Sen ondan önce olursun bebeği kucağına aldıktan.sonra kendini tanımaya bilirsin o zaMAN bu söylediğimi hatirlaHahah ben eşime dedim bak sakın bebek hastalnr mikrop kapar diyen pinpiriklilerden olma :) yok ama ilk 1 ay çıkarmam diyorneyse mani keder olmazsa bir ayla yırttık
Izmirli arkadaşım aynı dertten muzdaribimiz yazın benim ev duman atıyo ögleye kadar güneş evin içinde kışın iyide yazın klimasız nefes aldırmıyor.okullar kapaninca yazlıga gecmeyi düşüyorum.temiz hava iyi gelecek. bizimde 1.5 saatlik sizin de nerde yazlik komşu olalım birbirimize :))
O sıkıntı bizde de var kızim 27 aylık ve 3 kişi yatıyoruz yatakta kardesi gelmeden ayırmamız lazım ama basarili olabilir miyiz bilmiyorum çok geç kaldıkOğlum 23 aylıkken öğrendim hamileliği, sürpriz oldu. Bi taraftan mutlu oldum çünkü kardeş zaten ilerde düşünüyorduk ama oğlum için nasıl olacak korkusunu yaşadım. Çalışıyorum , seneye de babaannemiz bakar diye planlıyorduk şu an mecbur kreş düşünüyoruz, bizim odamız da kalıyor hala odasını ayırmam gerek tüm planlarımız değişti ay ne uzun yazdım ama kardeş iyi olacak çünkü evde bize sarıp duruyor sıkılıyor bakalım hayırlısı :)
Yaa erkek mi : ) ogrendin o zaman ozani i sende hadi hayirli olsun saglikla gelsin insEllerinden opmelik teyze pamuk nineduygu konusunda tamamen katiliyorum anlamiyorlar anlamayacaklar :)) bu arada ozan yada civan geliyor
Aynen canım ben de okudum en çok kimyasal madde içeren marka primaymış çoğu bebekte prima dışında pişik oluyor... Birde goon marka var bu sene Türkiye piyasasına giren ona bakıcam aslında huggies güzeldi ama satılmıyor artıkKızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
Muhendisoglu da ayni benden huggies tavsiye ediyor ama piyasadan cekildigi icin muzdaripizKızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
Bende kararsız kaldım ıslak mendil olsa kullanmam bırakırım pamuk ve hazır suyla silerim ama bu bez yani mecbur kullanılcak. Sanırım iyice bi araştırıp karar vericem hep ilk doğduğunda prima kullanırım diyodum ama fikrim değişti.Aynen canım ben de okudum en çok kimyasal madde içeren marka primaymış çoğu bebekte prima dışında pişik oluyor... Birde goon marka var bu sene Türkiye piyasasına giren ona bakıcam aslında huggies güzeldi ama satılmıyor artık
Peki alıcak olsan hangi markayı tercih ediceksin canım ben arada kaldımda :/Muhendisoglu da ayni benden huggies tavsiye ediyor ama piyasadan cekildigi icin muzdaripiz
Sayfaya biraz göz gezdirdim. Faydali bilgiler var. Tesekkurler canim.Kızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
Ben kizimda prima kullandim ki 10 yil onceydi.simdide onunla baslayacagim duruma gore sonrasinda degisir mi reaksiyon vs durumlari olur mu bilmiyorumPeki alıcak olsan hangi markayı tercih ediceksin canım ben arada kaldımda :/
Ewet canım benim arkadaşımda takip ediyor paylaşımlarında denk gelmiştim çok iyi bildiğimiz bez deterjan şampuanşar bile aslında ne kadar çok kimyasal içeriyor iyi araştırmak lazımKızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
Benimki de öyle walla hamileyim zormalama beni diyorum gidiyo 10 dk sonra geri geliyoYaa esleriniz ne guzel anne gibi goruyor ben zaten anneyimde hemde hamile anneyim ama esime bak bebek duyuyor diyorum ama iihh gunde 2 defa oldugu bile oluyor.bugun bak diyorum sut akiyor artik aksin aksin bebegimizin mamasi o diyor ardindan oda da mumlar yakmis bisiler.cok cekismeli gidiyoruz bakalim.karnim buyuse belki korkar ins.
Gri renge bayılırım Çok güzelmiş güle güle kullan canımEki Görüntüle 2218274
Bunu aldim dün geldi
Bende belim agriyor kasigimda sanci var diyorum.Benimki de öyle walla hamileyim zormalama beni diyorum gidiyo 10 dk sonra geri geliyobazen yalan söylemek zorunda kalıyorum kasıklarım ağrıyor diye Allah affetsin
Yaa guzel dimi hem ekstra canta kullanmayacagim icin o donemde her kiyafete uygun olur diye dusundum.cok tesekkurler ins kullanmakta nasip olur.Gri renge bayılırım Çok güzelmiş güle güle kullan canım
Ben oglumda molfix kullandım tekrar aynısını alırım diye düşünüyorum çünkü prima yi hiç begenmedim hediye gelmişti 1 2 kullandım daha sonra devam etmedim ama tabi araştırmak lazımKızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
Benimkide aynı canım malesef büyüsede korkar mı bilmiyorum az öncede yazdım ilk eşinin bunun yüzünden suyu gelmiş daha tarihine varken durmamış bu yine o yüzden bende ümit yok bir şekilde durduracamYaa esleriniz ne guzel anne gibi goruyor ben zaten anneyimde hemde hamile anneyim ama esime bak bebek duyuyor diyorum ama iihh gunde 2 defa oldugu bile oluyor.bugun bak diyorum sut akiyor artik aksin aksin bebegimizin mamasi o diyor ardindan oda da mumlar yakmis bisiler.cok cekismeli gidiyoruz bakalim.karnim buyuse belki korkar ins.
Esim bide doktora sordu doktorda benim kararim oldugunu kendimi psikolojik olarak hazir hissediyorsam fiziksel sorun olmadigini soyledi : (Benimkide aynı canım malesef büyüsede korkar mı bilmiyorum az öncede yazdım ilk eşinin bunun yüzünden suyu gelmiş daha tarihine varken durmamış bu yine o yüzden bende ümit yok bir şekilde durduracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?