Ben uyuşturma aşamasında çok acı yaşadım o acıyı tekrar yaşamak korkutuyor genel anestezi olursa acı da olmaz gibi geliyor ama Haziran’a kadar bakalım düşünme zamanı var
Ben uyuşturma aşamasında çok acı yaşadım o acıyı tekrar yaşamak korkutuyor genel anestezi olursa acı da olmaz gibi geliyor ama Haziran’a kadar bakalım düşünme zamanı var
Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Bugün inanılmaz bir şey geldi başıma kızlar yani hayatımda gördüğüm en saçma ve en tuhaf durum içerisinde buldum kendimi..
Eşim ile ilgili bir konu için hastaneye gittik gelmişkende bir kendi doktoruma dis ile ilgili soru sorayım dedim...O arada da bir telefon geldi ve sinirden ağladım gözlerim bildiginiz kan çanağıydı..
Neyse işte doktorum seslendi yanına gittim randevusuz hasta olduğum için bir hasta alayım rahat konuşuruz dedi..Tamam doktor bey dedim geçtim dışarı oturmaya..
Bir tane hamile kadının yani boştu oraya oturdum kadın gebeliğinin son aylarında belli karnı burnunda..Kucağından çantasını düşürdü bende egilmesin diye insanlık Edip aldım yerden verdim..
Bana ne derse beğenirsiniz ?
" Almanıza gerek yoktu kendi işimi hallederim ben ağlak ağlak karşımda içimi baydiniz zaten "
Yuh yani yuhhhh sanki bitek o hamile bu dünyada ne terbiyesiz insanlar var ya sinir oldum valla. Bu kadar nazarla kafayı bozmasın yazık ruh sağlığı gitmiş.
Kızlar benim ikinci kaz kanamam oldu ama geçende vajinadan geldi zannetmiştim ama değil makat kanaması bu bugün kesinleşti. Bilmedigim icin soruyorum Makat kanaması için muaneye gidicem yarında doktor makat kısmına bakar mı muane eder mi yani bi bilginiz var mı
ucuncu dogumu yıne spınalle yapan bırınden okudum coook bas agrısı olmuş... demek ilkler de daha hafıf gecıyormuş ben oyle anladım. Genel olup bas ağrısı yasayan da var ben öyle bılıyorum.
İlaç iyi gelir canım baya etkili çünkü. Kasık ağrısı gaz ve kabızdan da olabilir baya ağrı yapıyo bende de var. Benim durumum hala aynı canim ya az yiyebiliyorum yediğimi çıkarıyorum.
Aslında canım kendini iyi hissediyosan kışın biyerlere gidebilirsiniz iyi olur. Bu hafta ailemleyim canım ona da dedim istersen sen doktora git diye. Bakış açısını değiştirse iyi olcak. Neymiş devlet hastanesinde tüp bebek yapılıyormuş orda zaten tutarmış saçma sapan düşünceler. Basit bişey zannediyo. Başına musibet gelmeden anlaması lazım saçma düşünceler içinde uzak durcam biraz bakalım
Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var
Hımmm anladımmm... ıkılı uclu hepsı aynı sekılde ama bız anneler yıne de bılmek ıstıyoruz.
Ama detaylı daha farklı cook ayrıntılı bakılıyor parmaklarına kadar.. yanı 12haftada kı bebegımle dun 15hafta olan bebegım cok farklı gelişmiş kemıklerı tek tek gozuken bır bebektı... detaylıya daha buyuyecekler ve herseylerı ıncelenecek. Belkı dogumdan sonra hemen mudahele edılecek bı rahatsızlık olabılır (Allah korusunnnn)))))
bılemeyız kı en guzel bılgıyı doktor verecektır.