2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bu Chicco lite way in hangi modeli ?

Sayfaya biraz göz gezdirdim. Faydali bilgiler var. Tesekkurler canim.
Bez konusunda ben de cok kararsizim. Cevremde herkes prima kullaniyor.
Burdaki tecrubeli annelerde fikir verirse cok iyi olur.
Gercekten onemli bir konu.
Nerdeyse birçok marka denedim Prima dışında hiçbirinden mdmnjn kalamadim diğerleri daha sert geldi pişik sızdırma falan

Allah affetdin cok güldüm yorumunuza :))) umarim bizim oyle olmaz :))
Bizimki prematüre doğdu eve geldiğimizde 1810 Grdi birazda onun etkisi var tabi eve kimseyi kabul etmedik ilk 2-3 ay eve gelenlerin çocukla teması en sinir sey bide herkesi taramadan geçiriyorsun sağlıklı mı hastami hastaysa ne işi var falan modu

Nerdeyse birçok marka denedim Prima dışında hiçbirinden mdmnjn kalamadim diğerleri daha sert geldi pişik sızdırma falan
Cevremden de genelde böyle seyler duyuyorum. Ama prima korkuttu acikcasi. Biraz da bebege bagli sanirim. Artik deneme yoluyla bir bez secimi yapacagiz.

Ben de takip ediyorum canım benim de aynı şekilde kafam karışık sanırım ilk bı iki ay Prima nın kini alıp sonrasında bebeğin de durumuna göre diğer markaladi demicem sanırım

Ben de takip ediyorum canım benim de aynı şekilde kafam karışık sanırım ilk bı iki ay Prima nın kini alıp sonrasında bebeğin de durumuna göre diğer markaladi demicem sanırım

ben de ilk başta prima premium care düşünüyorum hatta dünkü indirimle bi kaç paket aldık bezlerden 1 ve 2 numara. 2 numarayı kullanırkende çapraz kullanıma geçip hem daha iyi hem de fiyatı daha uygun bi bezle devam etmek niyetindeyim bakalım artık

buarada bezler çok pahalı eşime diyorum ki 3 aylık olunca tuvalet eğitimi verelim alışsın şimdiden ama erkek bebeklerde galiba dha uzun süre bez kullanıyormuş diye duydum

Premium care ile diğerinin farkı ne canım ?

peki bu baston araba mı? bebek puşeti de takılabiliyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…