2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eki Görüntüle 2212484 [/QUOTE]
Şuan bu yazdığını kafama takıp günlerce bunu düşünebilirim

Doktorlar herşeye normal diyo onlara yaşadıklarımı yaşadıklarımı söyleyesim gelmiyo :) belki gercekten normaldir ama herkesin acı eşiği farklı yani biri rahatsız olmaz diğeri olur. Diş macununu alalim. Ben naneli şekeri de alayım. Taze nane yutmadan çiğnemek de olur iyi fikir. Ağızdaki tat geçmiyo bide açken de aynı tokken de aynı. O da tiksinti getiriyo insana

Evet şu an var bende mesele o iğrenç tat :/
Ya kadın doktorlar hele ki, doğum yapmış çocuk sahibi biriyse , ben doğum yaptım kolay mantığıyla yaklasiyor hastaya. Erkek doktorlar daha hassas çünkü biliyorlar duyuyorlar doğum sancısı gibi bir sancı yok daha . O yüzden naif yaklasiyorlar kadına. Kizimda bir durumu yaşarım ve iyi ki son anda kendi doktorum geldi ( erkek) rahatça doğum yaptım çıktım.

Çocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........
Burda herkes hamile bebeğini görene kadar endişeliii... şu yazdığın ne kadar doğru? Ben korkmadım ama bak bir arkadas korkmuş oldu mu şimdi?

Ger
Ya bu gebe kıyafetleri her yerde neden zevksizce içim kıyıldı ya bakarken.
Giydirdikleri manken bile sürat aşmış resmen

Eki Görüntüle 2212484
gerçekten berbatmış sesli güldüm :) haklısın vallaha canım ben en son çareyi diktirmekte buldum. Teyzemin elinden geliyor öyle işler o dikecek bi kaç parça bişey

Ne ilacı verdi canım. Probiyotik deyince aklıma geldi miden alırsa ev yapımı yoğurt yatmadan yesen de iyi gelir
Vinhalac diye bir vitamin ilaci canim icinde tüm vitaminler arti probiyotik var ben beslenemedigim icin hem hemde bagirsak duzenleyici folik asitide biraktim bunun icin de varmis dvitamininide biraktim oda varmis simdi sadece bulanti hapi ve bu vitamini kullaniyorum. Insallah su bulanti hapini da birakabilirim.

Çocuk ölümlerinin çoğu yatma pozisyonundan hımmmmm........
Burda herkes hamile bebeğini görene kadar endişeliii... şu yazdığın ne kadar doğru? Ben korkmadım ama bak bir arkadas korkmuş oldu mu şimdi?
Ben hala yüzüstü yatiyorum kizmayacagim diyorum ama nasil kiziyorum boyle yorumlara canim. Allah koruyor onlari cok sükür hapsirirken dusecegini sanan var resmen

Bebegim daha ileriki haftalarinda surt ustu yatmaktan kaynakli kalbe kan pompalanmasi diye biliyorum ben ama tabi doktoruna danisman en dogrusu : )
Yanlis görmediysem doğum gününmüs kutlarim canim yeni yasin esinle evlatlarinla sana saglik ve mutluluk getirsin insallah

Hey masallah canim ya ben yemegin kokusuna gelemedigimden mutfaga bile giremiyorum. Amma sen dokturmussun heleki tursu ahhh mideme dokunuyor diye doktorum yasakladi yoksa bir oturusta 3 kavanoz yerim resmen

Kizlar uzun zamandir girememistim epey mesaj birikmis haliyle hepsini okuyamadim. Hepinize sevgiler buradan birde soracagim birsey var kacinci haftadasiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuz merak etmekteyim ? Mesela kan ilaci doktorum bana baslamadi herkese veriliyor mu ? Acaba son olarakta ben vinhalac diye bir vitamin ilaci birde oxzdn diye bir bulanti hapi kullaniyorum. Vitamin icinde folik demir c d hepsi oldugundan doktorum ekstra icme dedi. Bulanti hapini biraktigim zaman cok bulaniyor midem hicbisey yiyip icemiyorum sizce devam edeyim mi kullanmaya yoksa birakayım mı ? Ne dersiniz

Merhaba canım hoşgeldin ben 12. Haftada ikili tarama testi için gittiğimde Folik Asiti artık kullanma dedi..
Onun yerine vitamin ve demir ilacı verdi..
Ama bu Ferro sanol bende ishal yaptı aradım doktorum kullanma dedi..Şimdilik vitamin ile devam ediyorum 1 hafta sonra başka bir ilaç yazacak. ..

İyi geceler canım ben geçen hafta folik asidi bırakıp vitamine geçtim 15. Haftadayım şuan 14 de değiştirdim . Vitaminde olduğu için folik asisi kesebilirsin ama bulantı ilacın için bişey diyemicem hiç kullanmadım çnkü

Bana demir vermedi zaten depolarin dolu birde verdigim vitaminin icinde var dedi gerek duymadi kisacasi sizin vitaminin adi ne peki ? Bende 10 + 4 üm folik asitide bıraktirdi bana canim

Doktorumun dediğine gore bulanti ilacinin birzarari olmazmis bebege olsa ben yazarmiyim diyor ama kimi doktorlarda bu konuda cok kati ilk 3 ay ilac yok diyorlar ama birakincada hicbirsey yiyip icemiyorum iste

Bana demir vermedi zaten depolarin dolu birde verdigim vitaminin icinde var dedi gerek duymadi kisacasi sizin vitaminin adi ne peki ? Bende 10 + 4 üm folik asitide bıraktirdi bana canim

Canım evet folik asit içeriğinde olduğu için artık gerek duyulmuyor..
Ben bunları kullanıyorum NBL ile devam ediyorum..
Diğerine ara verdim..

Eklentiler

• Screenshot_20181206_030655.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20181128_200149.webp
    118,6 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…