Günlerimiz aynı canım kesin mi dedi cinsiyeti için 5 gün sonra bende gidicem yüzdelik cinsiyet söylerse balon patlatıcam beklicem sanırm biraz dahaSelam kızlar ben hala uzun süre biryere odaklanamadığım için takip edemiyorum dolayısıyla yorum da yazamıyorum, ama bugün dr kontrolü vardı mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Bugün itibariyle 13+0 ım cinsiyeti kızbenim hep içime erkek doğuyordu ama bir yanım seçim yapamasada bir yanım hep kızım olmasını istiyordu 10 taşında bir oğlum var birde kızım olacak kısmetse
Bu arada @freyahel yeni yaşın zaten sana mucizeyle geliyor nice nice yıllar mutlulukla yaşa
tesekkur ederım:)fotograf çekimini bende yaptırıcam benim bildiğim flaş zararlı flaşsız çekimde herhangi bi sıkıntı olucagını düşünmüyorum seninde aklında olsun canım.
Allah gönlünden ne geçiriyorsa onu versin;öncelikle sağlıklı,sıhhatli olsun doktor mu yaptı Nub tahminini ?Erkek de olabilir değil mi ?canım yazı bana ait değil, arkadaş istemiş diye kopyaladım sadeceama bana kalırsa ense kalınlığından cinsiyet tahmini olmaz. Çünkü o zaman herkesin aynı gündeki ense kalınlığını değerlendirmek lazım. benim 11+0 da 1,6 mm çıktı cinsiyeti henüz bilmiyoruz. nubdan kız gibi duruyor, doktor tahminimiz 2 hafta sonra
Aaaaa :)sordum iki hafta sonra gel dedi:)
deli ediyor beni
tesekkur ederım:)
hastane cıkısı kıyafetı ıle mı yaptıracaksın
yoksa bebeklere değişik kıyafetler gıydırıyorlar onunla mı
tamamdır ben de bakayım hıc aklıma gelmedı:)aslında hala tam netleşmedi aklımda mümkün olduğunca şuan instagramdan yeni doğan çekimlerine bakıyorum güzel fikirlerin olursa paylaşalım :):)
Aman kendine çok dikkat et canım benm eşim geçen hafta hastaydı şimdi ben kaptım ve çok zor ilaç kullanamıyorsun ateşlenmemen lazım fln inşalşah kimse hamilelği boyunca grip olmazMerhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.
Grafikten anlayamam ben kuzum ama bi yerde yazıyordurBen de grafik olarak kan sonuçlarım var Eğer anlayan olursa atıyım,beta hcg değerine bakalım
PAPP-a 6.67Aman kendine çok dikkat et canım benm eşim geçen hafta hastaydı şimdi ben kaptım ve çok zor ilaç kullanamıyorsun ateşlenmemen lazım fln inşalşah kimse hamilelği boyunca grip olmaz
Grafikten anlayamam ben kuzum ama bi yerde yazıyordur
Bende şöyle yazıyo
Papp-a 1.95
Fb hcg 37.8
50 nin altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınırPAPP-a 6.67
FB hcg 50 yazıyor benimkinde
Ben Vitale Kadın Doğum hastanesine gidiyorum canım.Hem evime yakın,hem doktorum çok iyi.İlk doğumumu da orda yapmıştım.Ay bende sana yazcaktım kız antalyalıymışsın listeye eklerken gördüm :) medicalparka gidiyorum kuzum sen?
Aynen benim ki cinsiyetsiz50 nin altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.
tamamdır ben de bakayım hıc aklıma gelmedı:)
bebegı de kılıktan kılıga sokmak cok ıustemıyorum :)
hamılelık cekımı yaptıracak mısın o da moda baya:)
BEN de daha bilmiyorumm kız mı erkek miiAynen benim ki cinsiyetsizşimdi burdan gelecek yorumlara hazırmısın sen onu söyle ‘ama benim ki kız diyecekler “
Benim doktorum da bana kız dedi ama kesin değil ilerleyen haftalar daha net olur dediGünlerimiz aynı canım kesin mi dedi cinsiyeti için 5 gün sonra bende gidicem yüzdelik cinsiyet söylerse balon patlatıcam beklicem sanırm biraz daha
Bu ne demek böyle??? Tövbe ya Rabbim. Saçmalamış.kızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim
Beni de 12 +4 de cagirdi ikili icin cinsiyet solemedi mi ya soler diye umut ediyordum ben o haftalarda
Değerin altındadır yazıyor canım. Yani olumsuz Bi durum yok. Ben de bugün. Sonucumu aldım aynı cümle yazıyordu doktorum risk yok dediİkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Gözün aydın canım. MaşallahMerhaba teyzelerim 12+2 olmuşuz :) 3 gün önden gidiyor
İkili test 1.3mm çıktı, kan sonucunu haftaya alıcam simdilik hersey yolunda.
Cinsiyett tahmini olann var mı ?
Eki Görüntüle 2212762 Eki Görüntüle 2212763 Eki Görüntüle 2212764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?