Canım son iki kontrolümde benim de fazla çıkıyor.Doktoruma bu durumu sordum o da bebeğin gelişimi ve pozizyonuna göre değişiklik gösterdiğini söyledi.Ben fazla söylediğinde seviniyorum.Daha dün 11 hafta denilen bebişim bugün 12+1 çıktı sizce de ultrason sapması mı
ense kalınlığı 1.3 çıktı kıza benziyor ama net değil haftaya gel dedi
Allah korusun canım.Çok şükür iyiymiş ufaklık.Yine de yorma kendini bir iki gün yat dinlen.Geçmiş olsun.Kanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
Evet canım kesinlikle Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun ve su kuruntulardan bizi kurtarsın :/Kesinlikle katiliyoorum ama okumaktanda kendimi alamiyorum
Burda mesela biri yaziyo 6. Haftayi atlatinca isler yoluna girer rahatliyorum
Biri 10. Haftada kayip yasayinca bende o moda giriyorum
Baskasi 13. Haftada bile kayip olur yazinca yine tedirginligim basliyor
Yani etkileniyoruz etkiliyoruz kesinlikle
Ben ancak biri benim gibi kanama yasadiysa bende diyorumki olabildigini okuyunca rahatliyoruz
Allah bebeklerimizi korusun
Endişe hic bitmiyor
16. Haftaya kadar beklicez deseneBenim doktorum da bana kız dedi ama kesin değil ilerleyen haftalar daha net olur dedi
Benim ki de t hcg 123.5 çıkmış canım.. Doktorum kız dedi cinsiyet için50 nin altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır
Ay canım geçmiş olsun inş bidaha olmaz stres yapma bak miniğin iyimişKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
Geçmiş olsun canım çok şükür ki bebiş iyiymişKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
açı önemliymiş cinsiyet belirlemede , 12+0da açı pozisyonunu yakalayamadı bir çıkıntı var erkek gibi ama açı daha net fikir verir demiştiGünlerimiz aynı canım kesin mi dedi cinsiyeti için 5 gün sonra bende gidicem yüzdelik cinsiyet söylerse balon patlatıcam beklicem sanırm biraz daha
Medikal park ile mi devam edeceksin ?Ben de Medicana ile Hacettepe Hastanesi arasında kaldım biliyomusun.Hacettepe’deki doktorum çok iyi ,orda yaparsam çocukta da orda devam etmek istiyorum.Çocuk doktorunu da buldum.Şimdi bir de Hacettepe’deki doktorumdan hiç kimse sıra alamıyor,dışarıdan hasta kolay kolay kabul etmiyor.Orda yaparsam özel odayı da ayarlarım(kardeşimden dolayı)ama diğer tarafta da sadece Medicanın konforu cazip geliyor.Kafam çok karışık.Bir de iki yere de aylık 300 lira para veriyorum,nasıl karar vericem bilmiyorum.Bu arada yılın ilk karı hayırlı olsun,sizin oralarda da varmı ?BEN de daha bilmiyorumm kız mı erkek mii
canım gecen gün bana da oldu Rabbime emanet insan gerçekten endişeleniyor çok kaç haftalıksın şuan. iki üç gün yat dinlen bol su iç yan yatacaksan soluna yatmaya çalış kan dolaşımı bebek için daha iyi oluyormuş.Kanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
ya sormayın bende çok şaşırdım değiştirmeyi düşünüyorum bende ama eşim seviyor doktoru bakalım nelerle karşılaşacazBu ne demek böyle??? Tövbe ya Rabbim. Saçmalamış.
Uzak durum böyle doktorlardan. Doğuma kadar neler söyler kim bilir.
Çok çok geçmiş olsun canım bu korkuyu birçoğumuz yaşadık olabiliyor yani dinlen bolbolKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
140 tl canım. Hangi doktora gidiyosun benim arkadaşımda oraya gitti doktorundan çok memnun kaldı ama hastaneden hiç memnun kalmadı hemşireler hiç ilgilenmedi bebek emmedi mesela kimse gelip bakmadı bile direk mama verin dedi o yüzden hastane olarak sevmiyorum vitaleyi bide çok sezaryenci diyolar o hastane için bilmiyorum ne kadar doğru senin ilk çocuğun nasıl oldu kuzum?Ben Vitale Kadın Doğum hastanesine gidiyorum canım.Hem evime yakın,hem doktorum çok iyi.İlk doğumumu da orda yapmıştım.
Muayene ücreti de 80 tl.Medikalparkın ücreti ne kadar peki?
Benimki bu durumda kız mı yani? Ama doktor erkek dedi50 nin altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır
hahahaha çok iyiymiş yacanım o değişir doktorun ölçümüne göre benim 15 dk arayla 5 gün oynamıştı sen hesap et
Cok gecmis olsun sizdemi ogretmensiniz?Kanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
Çok geçmiş olsun canım benim de iki kere oldu Rabbim korusun endişe etme ayağını yüksek tutarak uzan ben hep yatıyorum bulantım yüzündenKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
ayy benimde birden 1 hafta saptı gelişimi güzel dedi ilkime yani oğluma kıza benziyor demişti ama erkek oldu şimdi yine kıza benziyor dedi adam heralde totem yapıyor anlamadım gittiCanım son iki kontrolümde benim de fazla çıkıyor.Doktoruma bu durumu sordum o da bebeğin gelişimi ve pozizyonuna göre değişiklik gösterdiğini söyledi.Ben fazla söylediğinde seviniyorum.
Senin yine cinsiyet belli ,benim ki cinsiyetsiz çıktı 50Benimki bu durumda kız mı yani? Ama doktor erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?