2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahah ben eşime dedim bak sakın bebek hastalnr mikrop kapar diyen pinpiriklilerden olma :) yok ama ilk 1 ay çıkarmam diyor neyse mani keder olmazsa bir ayla yırttık
Sen ondan önce olursun bebeği kucağına aldıktan.sonra kendini tanımaya bilirsin o zaMAN bu söylediğimi hatirla

Bizim yazlık yok canım ama sezonluk kiralık arıyoruz artık nerede denk gelirse önerilere açığım :) Geçen yaz Çandarlı ve Seferihisar takıldık
Malum biliyorsun yazın hiç çekilmiyor buralar..Karşıyakadan trafik felan derken 2,3 saat bulduğu bile oluyor bazen
En azından bir iki denize gireriz
Birde yazliklarda akşam az da olsa esiyor iyi geliyor insana :)

Komşu olalım ya ne güzel olur

O sıkıntı bizde de var kızim 27 aylık ve 3 kişi yatıyoruz yatakta kardesi gelmeden ayırmamız lazım ama basarili olabilir miyiz bilmiyorum çok geç kaldık

Aynen canım ben de okudum en çok kimyasal madde içeren marka primaymış çoğu bebekte prima dışında pişik oluyor... Birde goon marka var bu sene Türkiye piyasasına giren ona bakıcam aslında huggies güzeldi ama satılmıyor artık

Muhendisoglu da ayni benden huggies tavsiye ediyor ama piyasadan cekildigi icin muzdaripiz

Yaa esleriniz ne guzel anne gibi goruyor ben zaten anneyimde hemde hamile anneyim ama esime bak bebek duyuyor diyorum ama iihh gunde 2 defa oldugu bile oluyor.bugun bak diyorum sut akiyor artik aksin aksin bebegimizin mamasi o diyor ardindan oda da mumlar yakmis bisiler.cok cekismeli gidiyoruz bakalim.karnim buyuse belki korkar ins.

Bende kararsız kaldım ıslak mendil olsa kullanmam bırakırım pamuk ve hazır suyla silerim ama bu bez yani mecbur kullanılcak. Sanırım iyice bi araştırıp karar vericem hep ilk doğduğunda prima kullanırım diyodum ama fikrim değişti.

Sayfaya biraz göz gezdirdim. Faydali bilgiler var. Tesekkurler canim.
Bez konusunda ben de cok kararsizim. Cevremde herkes prima kullaniyor.
Burdaki tecrubeli annelerde fikir verirse cok iyi olur.
Gercekten onemli bir konu.

Ewet canım benim arkadaşımda takip ediyor paylaşımlarında denk gelmiştim çok iyi bildiğimiz bez deterjan şampuanşar bile aslında ne kadar çok kimyasal içeriyor iyi araştırmak lazım

Benimki de öyle walla hamileyim zormalama beni diyorum gidiyo 10 dk sonra geri geliyo bazen yalan söylemek zorunda kalıyorum kasıklarım ağrıyor diye Allah affetsin

Benimki de öyle walla hamileyim zormalama beni diyorum gidiyo 10 dk sonra geri geliyo bazen yalan söylemek zorunda kalıyorum kasıklarım ağrıyor diye Allah affetsin
Bende belim agriyor kasigimda sanci var diyorum.
Adamda hakli ne midem bulandi ne bisey butun gun gezme derdindeyim adam beni hamile olarak algilayamadi ki.
Belim agriyor diyorum oturuyor bir saat bacaklarimi ovuyor sonra kasi gozu oynuyor belin gecti mi diye : ((

Ben oglumda molfix kullandım tekrar aynısını alırım diye düşünüyorum çünkü prima yi hiç begenmedim hediye gelmişti 1 2 kullandım daha sonra devam etmedim ama tabi araştırmak lazım

Benimkide aynı canım malesef büyüsede korkar mı bilmiyorum az öncede yazdım ilk eşinin bunun yüzünden suyu gelmiş daha tarihine varken durmamış bu yine o yüzden bende ümit yok bir şekilde durduracam

Benimkide aynı canım malesef büyüsede korkar mı bilmiyorum az öncede yazdım ilk eşinin bunun yüzünden suyu gelmiş daha tarihine varken durmamış bu yine o yüzden bende ümit yok bir şekilde durduracam
Esim bide doktora sordu doktorda benim kararim oldugunu kendimi psikolojik olarak hazir hissediyorsam fiziksel sorun olmadigini soyledi : (
Psikolojim bozuk benim diyorum butun gun herseye kavga ediyorum zaten guzel sevgilim psikolojini duzelteyim mi diyor gerilmissin sen.bela gibi en son gecen uykuda karnima vurdun dedim az korktu en azindan gece iceri odaya atiyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…