2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla hiç şikayet etme en iyisi o :))
Sen bugün kaç kez yemek yedin, öğün atladıysan mide bulantını tetiklemiştir.
Bir de hastane kokusu cidden insanın psikolojisini bozuyor ondan da olabilir.

Canım sabah kahvaltimi atladim geç yaptım eşim hastayım dedi hemen gidelim dedi ..
Ondan olabilir mi ki acaba ?

Biz de cumartesi partimizi yapacağızz çok heyecanlıyımm cinsiyet için tahminim var gerçi doktor evet gördüm sen de görmüşsündür diyince kesin erkek diye aklımdan geçirdim isim içinse bizimde aklımızda net bir şey yok ali benimde kayınbabamın adı belki ekleyebiliriz yani kız içinse simge mina lina gibi isimler olabilir belki erkek içinde oğuz kaan , dağhan , mert gibi bşeyler olabilir

Canım bir liste yap ve ona göre al derim ben .
İlk Bebekde hevesle o kadar gereksiz şey alınıyor ki kendimden biliyorum :)
Ben bugün ve ya yarın detaylı bir liste yapip paylaşırım buradan fikir olur sizlere .
Beni etiketlermisin listeyi yaptiginda cok ihtiyacim var boyle birseye

Kuzum çok sağol bugün hiç keyfim yok.
Mide bulantısı geldi ne zamandır rahattım sabahtan beri bir eşimin peşinde bir kendi derdimde dolanıp duruyorum
Elim ağzımda midem mahvetti
Geçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.

Haftamiz hemen hemen ayni canim bulanti icin ilac kullaniyorum ben sadece o sekilde yiyip icebiliyorum. 12. Haftaya azalacagini yada tamamen bitecegini soyledi doktorum bana burdaki arkadaslar da o tarihlerde bittigini soylemislerdi genelde insallah bizde de oyle olur agzindaki tad icin o bende yok ama naneli seker onerdiler burda okumustum. Son olarak ben hala yüzüstü yatiyorum. Sirtüstü boguluyormusum gibi hissediyorum

Geçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.

Canım yok ara verdim ona doktorum kullanma dedi.
İshal yaptı çok ağrıdı ağrıdı karnim bakalım tekrar gittiğimde ne verecek..
Şimdilik sadece vitamin felan kullaniyorum

Ben de ona takildim ya ozele o kadar para bayiliyoruz devletle ayni siyah beyaz gorunmuyor bile bu gidisimde mutlaka soracagim renkli gormek istiyorum.diyecegim. bakalim doktorum ne diyecek

Gözün aydın canım. Doktor bir tahmin yapmadı mı? Ben anlamıyorum ama hissettiğim erkek :) Bu arada ben de 12+2 de gidicem ikili için demekki böyle görücem bebeğimi.
Ben de 12+4 te gidicem daha 2 haftam var niye bu kadar gec cagirdi ki benim doktorum ya

Ben de ona takildim ya ozele o kadar para bayiliyoruz devletle ayni siyah beyaz gorunmuyor bile bu gidisimde mutlaka soracagim renkli gormek istiyorum.diyecegim. bakalim doktorum ne diyecek
Ben Hacettepe hastanesinden aldım ikili tarama da full hd kalitesindeydi,özelse zaten hiç para vermeyin bence,arkadaşlar nub filan iyi anlıyorlar ben daha bebeğin nerde olduğunu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…