2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar selam ;
Birşey sorucam size?İçinizde doktor kontrolüne kaynanasıyla giden var mı?Az önce kaynana beni aradı ,bana emrivaki yapıyor bi de aklı sıra “senin kontrolün saat üçte ben de seninle geleceğim “diye.Ben de gelemezsin dedim .Eşimden için ama o geliyor falan filan diye konuşmaya başladı.O da babası olduğu için normaldir dedim.Sonra da kapattım telefonu.Sinirlerimi zıplattı ya,sinir oldum

Kızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
Ya aksine benim doktorumda ilaç yazmıo folik asidi ilk ay devlete gittiğim için orda yaMışlardı şimdi ne kan ne vitamin hiç bişi yazmıyor. İlaca karşımıdır nedir gittim bu doktota hangi arkadaşım gittiyse kimseye ilaç yazmamış inş eksikliğim yoktur bebepe zararı olmaz kullanmamamın

Omega 3lü vitamin başlasan iyi olur canım 3 aydan sonra bebekler icin o vitamin çünkü
İstersen baska bi doktara git sen

Mor lahana,greyfurt falan da iyi gelir o zaman çok da severim ımm yiyim bari saol canım benim :)

Omega 3lü vitamin başlasan iyi olur canım 3 aydan sonra bebekler icin o vitamin çünkü
İstersen baska bi doktara git sen
Sadecr ilaç için doktora gitsem bişi demezler mi ki devlette 4 doktor değiştirdim hiç birini beğenmedim kendim eczaneden alsam olmaz mı ki

yani folik asit mutlaka öneriyorlar demir ilacının içinde de hamilelik için kansızlık varsa başlanıyor sonrasında günde bir tane depoları doldurmak için son aylarda bide fazla demir yüklemesi de iyi değil diye bir şeyler okumuştum sağlık ocağına da gidebilirsin ilaç için

Ay yok artık ya ölür mün öldürümün

Doğru diosun sağlık ocağına gideyim ben en iyisi

Hava da öyle soguk kı çarşı işi ileri atabilirim
Bende kıyafet ıcın degıl canım kapı süsü ıcın malzeme ve bır kaç alacagım var bılıyorsun her yonden zengın bır yer :)))))

Yoktur yoktur sen hıc sıkıntı yapma canım benim

Emrivaki olması pek hoş olmamış işte üslup insanın canını sıkıyor :/ ama ben kayınvalidemi de annemi de götürcem inşallah kontrole giderken çünkü heyecanlanıyorlar onlar da görsünler isterim açıkçası

Bende ek ücret alınıyor diye biliyorum çünkü SGK o verdikleri ilacı karşılamıyormuş dolayısıyla özel hastanelerde de özel sigortanız olsada epidural ücret farkı alıyorlar.

aslında doktorun da vermesi lazım niye vermiyor ki ya şaşırdım valla özele gitmiyorsun sanırım nerde oturuyordun ki
Yok canım özele gidiyorum silivride oturuyorum ama doktor bi acayip aslında herşryinden memnunum oğlumun da başka doktora gidiyordum doktorum doğum yaptığım gün şehir dışında olduğu için şuan gittiğim doktorum girdi doğumumuma çok memnun kalmıştım diye bu doktoru seçtim ama ilaç wermiyor enteresan bencede anlamadım

Bence psikolojik bi sorun bunu merak etmek :)

Bence çıkma dediğin gibi soğuk hava sen de hastasın , daha kötüye gitmesin sağlık durumun.
Kapı süsü için karar verdin mi ?
Benimle de paylaş , bana da fikir olur
Bende çiçekli birşeyler düşünüyorum aslında ama biraz daha bekleyeceğim.

Kızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
dun bana sadece decavıt verdı... demır ıcın suan erken dedı doktor... degerlerım hepsı normal ama demırı elbet verecek takvıye olarak.

hiç sordun mu bidahakine sor bakalım bi neden ilaç vermiyorsunuz diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…