2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kaç gün kaldın hastanede ?
Canım yazdım ama etiketleyemedim seni sanırım görmedin. Çok stres yapılacak bir durum değil zatürre tedavisi olan bir hastalık. Teşhis konulup tedaviye başlandığında toparlanmaya başlanılıyor. Ben de 4 sene önce oldum ama hastaneye yatmayı reddettim. O yüzden evde 1 ay da falan düzelebildim. Şimdiki aklım olsa bir hafta bile deseler yatardım. Damardan antibiyotik tedavisi daha çabuk cevap verir. Çok geçmiş olsun tekrardan. Ama içini ferah tut

24 de küçük bana göre
38 im ben
Keşke 24 olsam ahhhh ah
Hadi ya hiç göstermiyosunuz diyomuşum Ama görenler böyle diyodur eminim :)) Napardınız mesela 24 yaşında olsaydınız? Aslında tamda bu zaman hayatı yaşamamız gereken zaman ama hayat şartları bazen izin vermeyebiliyor

Öyle diyorlar evet
Valla 24 yasinda iken iş hayatına yeni atılmıştım
Kıpır kıpırdım
Balon patlatma olayından tahmin ettim az çok :) ama çok güzel
38 de bu his olmuyıor
Sevgilimle elele geziyordum acayip enerjiktim
Tadını çıkar en güzel yaşlar

2.resimde popişi mi görünüyor :)

Bende erkek ismi gördüm oğlum olmayı istiyor benimle gelmek istiyor, Oğlum olursa koyucam..

Oh ne güzel :) bende 18 yaşlarında öyleydim desem :) evlenmeden önce üniyi bitirdim hep çalıştım 4 yıl kadar. Evlendim çalışmıcam artık gezcem tozcam dinlencem dedim bi buçuk yıl oldu gezdik, tozduk, eve alıştım vs derken tam iş arıyordum ki hamile olduğumu öğrendim öyle :) Belki oğluşumla beraber el ele gezeriz bizde sevgili gibi

İnsallah :)
Ben de 38 e kadar gezdim tozdum iste
Bebek fikri hep uzak geldi
Çalışma hayatına da hiç ara vermedim
Seninki daha iyi ama genç yaşta zor olanı atlatırsın
Bana 38 sene rahat üzerine Doğum sonrası korkutuyor valla :)

ARKAdasiniz ne zaman yaptirdi fiyat gayet uygunmus

Gözün aydın cnm. HAYIRLA gelsin bebegin

Saol canım çok teşekkür ederim ,annemler filan geldiler giremedim,göremedim o yüzden

ARKAdasiniz ne zaman yaptirdi fiyat gayet uygunmus
Yeni yaptırdı sayılır 4 ay önce,Cinnah Cad.üzerindeki Genoks’da yaptırdı.2 şekilde sonuç geliyor dediler.Birisi yurt dışı,birisi Türkiye onlar Türkiye sonucunu istediler.15 günde geldi sonuçları,bence iletişime geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…