2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir de yastığı, yorganı,yan korumalari ,cibinlik tülü icinde.Aklimiza yattı. Alınca bir yazın size zahmet. Fiyatı da benzerlerine göre çok iyi, siz nereden aldınız bilmiyorum ama nette baya uygun.
Tabiki yazarım alan kişilerin yorumlarını okuyunca içimize sindi inşallah denildiği gibi gelir

Hayırlı olsun canım, ne isim gördün çok merak ettim :) bizim de cinsiyet belli olmadan önce bi arkadaş görmüş oğlumuz olduğunu ve adını Yusuf koyduğumuzu, güzel isim ama aklımdaki isim değildi koymak zorunda değilimdir umarım :)

Ankaradayim canim cok tesekkur ederim hadi darisi basina :) Dr beni vazgecirdi niftyden, sen nifty yaptirirsan bana 500tl verecek tani merkezi, buna ragmen yaptirma diyorum daha ne diyeyim dedi
İnan kendi sonucumun temiz çıkması gibi sevindim , Allah sağlıklı , sıhhatli bir ömür nasip etsin bebişine. Darısı başıma . Ama aklında bulunsun arkadas yazmış bugün gördün mü bilmiyorum. Hacettepe tıp fakültesi hastanesi ücretsiz yapıyormuş nifty testini . Aklının bir ucunda bulunsun belki birine faydan dokunur.

Son düzenleme:
Ayyy hadi inşallah umarım cinsiyet ile ilgili tahminlerde bulunur.Belki sana da Bilgi verir doktorun organlarla ilgili,vermezse de sor.Ben sana tecrübe oluyum,eşimle ilgili canım sıkkın tatlım.Hastaneye yatma durumu var
Canim bu onden gitme isi benim aklima takildi aclik tokluk sekerine baktirdin mi? Aklini karistirmak icin soylemiyorum bazen gebelik sekeri olanlarda da bebek iri oluyor. Bi arastir istersen.

Teşekkür ederim canım :)
Ela diye sesleniyordum :)))

Canim bu onden gitme isi benim aklima takildi aclik tokluk sekerine baktirdin mi? Aklini karistirmak icin soylemiyorum bazen gebelik sekeri olanlarda da bebek iri oluyor. Bi arastir istersen.
Bakıldı benim doktorum çok hassas o konularda.Sonuçlarım çok temiz ,çok şükür ama burda bir çok arkadaşın önden gidiyor zaten

Cok tesekkur ederim canim, yok gormedim o mesaji, Ben hepsini okuyamiyorum bebeler sagolsun :) hacettepe yapiyorsa bile her isteyene yapmiyodur diye dusunuyordum, risk cikarsa yapiyodur sanki.. Yoksa herkes yaptirir yani.. Bi arastirayim Ben de hacettepe mezunuyum

Ben Hacettepe Hastanesine gidiyorum,aslında iki tane hastaneye gidiyorum.Diğeri de Memorial.Hacettepe Hastanesinden çok daha memnunum.Kuralları çok sert ve kesinlikle esnetmiyorlar.Ama hiçbir olasılığı da aksatmıyorlar.Ben ünv Hastanesinde kaydım olsun diye başladım,araya tanıdıklar koydum,doktoru ayarlamak için ve sonunda doktor kabul etti,devam edebiliyorum.İnşallah devam etmeni çok isterim.Benim arkadaşım Genoks’da fetal DNA testini 2.000 liraya yaptırdı.Ücretsiz olarak yaptırabilirsen ne mutlu!!Ben özellikle sordum,riskli gebelik durumun varsa da Özgür Özyüncü’yü tavsiye ederim

Evet canim cok pahali gercekten, ilk gebeligimde yaptirmistim, o zmnki doktorum gerek olmadigi halde yaptir demisti. 19.haftada Dr degistirmistim. Suanki doktorum ilk dogumumu yaptiran Dr, plasenta dekolmani ile doguma girip nerdeyse olumden donmustum.
Ozgur beyi bilmiyorum, hacettepeye de hasta olarak hic gitmedim,universiteyi orda okudum sadece.
Nifty nin yanilma payinin yuksek oldugunu savunuyor perinatoloji dernegi.. 80/100 down sendromunda 1 yalanci negatiflik veriyormus.. Degmez dedi doktorum. Hacettepeye gidip zar zor kendimi takibe aldirip nifty yi bedavaya yaptircam diye ugrasamam gibi geliyor :) sen niye 2 yere takibe gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…