2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlı olsun canım çok güzel benim odamda çok küçük İnşâAllah nasip olursa bende bundan almayı düşünüyorum

Maşallah canım baya önden gidiyor.. doktor ne dedi cinsiyet tahminine.. benim de kafasını kilosunu ölçüyorlar da kalp ile ilgili bişey diyen olmadı

Haha canım ödüm koptu cidden ya :) sen delik yazmışsın düzelt istersen odacık normal de delik normal değil doktor bana kalbinde delik yok güzel demişti :) neden ağladın canım eşin için mi nasıl oldunuz

Ayyy hadi inşallah umarım cinsiyet ile ilgili tahminlerde bulunur.Belki sana da Bilgi verir doktorun organlarla ilgili,vermezse de sor.Ben sana tecrübe oluyum,eşimle ilgili canım sıkkın tatlım.Hastaneye yatma durumu var
Sorayım yarın bakalım cinsiyet göstercek mi çikolata yiyip gitcem :) senin kesin de mi erkek artık:) ya eşin inanki hastanede daha sağlıklı olur daha çabuk iyleşir ben de yatmıştım hastanede zatürre için korkma kuzum

Çatı muayenesi yapılmasa bile normal Doğumda sürekli açıklık kontrolü yapılıyor , alışmak lazım

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Ay maşallah arkadaşına darısı da başımıza inşallah

Canım benim de 2.3 çıkmıştı doktorum 3 ün altı normal dedi ve ikili test sonucum da risksiz çıktı çok şükür. Hiç endişelenme gayet normal.

Merhaba canim, çok tesekkur ederim, yorumunu okuyunca daha da bi rahatladim :)
2li test sonucu cikti bugun, 1/4500 gibi bisey.. Dr normal suan için risk cok dusuk dedi, nifty onermedi, nifty teshis degil tarama testidir, paran coksa canin sikiliyorsa yaptir dedi.. Baya rahatlatti beni..

Çok geçmiş olsun , tez vakitte iyileşir İnşallah.

Çok sevindim senin adına canım. Sen hangi ildesin?

Kızlar çok mesaj birikmiş şarjımda az. Dolunca okuyacağım. Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir
Ben Bugün ikili sonucumu göstermeye gittim dra. Sonucum negatifmiş, sorun yok sadece yaştan dolayı risk oranı yüksek çıkmış dedi çok şükür.
Bu Arada Yüzde 90 kızımız oluyor ben bile gördüm ultrasonda , bacaklarının arası boştu
Ay inanamıyorum kızlar benimde inş bir kızım olacak. Mis kokulu nazlı kızım yoldaşım arkadaşım olacak
Oğlum ilk göz ağrım hiç birşey yerini tutmaz ama kızım olma ihtimali bile beni o kadar heyecanlandırıyor ki anlatamam
Rüyam da görmüştüm ilk ay, kızımın olduğunu ve adını da söylemiştim. Ama hiç inanmadım kızımın olacağına. Çok şükür
Buarada rüyamda gördüğüm ismi koymak zorunda mıyım kızlar, fikriniz var mı öyle bir şey kalmış aklımın biryerlerinde rüyada çocuğuna seslendiğin ismi vermelisin gibi. Hiç düşünmediğim bir isim çünkü

Evet yukseliyormuş bilmiyorum kaç yaşa kadar kullanıldığını ama beşik olduğu için 3 yaşa kadar gider herhalde :)
Bir de yastığı, yorganı,yan korumalari ,cibinlik tülü icinde.Aklimiza yattı. Alınca bir yazın size zahmet. Fiyatı da benzerlerine göre çok iyi, siz nereden aldınız bilmiyorum ama nette baya uygun.

Uğurla gelsin inşallah. Bir kız annesi daha katıldı aramiza. Bence gönlünden geçeni koy, takılma ruyaya. Ben bir 5 sene önce belirlemiştim adını, tabi o zaman eşimi tanımıyorum bile, istikrarliyim,eşim çok sıcak bakmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…