2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben uyuşturma aşamasında çok acı yaşadım o acıyı tekrar yaşamak korkutuyor genel anestezi olursa acı da olmaz gibi geliyor ama Haziran’a kadar bakalım düşünme zamanı var

Ben uyuşturma aşamasında çok acı yaşadım o acıyı tekrar yaşamak korkutuyor genel anestezi olursa acı da olmaz gibi geliyor ama Haziran’a kadar bakalım düşünme zamanı var
Ben daha çok sonrasını merak ediyorum baş ağrısı falan spinalde yaşamamıştım şükür ama genel de nasıl olur bilmiyorum

Net terbiyesizlik etmiş. Alıp o çantayı yere geri fırlatsaydın. Nazarmış. Millet kafayı yemiş

Yuh yani yuhhhh sanki bitek o hamile bu dünyada ne terbiyesiz insanlar var ya sinir oldum valla. Bu kadar nazarla kafayı bozmasın yazık ruh sağlığı gitmiş.

Bana ağızdan alma bulantı yapar dedi zaten bulantım var, tam kesilince doktora bir mesaj atayım en iyisi

Kabızlık mı yaşıyorsun canım ondan mı kanama oluyor makatta?

Benim gebeliğin ilk haftalarında kesede kan toplanması vardı. Kutunun yarısını kullandım. O bölge geçince bırakmıştım. Kanaman nasıl oldu canım
Bu gün sabah yine pıhtı attım, şimdilik bişey yok inşallah durmuştur kaşıklarımda hafif ağrı var ama , senin bulantıların ne durumda canm

acı derken? Igne acısımı?
Genelde zaten ıgne yok dırek bayılıyorsun. Ama nedense doktorlar cok ıstemıyor

Ben daha çok sonrasını merak ediyorum baş ağrısı falan spinalde yaşamamıştım şükür ama genel de nasıl olur bilmiyorum
ucuncu dogumu yıne spınalle yapan bırınden okudum coook bas agrısı olmuş... demek ilkler de daha hafıf gecıyormuş ben oyle anladım. Genel olup bas ağrısı yasayan da var ben öyle bılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün sabah yine pıhtı attım, şimdilik bişey yok inşallah durmuştur kaşıklarımda hafif ağrı var ama , senin bulantıların ne durumda canm
Canım benim de 10 günü geçti bi geliyor bi gelmiyor arada kahverengi pıhtılı bişeyler geliyor umarım düzeliriz bir an önce

İlaç iyi gelir canım baya etkili çünkü. Kasık ağrısı gaz ve kabızdan da olabilir baya ağrı yapıyo bende de var. Benim durumum hala aynı canim ya az yiyebiliyorum yediğimi çıkarıyorum.

Ailenin gelmesi cok iyi olmus baya moral olur sana ben 2 3 gündür cok kötüyüm resnen ilk haftalara dondum bulanti ve tiksinme konusunda napcam bilmiyorum. Durmadan aglayasim var

Çocuk doğunca bir sorun olmadığını gebelik süresinde birçok sey söyledikleri içinmiş
Hımmm anladımmm... ıkılı uclu hepsı aynı sekılde ama bız anneler yıne de bılmek ıstıyoruz.
Ama detaylı daha farklı cook ayrıntılı bakılıyor parmaklarına kadar.. yanı 12haftada kı bebegımle dun 15hafta olan bebegım cok farklı gelişmiş kemıklerı tek tek gozuken bır bebektı... detaylıya daha buyuyecekler ve herseylerı ıncelenecek. Belkı dogumdan sonra hemen mudahele edılecek bı rahatsızlık olabılır (Allah korusunnnn)))))
bılemeyız kı en guzel bılgıyı doktor verecektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…