Yaa esleriniz ne guzel anne gibi goruyor ben zaten anneyimde hemde hamile anneyim ama esime bak bebek duyuyor diyorum ama iihh gunde 2 defa oldugu bile oluyor.bugun bak diyorum sut akiyor artik aksin aksin bebegimizin mamasi o diyor ardindan oda da mumlar yakmis bisiler.cok cekismeli gidiyoruz bakalim.karnim buyuse belki korkar ins.
Maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor ben çok isteksizim yapmayalım dese göbek aticam ama nerdee bazen işkenceye dönüyor resmen karnima ağrı giriyor o çok rahatsız ediyor
Bende belim agriyor kasigimda sanci var diyorum.
Adamda hakli ne midem bulandi ne bisey butun gun gezme derdindeyim adam beni hamile olarak algilayamadi ki.
Belim agriyor diyorum oturuyor bir saat bacaklarimi ovuyor sonra kasi gozu oynuyor belin gecti mi diye : ((
Maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor ben çok isteksizim yapmayalım dese göbek aticam ama nerdee bazen işkenceye dönüyor resmen karnima ağrı giriyor o çok rahatsız ediyor
Sayfaya biraz göz gezdirdim. Faydali bilgiler var. Tesekkurler canim.
Bez konusunda ben de cok kararsizim. Cevremde herkes prima kullaniyor.
Burdaki tecrubeli annelerde fikir verirse cok iyi olur.
Gercekten onemli bir konu.
Bişey değil canım bende çok sevdim sayfayı o yüzden size önerdim. Prima en kalitelisi evet doğru ama içeriğindeki şeyleri okuyunca çok şaşırdım bebeğimin buna maruz kalmasını istemem. Ama duyulmamış bi bezde alamam napıcam bilemedim.
Ewet canım benim arkadaşımda takip ediyor paylaşımlarında denk gelmiştim çok iyi bildiğimiz bez deterjan şampuanşar bile aslında ne kadar çok kimyasal içeriyor iyi araştırmak lazım
Ben oglumda molfix kullandım tekrar aynısını alırım diye düşünüyorum çünkü prima yi hiç begenmedim hediye gelmişti 1 2 kullandım daha sonra devam etmedim ama tabi araştırmak lazım
Molfix iyiymiş evet ama oda pişik yapıyor diyorlar gerçi en baştan ona alışırsa yapmaz heralde demi genelde primayla başlayıp başka markayla devam edince pişik oluyormuş.
Kizim bugun para biriktirmis gidip esimle kardesine emzik almis hediye paketi yaptirmis bide
Ben hic 1 sey almayacagim derken esimle annemin aldiklari saolsun bi doktum bugun 3 bebek kiyafeti cikti : ((
Lister yapmissiniz baktimda hep aklimda son aylarda o kadar ihtiyac seyleri almakti.sirf 25 tane ic badi var 0 3 ay.
Esime hadi baba olacak hevesleniyor diye goz yumdum ama annemde cildirmis
Bizim yazlık yok canım ama sezonluk kiralık arıyoruz artık nerede denk gelirse önerilere açığım :) Geçen yaz Çandarlı ve Seferihisar takıldık
Malum biliyorsun yazın hiç çekilmiyor buralar..Karşıyakadan trafik felan derken 2,3 saat bulduğu bile oluyor bazen
En azından bir iki denize gireriz
Birde yazliklarda akşam az da olsa esiyor iyi geliyor insana :)
Yazın gidip gelmek mesele arkadaşım biz hep gece çıkıyoruz yola yollar boşalsın diye.çandarlıyı çok severim :) en güzeli canım ya biz başka yere gidemiyoruz begendiniz yerdesiniz :)
Ince battaniye, tulumlarla geciririz yazı insallah. ..
Oğlumda bir süre prima kulandım sonra canbebeye geçmiştik pişik yapınca komili almıştım henüz karar veremedim biraz daha araştırma yapayım içime hangisi sinerse onu alıcam
Yok cnm zehirlemezde eğer karnındaki bebegin büyüdüğü vakit süt biraz bozulabiliyormus o zaman da çocuk da fark ediliyor çocuk zayiflar. Ama bu her zaman geçerli değilmis bazı annelerde olabiliyormus
Benim tansiyon zaten yerlerde bugün eşime beni biraz dışarı çıkar çok bunaldım dedim en yakın markete girdik az daha bayılıyordum öyle kötü oldum ki eve zor attım kendimi gidip gelmem 10 dk sürdü yani 2-3 dk yürüyemedim geçecek İnşâAllah bebeklerimiz iyi olsunda biraz daha sabır. Yine bişey yiyemedim içtim ilaç hiç olmazsa gece rahat uyuyayım İnşâAllah
Insallah rahat uyursun canim ben bugün rahattim. Icmedim. Onceki gun 2 tanr ictim.o.kadar degisiyorki ben zorlada olsa yiyorum sende oyle yap kuzu biseyler izlerken falan yemeye calis dikkat dagiliyor daha kolay oluyor. Cok rahatsiz olursam burnuma pamuk tikiyorum valla napayim. Su tiksinmelerim kokmalar beni cok etkiliyor yoksa bir tik daha kolay yiyorum yemek ekstradan vitamin de iciyorum ondan icim rahat acikcasi uyku benim en fazla uyudugum hamileligin basindan beri 5 saat bizimki alistiriyor sanirim. Saglikla gelsin de bulanti o bu su hersey cekilir kuzum.