2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günlerimiz aynı canım kesin mi dedi cinsiyeti için 5 gün sonra bende gidicem yüzdelik cinsiyet söylerse balon patlatıcam beklicem sanırm biraz daha

fotograf çekimini bende yaptırıcam benim bildiğim flaş zararlı flaşsız çekimde herhangi bi sıkıntı olucagını düşünmüyorum seninde aklında olsun canım.
tesekkur ederım:)
hastane cıkısı kıyafetı ıle mı yaptıracaksın
yoksa bebeklere değişik kıyafetler gıydırıyorlar onunla mı

Allah gönlünden ne geçiriyorsa onu versin;öncelikle sağlıklı,sıhhatli olsun doktor mu yaptı Nub tahminini ?Erkek de olabilir değil mi ?

tesekkur ederım:)
hastane cıkısı kıyafetı ıle mı yaptıracaksın
yoksa bebeklere değişik kıyafetler gıydırıyorlar onunla mı

aslında hala tam netleşmedi aklımda mümkün olduğunca şuan instagramdan yeni doğan çekimlerine bakıyorum güzel fikirlerin olursa paylaşalım :):)

aslında hala tam netleşmedi aklımda mümkün olduğunca şuan instagramdan yeni doğan çekimlerine bakıyorum güzel fikirlerin olursa paylaşalım :):)
tamamdır ben de bakayım hıc aklıma gelmedı:)
bebegı de kılıktan kılıga sokmak cok ıustemıyorum :)
hamılelık cekımı yaptıracak mısın o da moda baya:)

Aman kendine çok dikkat et canım benm eşim geçen hafta hastaydı şimdi ben kaptım ve çok zor ilaç kullanamıyorsun ateşlenmemen lazım fln inşalşah kimse hamilelği boyunca grip olmaz
Ben de grafik olarak kan sonuçlarım var Eğer anlayan olursa atıyım,beta hcg değerine bakalım
Grafikten anlayamam ben kuzum ama bi yerde yazıyordur
Bende şöyle yazıyo
Papp-a 1.95
Fb hcg 37.8

PAPP-a 6.67
FB hcg 50 yazıyor benimkinde

Ay bende sana yazcaktım kız antalyalıymışsın listeye eklerken gördüm :) medicalparka gidiyorum kuzum sen?
Ben Vitale Kadın Doğum hastanesine gidiyorum canım.Hem evime yakın,hem doktorum çok iyi.İlk doğumumu da orda yapmıştım.
Muayene ücreti de 80 tl.Medikalparkın ücreti ne kadar peki?

Çok dikkat et canım, portakal mandalina yemeye özen göster bol bol c vitamini olsun :)

tamamdır ben de bakayım hıc aklıma gelmedı:)
bebegı de kılıktan kılıga sokmak cok ıustemıyorum :)
hamılelık cekımı yaptıracak mısın o da moda baya:)

yapıcam evet eşim zaten fotografa meraklı prof. makinemizde var muhtemelen benm tek resimlerimi kendi çekicek yanımızda güzel resim çeken bi arkadaşımızı dha alırsak yeterli olucak diye düşünüyorum :):)

Bu ne demek böyle??? Tövbe ya Rabbim. Saçmalamış.
Uzak durum böyle doktorlardan. Doğuma kadar neler söyler kim bilir.

Beni de 12 +4 de cagirdi ikili icin cinsiyet solemedi mi ya soler diye umut ediyordum ben o haftalarda

Canım,doktorum o gün bağırsaklarımda şişkinlik olduğunu bununda Ultrason görüntü kalitesini düşürdüğünü söyledi.Gerçekten de bişey anlaşılmıyordu.Bir de pozisyonu uygun değildi.Fakat aynı doktor benden sonra giren Kadına %80 kız demiş.Yani görebilirse bi tahminde bulunur diye düşünüyorum.Ben sonucu almaya gittiğimde yani 1 hafta sonra öğrendim.Hatta bebeğimin haftası 13+2 olması gerekirken 14 haftalık çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…