kızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim
ben ikili test yaptırmadım ama 14+0 dı bebek ultrasonda perinatolog bakalım dedi 1.7mm çıkmıstı ikili yaptrmak ıcın son günlerin dedi ama yaptırmadım kan vermedim yani. ama ense kalınlığını 1.7 mm idi. erkek bebek bekliyoruz inşaallahKızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
sassygirll
Kızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
Niye etiketledin beni anlamadım ???bunu dün ben yazmıştımKızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
sassygirll
canım yazı bana ait değil, arkadaş istemiş diye kopyaladım sadeceben ikili test yaptırmadım ama 14+0 dı bebek ultrasonda perinatolog bakalım dedi 1.7mm çıkmıstı ikili yaptrmak ıcın son günlerin dedi ama yaptırmadım kan vermedim yani. ama ense kalınlığını 1.7 mm idi. erkek bebek bekliyoruz inşaallah
geçmiş olsun canım sen kendine çok dikkat et eşin bi şekilde atlatır. kış günü ama sen yine de evi bol bol havalandırMerhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.
hastanede foto cekımı yaptıracak mısın
bebek için zararlı diyorlar
ben cinsiyet ayrımı olmayan renkler aldım
genelde beyaz ve gri tonlarında
canım arkadaş sormuş. kim paylaşmıştı ense kalınlığı ile ilgili cinsiyet tahmini dedi. ben de senin yazıyı kopyaladım. altına da seni etiketledimNiye etiketledin beni anlamadım ???bunu dün ben yazmıştım
Erkek mi sankiMerhaba teyzelerim 12+2 olmuşuz :) 3 gün önden gidiyor
İkili test 1.3mm çıktı, kan sonucunu haftaya alıcam simdilik hersey yolunda.
Cinsiyett tahmini olann var mı ?
Eki Görüntüle 2212762 Eki Görüntüle 2212763 Eki Görüntüle 2212764
Herkese merhabalar... Ben sayfanın eskilerindenim aslında ama daha sonra hem yaşadığım birkaç sıkıntıdan hem de bu sayfada bazı okuduklarımdan olumsuz etkilendiğim için girmedim çünkü herkesin dediği gibi hayatimizin en kaygılı süreci belki de bu süreç hele ki ilk deneyimse ve kaygılı bı yapınız varsaama tabi ki zaman ilerledikçe herşey yoluna girdikçe kaygılar azalıyor o yuzden geri geldim tekrar aranızdayım
biraz geriden okuyayım dedim ve yine iyi niyetle de yazılmış olsa okuduğum bişey den rahatsız oldum ama Allah'tan doktoruma bunu sormuştum o yuzden içim rahattı diğer arkadaslar icin de bunu paylasmak istedim, doktorum anatomik olarak yatabildigin sürece sıkıntı yok çocuk hala leğen kemiklerinin arasında yani güvende zaten biraz daha büyüdüğünde yatamayacaksın dedi benim gibi kaygili arkadaslara bilgi olsun istedim
Ve geriye donuk okuyunca gordum @duckling basın sağolsun Allah sana sabır versin inşallah
freyahel doğumgününün kutlu mutlu olsun
anladım canım valla zaten kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsuncanım yazı bana ait değil, arkadaş istemiş diye kopyaladım sadeceama bana kalırsa ense kalınlığından cinsiyet tahmini olmaz. Çünkü o zaman herkesin aynı gündeki ense kalınlığını değerlendirmek lazım. benim 11+0 da 1,6 mm çıktı cinsiyeti henüz bilmiyoruz. nubdan kız gibi duruyor, doktor tahminimiz 2 hafta sonra
Kizlar uzun zamandir girememistim epey mesaj birikmis haliyle hepsini okuyamadim. Hepinize sevgiler buradan birde soracagim birsey var kacinci haftadasiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuz merak etmekteyim ? Mesela kan ilaci doktorum bana baslamadi herkese veriliyor mu ? Acaba son olarakta ben vinhalac diye bir vitamin ilaci birde oxzdn diye bir bulanti hapi kullaniyorum. Vitamin icinde folik demir c d hepsi oldugundan doktorum ekstra icme dedi. Bulanti hapini biraktigim zaman cok bulaniyor midem hicbisey yiyip icemiyorum sizce devam edeyim mi kullanmaya yoksa birakayım mı ? Ne dersiniz
Doktorumun dediğine gore bulanti ilacinin birzarari olmazmis bebege olsa ben yazarmiyim diyor ama kimi doktorlarda bu konuda cok kati ilk 3 ay ilac yok diyorlar ama birakincada hicbirsey yiyip icemiyorum iste
belirli bir mm ölçüsü yok ben 11.haftada ki tahminlere göre yaptım.11.haftadan sonraki haftalarda yaptıranlar kendi haftalarında kıyaslama yapsınlar .Benim ki 1,2 mm çıktı Erkek ,kraliçe86 arkadaşımızın ki 1 mm çıktı kız denildi.Yani burdan da şu sonuca vardık erkeklerin ense kalınlığı daha yüksek oluyor.Ama karışıklık olmaması adına tekrar tekrar söylüyorum bu yorumlar 11.hafta baz alınarak yapıldı,daha sonraki haftalarda tabiki de daha Yüksek çıkacak...canım arkadaş sormuş. kim paylaşmıştı ense kalınlığı ile ilgili cinsiyet tahmini dedi. ben de senin yazıyı kopyaladım. altına da seni etiketledim
"Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)
Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?"
Geçmiş olsun inş iyileşir bir an önce çok dikkat et bulaşmasın 2 kat zor atlatıyoruz zaten hamilelikteMerhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.
Ben de grafik olarak kan sonuçlarım var Eğer anlayan olursa atıyım,beta hcg değerine bakalımCanımm devlette de yaptırabilirsin . Sadece 2 keze gerek yok bence çnkü 4 tüp kan veriyosun benim ertesi gün hala başım dönüyordu
Ya ben de ikilideki beta değeri 50 nin altındaysa kız üstündeyse erkek die okudum bi de onu karşılatıralım mı
canım o değişir doktorun ölçümüne göre benim 15 dk arayla 5 gün oynamıştı sen hesap etDaha dün 11 hafta denilen bebişim bugün 12+1 çıktı sizce de ultrason sapması mı
ense kalınlığı 1.3 çıktı kıza benziyor ama net değil haftaya gel dedi
Erkek mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?