Riskin düşük cikmis canim gizun aydinİkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Valla hiç şikayet etme en iyisi o :))
Sen bugün kaç kez yemek yedin, öğün atladıysan mide bulantını tetiklemiştir.
Bir de hastane kokusu cidden insanın psikolojisini bozuyor ondan da olabilir.
Gitti gidiyor da satılıyor 30 lira ordan sipariş verebilirsinBenim şehrim küçük de bakalım artık :)
Beni etiketlermisin listeyi yaptiginda cok ihtiyacim var boyle birseyeCanım bir liste yap ve ona göre al derim ben .
İlk Bebekde hevesle o kadar gereksiz şey alınıyor ki kendimden biliyorum :)
Ben bugün ve ya yarın detaylı bir liste yapip paylaşırım buradan fikir olur sizlere .
Siz birbirinizi nerden görüyorsunuz ya ahahaha bende yazcam artik whatsup varmi whatsup diyeArada özelden bana yürüyor arkadaşiltifatlarına , ısrarlarına karşılık veremeden duramıyorum
Sende şarap misali freyahelcimmaşallahın var
Geçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.Kuzum çok sağol bugün hiç keyfim yok.
Mide bulantısı geldi ne zamandır rahattım sabahtan beri bir eşimin peşinde bir kendi derdimde dolanıp duruyorum
Elim ağzımda midem mahvetti
Haftamiz hemen hemen ayni canim bulanti icin ilac kullaniyorum ben sadece o sekilde yiyip icebiliyorum. 12. Haftaya azalacagini yada tamamen bitecegini soyledi doktorum bana burdaki arkadaslar da o tarihlerde bittigini soylemislerdi genelde insallah bizde de oyle olur agzindaki tad icin o bende yok ama naneli seker onerdiler burda okumustum. Son olarak ben hala yüzüstü yatiyorum. Sirtüstü boguluyormusum gibi hissediyorumSlm güzel anne adayları öncelikle hepimiz için sağlıklılı sıhatli bi gebelik süreci diliyorum. Aranıza yeni katıldım 10+3 günlük hamileyim sürecim zor geçiyo 6.hafta başlayan bulantılarım hafifleyerek devam etmekle beraber 10gündürde tükürük sorunum var ağzımdaki kötü tatdan dolayı tükürüğümü de yutamz oldum gün boyu kovayla oturmak kadar kötü bişe yok ayrıca yatmaktada zorlanıyorum yan yatıyorum göğsümün arasında bi sıkışma uyutmuyo beni yüz üstü de uyuyamıyorum aranızda benim gibi olan var mı varsa kaçıncı haftada atlattınız bu sıkıntılarınızı lütfen yardım
Geçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.
Bende mecbur bıraktım canım. Telafi edicek başka ilaç verir mutlaka ikimizede.Canım yok ara verdim ona doktorum kullanma dedi.
İshal yaptı çok ağrıdı ağrıdı karnim bakalım tekrar gittiğimde ne verecek..
Şimdilik sadece vitamin felan kullaniyorum
Ben de ona takildim ya ozele o kadar para bayiliyoruz devletle ayni siyah beyaz gorunmuyor bile bu gidisimde mutlaka soracagim renkli gormek istiyorum.diyecegim. bakalim doktorum ne diyecekBen bu ultrasyon görüntü kalitelerini hiç anlamıyorum ya ;burda 3 tane arkadaşın ki resmen full hd kalitesindeydi,hatta renkli ultrasyon görüntüsü bile vermişlerdi.Eğer devletse ,ben de devlete gittiğimde bu şekilde ultrasyon kağıdı vermişlerdi,Bebek nerde onu bile anlamamıştım.Ama özelse gittiğin yer bence bir daha düşün,ne güzel görüntüler veriyorlar
Ben de 12+4 te gidicem daha 2 haftam var niye bu kadar gec cagirdi ki benim doktorum yaGözün aydın canım. Doktor bir tahmin yapmadı mı? Ben anlamıyorum ama hissettiğim erkek :) Bu arada ben de 12+2 de gidicem ikili için demekki böyle görücem bebeğimi.
Ben bir tanesini 125 ml olanı 79 liraya aldımBunun normalde fiyati neydi bilen var mi indirimdeymiste gercekten indirimde mi acabaEki Görüntüle 2212903
Tabi ki canım seve seveBeni etiketlermisin listeyi yaptiginda cok ihtiyacim var boyle birseye
Link atar mısın acabaGitti gidiyor da satılıyor 30 lira ordan sipariş verebilirsin
Ben Hacettepe hastanesinden aldım ikili tarama da full hd kalitesindeydi,özelse zaten hiç para vermeyin bence,arkadaşlar nub filan iyi anlıyorlar ben daha bebeğin nerde olduğunu anlayamadımBen de ona takildim ya ozele o kadar para bayiliyoruz devletle ayni siyah beyaz gorunmuyor bile bu gidisimde mutlaka soracagim renkli gormek istiyorum.diyecegim. bakalim doktorum ne diyecek
O zaman bu iyi gibi alayim ben bunu madem. : )Ben bir tanesini 125 ml olanı 79 liraya aldım
Büyük bir ihtimal ondan olmuştur . Yarın dikkat et öğünlere atlama , birşey olmazCanım sabah kahvaltimi atladim geç yaptım eşim hastayım dedi hemen gidelim dedi ..
Ondan olabilir mi ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?