gıremedım hala beklıyorumTamam canım çok teşekkür ederim :) doktora girebildin mi peki merak ettim
Ya aksine benim doktorumda ilaç yazmıo folik asidi ilk ay devlete gittiğim için orda yaMışlardı şimdi ne kan ne vitamin hiç bişi yazmıyor. İlaca karşımıdır nedir gittim bu doktota hangi arkadaşım gittiyse kimseye ilaç yazmamış inş eksikliğim yoktur bebepe zararı olmaz kullanmamamınKızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
Omega 3lü vitamin başlasan iyi olur canım 3 aydan sonra bebekler icin o vitamin çünküYa aksine benim doktorumda ilaç yazmıo folik asidi ilk ay devlete gittiğim için orda yaMışlardı şimdi ne kan ne vitamin hiç bişi yazmıyor. İlaca karşımıdır nedir gittim bu doktota hangi arkadaşım gittiyse kimseye ilaç yazmamış inş eksikliğim yoktur bebepe zararı olmaz kullanmamamın
Mor lahana,greyfurt falan da iyi gelir o zaman çok da severim ımm yiyim bari saol canım benim :)Rica ederim canım ne demek :) antioksidanlar kırmızı ve mor renkli olan sebze ve meyvelerde bulunuyor en çok. Kış mevsimi biraz dezavantaj o yüzden, mevsimi değil çünkü. Ama kırmızı elma, kan portakalı iyidir hatta elma en yüksek içeriğe sahip olanlardan. Kuru erik ve siyah üzüm kurusu da çok iyi özellikle çekirdekli olan. Aklıma şimdilik gelenler bunlar ama dediğim gibi mutlaka kırmızı veya mor ekle beslenmene :)
Sadecr ilaç için doktora gitsem bişi demezler mi ki devlette 4 doktor değiştirdim hiç birini beğenmedim kendim eczaneden alsam olmaz mı kiOmega 3lü vitamin başlasan iyi olur canım 3 aydan sonra bebekler icin o vitamin çünkü
İstersen baska bi doktara git sen
yani folik asit mutlaka öneriyorlar demir ilacının içinde de hamilelik için kansızlık varsa başlanıyor sonrasında günde bir tane depoları doldurmak için son aylarda bide fazla demir yüklemesi de iyi değil diye bir şeyler okumuştum sağlık ocağına da gidebilirsin ilaç içinYa aksine benim doktorumda ilaç yazmıo folik asidi ilk ay devlete gittiğim için orda yaMışlardı şimdi ne kan ne vitamin hiç bişi yazmıyor. İlaca karşımıdır nedir gittim bu doktota hangi arkadaşım gittiyse kimseye ilaç yazmamış inş eksikliğim yoktur bebepe zararı olmaz kullanmamamın
Ay yok artık yaKızlar selam ;
Birşey sorucam size?İçinizde doktor kontrolüne kaynanasıyla giden var mı?Az önce kaynana beni aradı ,bana emrivaki yapıyor bi de aklı sıra “senin kontrolün saat üçte ben de seninle geleceğim “diye.Ben de gelemezsin dedim .Eşimden için ama o geliyor falan filan diye konuşmaya başladı.O da babası olduğu için normaldir dedim.Sonra da kapattım telefonu.Sinirlerimi zıplattı ya,sinir oldum
Doğru diosun sağlık ocağına gideyim ben en iyisiyani folik asit mutlaka öneriyorlar demir ilacının içinde de hamilelik için kansızlık varsa başlanıyor sonrasında günde bir tane depoları doldurmak için son aylarda bide fazla demir yüklemesi de iyi değil diye bir şeyler okumuştum sağlık ocağına da gidebilirsin ilaç için
Hava da öyle soguk kı çarşı işi ileri atabilirimİnşallah tez zamanda atlatırsın
Senin vücut bu tempoya iyi dayanıyormuş masallah
Ben dışarı çıkınca sıkı dahi giyimsem aşırı üşüyorum. Çıkmıyorum o yüzden .
Eminönün de güzel şeyler vardır diye umuyorum, ben evimi taşıyacağım Mart gibi . O zamana kadar birşey almam sanırım.
Şu kan sonuçları çıksın , bebeğin bir rahatsızlığının olmadığını öğrenmeyene kadarda cinsiyeti öğrenmek istemiyorum.
aslında doktorun da vermesi lazım niye vermiyor ki ya şaşırdım valla özele gitmiyorsun sanırım nerde oturuyordun kiDoğru diosun sağlık ocağına gideyim ben en iyisi
Özel adana hastanesi muzaffer şengül doktorumNereye gidiyorsunuz dr.unuz kim?
Emrivaki olması pek hoş olmamış işte üslup insanın canını sıkıyor :/ ama ben kayınvalidemi de annemi de götürcem inşallah kontrole giderken çünkü heyecanlanıyorlar onlar da görsünler isterim açıkçasıKızlar selam ;
Birşey sorucam size?İçinizde doktor kontrolüne kaynanasıyla giden var mı?Az önce kaynana beni aradı ,bana emrivaki yapıyor bi de aklı sıra “senin kontrolün saat üçte ben de seninle geleceğim “diye.Ben de gelemezsin dedim .Eşimden için ama o geliyor falan filan diye konuşmaya başladı.O da babası olduğu için normaldir dedim.Sonra da kapattım telefonu.Sinirlerimi zıplattı ya,sinir oldum
Benim cevremden kendimden bildiğim spinal de epidural de ek ücret oluyor. Sezarynde zorunlu kendi isteği dıye ıkıye ayrılıyor. Ben mesela daha az odemıstım zorunlu oldugu ıcın.. bunuda paylaşmış olayım...
Yanı bence tum hastanelerde epidural ek ücrettir ıstersen bır ıkı hastaneyı ara fıyatı sor daha net anlarsın.
Yok canım özele gidiyorum silivride oturuyorum ama doktor bi acayip aslında herşryinden memnunum oğlumun da başka doktora gidiyordum doktorum doğum yaptığım gün şehir dışında olduğu için şuan gittiğim doktorum girdi doğumumuma çok memnun kalmıştım diye bu doktoru seçtim ama ilaç wermiyor enteresan bencede anlamadımaslında doktorun da vermesi lazım niye vermiyor ki ya şaşırdım valla özele gitmiyorsun sanırım nerde oturuyordun ki
Bence psikolojik bi sorun bunu merak etmek :)Ben de anlamıyorum
Merak sanirim sadece
Geçenlerde apartmanda cenaze vardı
Duaya çıktım ilk defa gördüğüm komşular hamile misin dediler ev t dedim
Tüp bebek mi dediler
:)
Hayır dedim ben de
Ben aslında kimseden saklamadım yakın çevremden yanı ama acaba hata mi
Ettim diyorum zamanla
Htta birkeresinde doktor muayenemde sıra beklerken bir kadın geldi
Benim doktorumda tedavi olmuş
İki çocuğu vardı yanlarında 3-4 yaşlarında
Ben birşey demeden çocuklarına gösterdi bak bu normal bu tüp dedi
O çocuğun psikolojisine çok üzüldüm çünkü
3 yasında bir çocuk bilinçaltına nasıl işler bınu
Tüp bebekten ne anlar hayal dünyasında kendi için neler kurar
Bence çıkma dediğin gibi soğuk hava sen de hastasın , daha kötüye gitmesin sağlık durumun.Hava da öyle soguk kı çarşı işi ileri atabilirim
Bende kıyafet ıcın degıl canım kapı süsü ıcın malzeme ve bır kaç alacagım var bılıyorsun her yonden zengın bır yer :)))))
Yoktur yoktursen hıc sıkıntı yapma canım benim
dun bana sadece decavıt verdı... demır ıcın suan erken dedı doktor... degerlerım hepsı normal ama demırı elbet verecek takvıye olarak.Kızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
hiç sordun mu bidahakine sor bakalım bi neden ilaç vermiyorsunuz diye merak ettimYok canım özele gidiyorum silivride oturuyorum ama doktor bi acayip aslında herşryinden memnunum oğlumun da başka doktora gidiyordum doktorum doğum yaptığım gün şehir dışında olduğu için şuan gittiğim doktorum girdi doğumumuma çok memnun kalmıştım diye bu doktoru seçtim ama ilaç wermiyor enteresan bencede anlamadım
merhaba maalesef sonuç alamadık heniz, çekileli 4. deneme olacak. eylül ayında çekildim benMerhabalar sonuç umarım iyidir. Hgs bende cektiricem hangi gün cektirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?