- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ben süs ıstıyorum ama kızımında ismi yazacak ıkı kardes yazsın ayrım olmasın dedım :)) suan kararlı degılım gıdene kadar karar vermem lazım. Tamam canım benim paslaşırız. Zaten baksana soguk yuzunden beklerım bende :)Bence çıkma dediğin gibi soğuk hava sen de hastasın , daha kötüye gitmesin sağlık durumun.
Kapı süsü için karar verdin mi ?
Benimle de paylaş , bana da fikir olur
Bende çiçekli birşeyler düşünüyorum aslında ama biraz daha bekleyeceğim.
56 ile hsmile kaldım
65 olmuşum
Öyle yeme içmem de Yok yani
aynen canım elbet verirlerde ben 12 haftada başladım yani çok fazla demir yüklemesi olmasındun bana sadece decavıt verdı... demır ıcın suan erken dedı doktor... degerlerım hepsı normal ama demırı elbet verecek takvıye olarak.
Özellerde genelde hemen söylerler senin ki de bi garipmis sanırım devlete randevu aldın bi orada göründe oda erkek derse artık için rahatlar en azından inşallah.Benim uyuz doktorum kesin değil ama erkek gibi derdi
21 . Haftada kesin söyleriz dedi
Sinir ediyor beni
Canım kız dediyse değişmez artık sanirim hayırlı olsun 2 kız olacak ne guzel tam benim hayalim:) cuma doktora gidicem inşallah artık soylerlerBir daha bakmak şartıyla buyuk olasıkla kız dedı :)
Kendı doktoruma gırcektım dogum cıktı ya bende gırdım bıldıgım baska doktorayanı bence artık kız degısmez dıye dusunuyorum ama yıne beklıcem soylemıcem detaylıya kadar sabretsem... ama bende gordum usg bebegın alt bolgesıne tuttu bısey yok boş...
Sen ne zaman gıdeceksın kesınlestımı erkek oldugu
afedersiniz bu akıntı hamileliğinizde mi oldu. affınıza sığnarak bir ev süpürüp silip toz alıyorum her gün yaptığım şeyler amma nedense beyaz bir akıntım oluyor ondan sonra. bu bişeyin habercisi değil değil mi. insan korkuyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Canım hayırlısı olsun kız haberleri çoğalmaya başladı maşallah:) sağlıkla doğsun insallahKızlaaar biz bugün cinsiyetimizi öğrendik. Tabi %100 diyemeyiz amaaaa KIZ gibi duruyor dedi. Nubdan doğru bilenleri yarın etiketliycem
Ben kullanıyorum canim kahvaltıdan 2 3 saat sonra içiyorumDecavıt kullanan varmı
Kızlaaaarrrr dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Doktorum %90 KIZ dedi
Bir kızım olacak
İçim içime sığmıyor
Sormadım walla gittiğimde sorcam cevabımını bende merak ediyorumhiç sordun mu bidahakine sor bakalım bi neden ilaç vermiyorsunuz diye merak ettim
Bencede değişmez ama ben biraz garanticiyim ondan :))) tesekkur ederım insallah senınde gonlunden geçen olurÖzellerde genelde hemen söylerler senin ki de bi garipmis sanırım devlete randevu aldın bi orada göründe oda erkek derse artık için rahatlar en azından inşallah.
Canım kız dediyse değişmez artık sanirim hayırlı olsun 2 kız olacak ne guzel tam benim hayalim:) cuma doktora gidicem inşallah artık soylerler
Canım Ben de hep sarımtrak kokusuz akinti var normaldir diye düşündüm hiç doktora sormadım . Biraz yürüyeyim iş yapayım kıvamlı beyaz geliyor biraz . O zaman fa dinlenince geçiyor
Canım hayırlısı olsun kız haberleri çoğalmaya başladı maşallah:) sağlıkla doğsun insallah
Ben kullanıyorum canim kahvaltıdan 2 3 saat sonra içiyorum
Hayırlısı olsun canim kız çocukları na bayılırım . Bende artık nasıl kafaya taktiysam rüyamda dr ultrason da bakıyor annesi kız mı istiyorsun erkek mi dedi ne olur kız deyin yalvaririm falan diyorum oda üzgünüm erkek diyorsağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmez tabiki
Sormadım walla gittiğimde sorcam cevabımını bende merak ediyorum
Yukarıdaki msjimda eksik yazmışım 'ense kalınlığınız çok değil öyle ' yazmak istemiştim.Senin ense kalınlığı kaç çıktı canım ? Sen nasıl bir yol izledin sonrasında.
Oyyyyy maşallahBugun kontrle gittim kocaman olmuş yaa şok oldummmm kemıklerı falan resmen dızler kırılmıs sıgmıyoruzboyu yaklasık 11cm dedi amaa gördüm ayrıldım cok duygusal oldum ....
sanki hasret kalmışım doyamadım....
test sonuclarımda guzel çok şükür sadece decavıt verdi...
Aslında sıkıntılı birimi kayınvaliden bilmiyorum ama bana öyle “teklif etse “ emrivaki yapsa olmaz da,gelebilirsin derdi bikerelik o da görsün hevesini alsın onun da torunu sonuçta kıyamazdıö :)Kızlar selam ;
Birşey sorucam size?İçinizde doktor kontrolüne kaynanasıyla giden var mı?Az önce kaynana beni aradı ,bana emrivaki yapıyor bi de aklı sıra “senin kontrolün saat üçte ben de seninle geleceğim “diye.Ben de gelemezsin dedim .Eşimden için ama o geliyor falan filan diye konuşmaya başladı.O da babası olduğu için normaldir dedim.Sonra da kapattım telefonu.Sinirlerimi zıplattı ya,sinir oldum
Anladım canım , senin adına çok çok sevindim. Benim içinde çok değil , inşallah kanda normal çıkar. İçim daha rahat eder .Yukarıdaki msjimda eksik yazmışım 'ense kalınlığınız çok değil öyle ' yazmak istemiştim.
Bizim ense kalınlığımız ikili testimiz güzel çıktı arkadaşım.
Kızlar selam ;
Birşey sorucam size?İçinizde doktor kontrolüne kaynanasıyla giden var mı?Az önce kaynana beni aradı ,bana emrivaki yapıyor bi de aklı sıra “senin kontrolün saat üçte ben de seninle geleceğim “diye.Ben de gelemezsin dedim .Eşimden için ama o geliyor falan filan diye konuşmaya başladı.O da babası olduğu için normaldir dedim.Sonra da kapattım telefonu.Sinirlerimi zıplattı ya,sinir oldum
Sadecr ilaç için doktora gitsem bişi demezler mi ki devlette 4 doktor değiştirdim hiç birini beğenmedim kendim eczaneden alsam olmaz mı ki
benim kan değerlerime bakarak vitamin verdi banaKızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
yaa yok artık ne işi varsa sanki. sen çağırırsan o ayrı ama arayıp babasıyla kendini kyaslaması da ayrı bişey olmuşKızlar selam ;
Perınatlojı ıkılıde zaten %80 kız demıstı ya :)) ama ben yıne detaylıyı beklıyorumOyyyyy maşallah
Kıza mi döndü şimdi
Allah o güzel gönlüne göre vermiş işte :)) senin adına çok çok sevindim partem
2 haftam var canım bakıcam dışarı çıktığımda ya sağlık ocağına giderim yada eczaneden direk alırımBen şuan sadece omega3 kullanıyorum, imom yazdı doktorum onuda internetten aldım. İstersen al başla sende doktora gitmene çok varsa.
Ewet canım yaptırdım yakın zamanda çağırırlarmı bilmiyorum dışarı çıktığı da gidip sorucamEmrivaki yapması saygısızlık olmuş biraz daha kibar bi şekilde müsait oldugunda bende bi kontrolune gelim gibi iyi niyetle gelse bence sorun yapılacak bi durum olmazdı..
Canım sağlık ocagına kayıt yapmışmıydın oraya gittiginde onlarda veriyor kullanman gereken ilaçları ben kayıt açmaya gittiğimde d vitamini ve farklı bi ilaç dha vermişti 16.haftadan itibaren başlarsın dedi 17. haftamda tekrar çagırdı ama ben yine kendi dr.um söylemeden başlamayı düşünmüyorum :):)
Sağ ol canım.Anladım canım , senin adına çok çok sevindim. Benim içinde çok değil , inşallah kanda normal çıkar. İçim daha rahat eder .
sen mi ben m,victoryvivi şimdi gördüm hayatım diğer mesajları şu fetal DNA neymiş ya xx bilmem ne :) yazmıyor mu internette ? Ay çok heyecanlı
Ama doktor erkeğe benziyor dediyse de erkektir gibi geliyor
Bu da yeni moda çıktı söylemiyorlar detaylı ultrasona kadarsinir oluyorum ya .
Sağlık ocağinda ucretsiz bile veriyolar sen git konuş orayla canımSadecr ilaç için doktora gitsem bişi demezler mi ki devlette 4 doktor değiştirdim hiç birini beğenmedim kendim eczaneden alsam olmaz mı ki
ay valla evet cok garipÖzellerde genelde hemen söylerler senin ki de bi garipmis sanırım devlete randevu aldın bi orada göründe oda erkek derse artık için rahatlar en azından inşallah.
Canım kız dediyse değişmez artık sanirim hayırlı olsun 2 kız olacak ne guzel tam benim hayalim:) cuma doktora gidicem inşallah artık soylerler
Canım Ben de hep sarımtrak kokusuz akinti var normaldir diye düşündüm hiç doktora sormadım . Biraz yürüyeyim iş yapayım kıvamlı beyaz geliyor biraz . O zaman fa dinlenince geçiyor
Canım hayırlısı olsun kız haberleri çoğalmaya başladı maşallah:) sağlıkla doğsun insallah
Ben kullanıyorum canim kahvaltıdan 2 3 saat sonra içiyorum
Hayırlısı olsun canim kız çocukları na bayılırım . Bende artık nasıl kafaya taktiysam rüyamda dr ultrason da bakıyor annesi kız mı istiyorsun erkek mi dedi ne olur kız deyin yalvaririm falan diyorum oda üzgünüm erkek diyorsağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmez tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?