2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Benim yengem , 13’te öğrendi . Sinir oluyorum valla tamam sağlıklı olsun da ama bilmek istiyor insan :)

Kullandığınız bulantı ilacı bu değil mi arkadaşlar ? Nasıl kullandınız dayanmadım aldım ben de çok kötüyüm :/

Eklentiler

• IMG_0825.webp
    22 KB · Görüntüleme: 25

Bi gün sende kayinvalide olucaksin o güne git :)
Torunun olacak
Ve ilk harketlerini gormek istiyosun
Gelininin gelemessin dediğinde ne hissederdin?

Hanımlar bizim çok şükür ikili testimiz temiz çıkmıştı 22 haftalık olunca detaylı ultrasona göndericekmiş doktorumuz.
Her kontrolümde sağlığı iyi değil mi diye soruyorum iyi maşallah diyor.
Detaylı ultrasona gireceğim ve okuduklarıma göre girmek istemeyen de çokmuş bir sürü kafa karıştıran şey söylediklerini okudum. Şimdi girsem mi girmesem mi kafam çok karıştı.

Bilemiyorum hormonlardan mı kaynaklı çok evhamlı oldum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içimi tahatlatacak birşey söylersiniz valla rahatlayacağım

Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..

Bana ne derse beğenirsiniz ?

" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "

Bende dedim vallahi haklısınız insanlik işte keşke anlayana yapabilsek..

Yok mikroplu olabilir misim kötü düşünceli olabilir misim böyle nazar değdiren çok oluyormuş..

Yahu alt tarafı bir çantayı yerden aldım..
Artık insanlara hakikaten yaklaşmakta yardım etmekte korkar oldum..

Kullandığınız bulantı ilacı bu değil mi arkadaşlar ? Nasıl kullandınız dayanmadım aldım ben de çok kötüyüm :/
evet bu. benim doktorum sabah yarım akşam yarım ister aç ister tok demişti. günde toplam bir tane alıyordum yani. yemekten beş on dakika önce alın. inşallah şifa olur. bu ilaç sayesinde normal hayatıma geri döndüm sizde de etkili olur umarım.

Şaka gibi bence o kadının psikolojik sorunları var, ağzın açık kaldı okurken film gibi

ruh hastası. ağlamış halinizle yardım etmişsiniz minnet duyacağına verdiği cevaba bak. deli heralde. dert etmeyin ne çok dengesiz var.

Çok çok mutsuz olmalı , evhamlı olmakda değil bu.
Yazık üzüldüm o kadın için. Sende boşver , belli ki psikolojisi bozuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…