden alırsa ev yapımı yoğurt yatmadan yesen de iyi gelir
Ben hala yüzüstü yatiyorum kizmayacagim diyorum ama nasil kiziyorum boyle yorumlara canim. Allah koruyor onlari cok sükür hapsirirken dusecegini sanan var resmenÇocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........
Burda herkes hamile bebeğini görene kadar endişeliii... şu yazdığın ne kadar doğru? Ben korkmadım ama bak bir arkadas korkmuş oldu mu şimdi?
Yanlis görmediysem doğum gününmüs kutlarim canim yeni yasin esinle evlatlarinla sana saglik ve mutluluk getirsin insallahBebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )
Hey masallah canim ya ben yemegin kokusuna gelemedigimden mutfaga bile giremiyorum. Amma sen dokturmussun heleki tursu ahhh mideme dokunuyor diye doktorum yasakladi yoksa bir oturusta 3 kavanoz yerim resmenBenim canım sıkılıyo canım ya boş durasım gelmiyo mesela akşam 6 da eşimi işe yolladım onunla yemek yiyesim gelmedi kalktım yemek yaptım kendime onu yedim. Gurbette olduğum için misafir yatak odam var ordaki bazaların altını yastık yorgan çıkardım düzelttim yazlık kışlık ayarladım çamaşır attım serdim. Tam oturdum hadi yarın akşama bi sarma sarayim dedim onu sardım karışık dolma yaptım oh bitti şimdi dedim geçen haftadan kırmızı lahana kaldı dolapta atılmasın dedim onun turşusunu kurdum. InşAllah bitti işim yenice uzandım aklımda tatlı yapmak var bide ama Allahtan şeker bitmiş evdebugün klübe giremedim hiç yazılanları okuyup uyumayı düşünüyorum
Kim fake miş ayy dedikodu mu var ?Körle yatan, şaşı kalkar misali :)) seni de kendime mi benzettim şüphe konusunda acaba
Beni de 12 +4 de cagirdi ikili icin cinsiyet solemedi mi ya soler diye umut ediyordum ben o haftalardaİkili taramayı 12+4 de yaptırdım ense kalınlığı 1.7 mm cinsiyetini 14.haftada öğrendim ve %90 kız
Cok sükür benim gibi yatan varmis bitek ben boyle uyuyorum sanıyordumBen yuzustu sol dizimi cekip yatiyorum hala.doktorum zaten yatamayacagim zaman vucudun seni yonlendirecek dedi
Kizlar uzun zamandir girememistim epey mesaj birikmis haliyle hepsini okuyamadim. Hepinize sevgiler buradan birde soracagim birsey var kacinci haftadasiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuz merak etmekteyim ? Mesela kan ilaci doktorum bana baslamadi herkese veriliyor mu ? Acaba son olarakta ben vinhalac diye bir vitamin ilaci birde oxzdn diye bir bulanti hapi kullaniyorum. Vitamin icinde folik demir c d hepsi oldugundan doktorum ekstra icme dedi. Bulanti hapini biraktigim zaman cok bulaniyor midem hicbisey yiyip icemiyorum sizce devam edeyim mi kullanmaya yoksa birakayım mı ? Ne dersiniz
İyi geceler canım ben geçen hafta folik asidi bırakıp vitamine geçtim 15. Haftadayım şuan 14 de değiştirdim . Vitaminde olduğu için folik asisi kesebilirsin ama bulantı ilacın için bişey diyemicem hiç kullanmadım çnküKizlar uzun zamandir girememistim epey mesaj birikmis haliyle hepsini okuyamadim. Hepinize sevgiler buradan birde soracagim birsey var kacinci haftadasiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuz merak etmekteyim ? Mesela kan ilaci doktorum bana baslamadi herkese veriliyor mu ? Acaba son olarakta ben vinhalac diye bir vitamin ilaci birde oxzdn diye bir bulanti hapi kullaniyorum. Vitamin icinde folik demir c d hepsi oldugundan doktorum ekstra icme dedi. Bulanti hapini biraktigim zaman cok bulaniyor midem hicbisey yiyip icemiyorum sizce devam edeyim mi kullanmaya yoksa birakayım mı ? Ne dersiniz
Bana demir vermedi zaten depolarin dolu birde verdigim vitaminin icinde var dedi gerek duymadi kisacasi sizin vitaminin adi ne peki ? Bende 10 + 4 üm folik asitide bıraktirdi bana canimMerhaba canım hoşgeldin ben 12. Haftada ikili tarama testi için gittiğimde Folik Asiti artık kullanma dedi..
Onun yerine vitamin ve demir ilacı verdi..
Ama bu Ferro sanol bende ishal yaptı aradım doktorum kullanma dedi..Şimdilik vitamin ile devam ediyorum 1 hafta sonra başka bir ilaç yazacak. ..
Doktorumun dediğine gore bulanti ilacinin birzarari olmazmis bebege olsa ben yazarmiyim diyor ama kimi doktorlarda bu konuda cok kati ilk 3 ay ilac yok diyorlar ama birakincada hicbirsey yiyip icemiyorum isteİyi geceler canım ben geçen hafta folik asidi bırakıp vitamine geçtim 15. Haftadayım şuan 14 de değiştirdim . Vitaminde olduğu için folik asisi kesebilirsin ama bulantı ilacın için bişey diyemicem hiç kullanmadım çnkü
Bana demir vermedi zaten depolarin dolu birde verdigim vitaminin icinde var dedi gerek duymadi kisacasi sizin vitaminin adi ne peki ? Bende 10 + 4 üm folik asitide bıraktirdi bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?