2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben süs ıstıyorum ama kızımında ismi yazacak ıkı kardes yazsın ayrım olmasın dedım :)) suan kararlı degılım gıdene kadar karar vermem lazım. Tamam canım benim paslaşırız. Zaten baksana soguk yuzunden beklerım bende :)

56 ile hsmile kaldım
65 olmuşum
Öyle yeme içmem de Yok yani

Ben de 59,5’la kaldım, 17. Haftadayım 64,5 oldum. Hamile kalana kadar haftada 3 gün spor, şekersiz ekmeksiz beslenmeden bi anda hareketsizlik ve bulantıdan patates pizza makarna yiyerek son 2 ayda 5 kilo aldım ve ben de hiç abartı yemedim. doktorum diyetisyene yönlendirdi, bugün ona göre yemeye başladım, en azından bir süre bu kiloda kalmak ve sonrasında daha yavaş almam hedefim.. özellikle ikiz olunca ağırlığı artırmamak önemli...

Benim uyuz doktorum kesin değil ama erkek gibi derdi
21 . Haftada kesin söyleriz dedi
Sinir ediyor beni
Özellerde genelde hemen söylerler senin ki de bi garipmis sanırım devlete randevu aldın bi orada göründe oda erkek derse artık için rahatlar en azından inşallah.
Canım kız dediyse değişmez artık sanirim hayırlı olsun 2 kız olacak ne guzel tam benim hayalim:) cuma doktora gidicem inşallah artık soylerler

Canım Ben de hep sarımtrak kokusuz akinti var normaldir diye düşündüm hiç doktora sormadım . Biraz yürüyeyim iş yapayım kıvamlı beyaz geliyor biraz . O zaman fa dinlenince geçiyor
Kızlaaar biz bugün cinsiyetimizi öğrendik. Tabi %100 diyemeyiz amaaaa KIZ gibi duruyor dedi. Nubdan doğru bilenleri yarın etiketliycem
Canım hayırlısı olsun kız haberleri çoğalmaya başladı maşallah:) sağlıkla doğsun insallah
Decavıt kullanan varmı
Ben kullanıyorum canim kahvaltıdan 2 3 saat sonra içiyorum
Kızlaaaarrrr dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik

Doktorum %90 KIZ dedi
Bir kızım olacak

İçim içime sığmıyor

Hayırlısı olsun canim kız çocukları na bayılırım . Bende artık nasıl kafaya taktiysam rüyamda dr ultrason da bakıyor annesi kız mı istiyorsun erkek mi dedi ne olur kız deyin yalvaririm falan diyorum oda üzgünüm erkek diyorsağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmez tabiki

Bencede değişmez ama ben biraz garanticiyim ondan :))) tesekkur ederım insallah senınde gonlunden geçen olur

Oyyyyy maşallah
Kıza mi döndü şimdi
Allah o güzel gönlüne göre vermiş işte :)) senin adına çok çok sevindim partem

Aslında sıkıntılı birimi kayınvaliden bilmiyorum ama bana öyle “teklif etse “ emrivaki yapsa olmaz da,gelebilirsin derdi bikerelik o da görsün hevesini alsın onun da torunu sonuçta kıyamazdıö :)

Yukarıdaki msjimda eksik yazmışım 'ense kalınlığınız çok değil öyle ' yazmak istemiştim.
Bizim ense kalınlığımız ikili testimiz güzel çıktı arkadaşım.
Anladım canım , senin adına çok çok sevindim. Benim içinde çok değil , inşallah kanda normal çıkar. İçim daha rahat eder .

Emrivaki yapması saygısızlık olmuş biraz daha kibar bi şekilde müsait oldugunda bende bi kontrolune gelim gibi iyi niyetle gelse bence sorun yapılacak bi durum olmazdı..

Sadecr ilaç için doktora gitsem bişi demezler mi ki devlette 4 doktor değiştirdim hiç birini beğenmedim kendim eczaneden alsam olmaz mı ki

Canım sağlık ocagına kayıt yapmışmıydın oraya gittiginde onlarda veriyor kullanman gereken ilaçları ben kayıt açmaya gittiğimde d vitamini ve farklı bi ilaç dha vermişti 16.haftadan itibaren başlarsın dedi 17. haftamda tekrar çagırdı ama ben yine kendi dr.um söylemeden başlamayı düşünmüyorum :):)

Kızlar bu demir ilaçlarını içiyoruz ama ben mesela sabah akşam içiyorum doktor hiç kan değerlerime bakmadan yazdı kan değerlerimde iyidi yani gene de bütün hamilelik boyunca içecekmiyiz bunu
benim kan değerlerime bakarak vitamin verdi bana
yaa yok artık ne işi varsa sanki. sen çağırırsan o ayrı ama arayıp babasıyla kendini kyaslaması da ayrı bişey olmuş

Oyyyyy maşallah
Kıza mi döndü şimdi
Allah o güzel gönlüne göre vermiş işte :)) senin adına çok çok sevindim partem
Perınatlojı ıkılıde zaten %80 kız demıstı ya :)) ama ben yıne detaylıyı beklıyorum boyle derken aslında alıstımm kendımı kandırıyorum :))))) cok mutluyummmm
ıkı kız

Ben şuan sadece omega3 kullanıyorum, imom yazdı doktorum onuda internetten aldım. İstersen al başla sende doktora gitmene çok varsa.
2 haftam var canım bakıcam dışarı çıktığımda ya sağlık ocağına giderim yada eczaneden direk alırım

Ewet canım yaptırdım yakın zamanda çağırırlarmı bilmiyorum dışarı çıktığı da gidip sorucam

sen mi ben m,
evet fetal dna daki yazıyı soracaktım sana unuttum ben de
bugun baska doktora gideceğim
kendi özel doktorum var baska hastaneye para odeyeceğim daha 5 hafta beklemek cok zor :)

ay valla evet cok garip
devletten vazgectım aletlerı cok kötuymus
baska ozel hastaneye randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…