2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben en bastan beri hic kusmadim. Ama oyle bir bulaniyorki hayattan sogutuyor resmen ben de ilac iciyorum ama herzaman fayda ettigi solenemez. Ozellikle agir bisey yiyeyim yada yagli surunuyorum
Ben ilk zamanlar çok kustum canım 10. Haftaya kadar sonra kusmalar yavaşladı ama hergün yine yarım zofer içiyorum akşamları bişeyler yemem gündüz öğleden sonra saat 4-5 gibi oluyor oda çok az günde bi kez ne yiyorsam o başka bişey yok

Of aynısı bende de var ya napcam ellmde değil korkuyorum diyor yahu ben anneyim sence annelik iç güdüm izin verir mi senin zarar vermene diyorum. Biliyorum vermez diyor ama yok romantik ortam neymiş ben bi de onu deniyeyim
Demek hepsi aynı:)
Ben de üzülüyordum baya
Benimki sen nasıl hamilesin bile derdi:)
İşte mumlar , radyo voyaje:) , güzel iş çamaşırları falan :)
Evet benimki de beni anne olarak görüyor sanirim suanda ama bebekten utanıyorum demesi çok komik

Göbişin çıkmıl mı canım ? Göbişim belli olunca ben de çekindim sanki ama doğumu da kolaylaştırıyormuş ‍

Kızında miden bulanıyor muydu iki gebeliğin arasında fark var mı canım ? Ben de çok soru sordum ama meraktan canım kusura bakma :*
Evet canım kızimda mide bulantısı bazı yiyceklerden tiksinme hatta en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyordum bunda hiç yok sıfır yani ikisi arasında baya fark var benim için

Yok canım hepsi aynı değil valla Söylemisi ayıp ben 6 kilo aldım ne güzel be ele avuca geliyorsun diyor.Ben engelliyorum bazen. Ki bu benim eşimin ikinci evliliği bir kızı var ilk eşinden. Ki kadıncağızın bunun yüzünden suyu gelmiş daha planlanan tarihe varken hastaneye koşmuşlar

EVEt var karnım
Ben normal düşünmüyorum asla yapamam :)
Bende senin gibiydim ta ki yaşadığım şehirdeki en normal doğumcu doktora gidene kadar. Öyle olduğunu bilmiyordum bana sezaryeni aklımdan öyle bir attırdıki şuan inanılmaz normale adapteyim. 4buçuk kiloyu bile kesiksiz doğurttuğu bir sürü bebek var. %90 kesiksiz suni sancısız doğum yaptırıyor. Benim anneannem tarlada doğurmuş annemi bunu duyduktan sonra utandım biz en iyi hastanelerde en iyi doktorlarla bu kadar bilgili bireyler olarak normal yapabiliriz diye düşünüyorum. Sende güven kendine Allah bizi yaratırken bu gücü vermiş bizlere

Hadi ya senin işin de zor

Sen de bursalıydin dimi ?
Kime gidiyorsun

Kızlar bazıları bebek arabası araştırmasına girmiş ben aldığım bebek arabasını bi kez daha atayım fikir olsun :)
Pierre cardin travel sistem normalde 2buçuk binden indirime girmiş 1700e aldım ben yaşadığım şehirdeki bi bebek mağazasından ama trendyoldada bu fiyata düşüyor arada.

Eklentiler

• 2A74EEFF-A7C3-461E-880B-939215CC0E1A.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 53
  • F387D89D-0E03-442F-8699-CA6290CF37B8.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…