2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Hay allahim bu da enteresan mis

Evet siyah

ben ikili test yaptırmadım ama 14+0 dı bebek ultrasonda perinatolog bakalım dedi 1.7mm çıkmıstı ikili yaptrmak ıcın son günlerin dedi ama yaptırmadım kan vermedim yani. ama ense kalınlığını 1.7 mm idi. erkek bebek bekliyoruz inşaallah

Başın sağolsun canım, bebeğin en büyük moral kaynağın olur eminimki sende onun için olabildiğince kendini çok yıpratmamaya çalış lütfen..

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.

Niye etiketledin beni anlamadım ???bunu dün ben yazmıştım

canım yazı bana ait değil, arkadaş istemiş diye kopyaladım sadece ama bana kalırsa ense kalınlığından cinsiyet tahmini olmaz. Çünkü o zaman herkesin aynı gündeki ense kalınlığını değerlendirmek lazım. benim 11+0 da 1,6 mm çıktı cinsiyeti henüz bilmiyoruz. nubdan kız gibi duruyor, doktor tahminimiz 2 hafta sonra

geçmiş olsun canım sen kendine çok dikkat et eşin bi şekilde atlatır. kış günü ama sen yine de evi bol bol havalandır

hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında

fotograf çekimini bende yaptırıcam benim bildiğim flaş zararlı flaşsız çekimde herhangi bi sıkıntı olucagını düşünmüyorum seninde aklında olsun canım.

Niye etiketledin beni anlamadım ???bunu dün ben yazmıştım
canım arkadaş sormuş. kim paylaşmıştı ense kalınlığı ile ilgili cinsiyet tahmini dedi. ben de senin yazıyı kopyaladım. altına da seni etiketledim
"Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)

Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?"

Kesinlikle katiliyoorum ama okumaktanda kendimi alamiyorum
Burda mesela biri yaziyo 6. Haftayi atlatinca isler yoluna girer rahatliyorum
Biri 10. Haftada kayip yasayinca bende o moda giriyorum
Baskasi 13. Haftada bile kayip olur yazinca yine tedirginligim basliyor
Yani etkileniyoruz etkiliyoruz kesinlikle
Ben ancak biri benim gibi kanama yasadiysa bende diyorumki olabildigini okuyunca rahatliyoruz
Allah bebeklerimizi korusun
Endişe hic bitmiyor

anladım canım valla zaten kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun

Selam kızlar ben hala uzun süre biryere odaklanamadığım için takip edemiyorum dolayısıyla yorum da yazamıyorum, ama bugün dr kontrolü vardı mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Bugün itibariyle 13+0 ım cinsiyeti kız benim hep içime erkek doğuyordu ama bir yanım seçim yapamasada bir yanım hep kızım olmasını istiyordu 10 taşında bir oğlum var birde kızım olacak kısmetse
Bu arada freyahel yeni yaşın zaten sana mucizeyle geliyor nice nice yıllar mutlulukla yaşa

Ben şuan 11+6 dayım folik asite devam ediyorum, haftaya ikili sonucumu aldıgımda ilaç verirlerse yine söylerim sağlık ocağındaki dr. 16. haftadan sonra kan ilacı, d vitamini ve 1 ilaç dha vardı onları başlatıcaz demişti.

Doktorumun dediğine gore bulanti ilacinin birzarari olmazmis bebege olsa ben yazarmiyim diyor ama kimi doktorlarda bu konuda cok kati ilk 3 ay ilac yok diyorlar ama birakincada hicbirsey yiyip icemiyorum iste

Benimde bulantı şikayetim var sürekli ama doğal yollarla bastır dedi çok kusma olan kişilere ilaç veriyorum ama benim 2 günde bir gbi şuan için çıkarmam oyuzden normal idare edebildiğin kadar et fazlalaşırsa ilaç takviyesi yaparız demişti.
Bi zararı oldugunu düşünmüyorum o ilacın sonuçta sürekli çıkarmak da zararlı doğru düzgün vitamin alamıyor olucaksın o durumda ilaç kullanmak dha mantıklı zaten.

belirli bir mm ölçüsü yok ben 11.haftada ki tahminlere göre yaptım.11.haftadan sonraki haftalarda yaptıranlar kendi haftalarında kıyaslama yapsınlar .Benim ki 1,2 mm çıktı Erkek ,kraliçe86 arkadaşımızın ki 1 mm çıktı kız denildi.Yani burdan da şu sonuca vardık erkeklerin ense kalınlığı daha yüksek oluyor.Ama karışıklık olmaması adına tekrar tekrar söylüyorum bu yorumlar 11.hafta baz alınarak yapıldı,daha sonraki haftalarda tabiki de daha Yüksek çıkacak...

Daha dün 11 hafta denilen bebişim bugün 12+1 çıktı sizce de ultrason sapması mı
ense kalınlığı 1.3 çıktı kıza benziyor ama net değil haftaya gel dedi

Geçmiş olsun inş iyileşir bir an önce çok dikkat et bulaşmasın 2 kat zor atlatıyoruz zaten hamilelikte

Ben de grafik olarak kan sonuçlarım var Eğer anlayan olursa atıyım,beta hcg değerine bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…