Kızlar bu zamana kadar hep primanın bezini alırım düşüncesindeydim ama instagramda bir sayfa takip ediyorum. Mühendisinoglu diye bir sayfa sizde takip edin çok faydalı bilgiler var. Ve primanın bezinde alkol dahil çok fazla zararlı ürün olduğunu yazmış adam. Çok şaşırdım açıkcası en iyisi prima diye biliyordum. Sleepy ve can bebe primadan çok daha iyiymiş. Sızdırma oluyormuş ama en azından benzin bileşeni, alkol vs yokmuş içinde. Siz ne düşünüyosunuz?
primaya iyi denilmesinin nedeni sızdırma, pişik vs. yapmaması... tabi ki %100 müşteri memnuniyeti yoktur hiçbir firmada. annem uzun süre çocuk esirgeme kurumu 0-2 yaş bölümünde çalıştı. ben en iyi bezi sorduğumda prima dedi, huggies'de iyiymiş ama piyasadan kalkıyo falan dediler orasını anlamadım. Kuruma bağış adı altında farklı bezler geliyor. Kötü markaları gün içinde kullandıklarını, prima'yı gece kullandıklarını söyledi. Kötü markalar gece uyandırıyormuş.
Ben de prima alayım risk olmasın diyordum ama bilemedim. Araştırmaya devam diyorum hala. içeriği temiz olması önemli tabi ama sızıntı falan da yapmasın bu sefer bebek huzursuz olur.
huggies bu durumda iyi görünüyor internette var ama piyasadan kalkma meselesi kafamı karıştırıyor.
primaya iyi denilmesinin nedeni sızdırma, pişik vs. yapmaması... tabi ki %100 müşteri memnuniyeti yoktur hiçbir firmada. annem uzun süre çocuk esirgeme kurumu 0-2 yaş bölümünde çalıştı. ben en iyi bezi sorduğumda prima dedi, huggies'de iyiymiş ama piyasadan kalkıyo falan dediler orasını anlamadım. Kuruma bağış adı altında farklı bezler geliyor. Kötü markaları gün içinde kullandıklarını, prima'yı gece kullandıklarını söyledi. Kötü markalar gece uyandırıyormuş.
Ben de prima alayım risk olmasın diyordum ama bilemedim. Araştırmaya devam diyorum hala. içeriği temiz olması önemli tabi ama sızıntı falan da yapmasın bu sefer bebek huzursuz olur.
huggies bu durumda iyi görünüyor internette var ama piyasadan kalkma meselesi kafamı karıştırıyor.
Huggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/
Evet canım konuşucam gerçekten ama bi kağıda imzalı yazılarınımı almam gerek. En son sorduğumda bana 2950 dediler herhangi bi artı fiyatta söylemediler ama başkalarına epiduralde fazla kalındığı için bin lira alıyoruz demişler senin anlattığın gibi. Ben şimdi sözle almıcaz sizden demelerine inanamam yazılı bişey almam lazım demi?
Canım o hastaneyle ilgili konuşmuştuk seninle daha önce ağzı yanan birkaç arkadaşım oldu çok dikkat et, Peşin peşin konuş çünkü en baz fiyatıverip hastane çıkışı sürprizle karşılaşabiliyorsun
O sıkıntı bizde de var kızim 27 aylık ve 3 kişi yatıyoruz yatakta kardesi gelmeden ayırmamız lazım ama basarili olabilir miyiz bilmiyorum çok geç kaldık
Çok sarsılan bir araba değil ama şimdi bulunduğunuz yerin yollarını bilmediğim için net birşey söyleyemem . Oto koltuğu Ana kucağı da takılabiliyor bu modele . Lite way plus diye geçiyor o modeli.
Huggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/
Bir Google'lasanız 20. haftadan önce bebeğin hissedilmeyeceğini görürsünüz niye korkuyorsunuz ki? Simayinannesi
Herkesin kasığı da batmak zorunda değil ki... Bende de yok öyle şeyler halimden de memnunum:)
ben de ilk başta prima premium care düşünüyorum hatta dünkü indirimle bi kaç paket aldık bezlerden 1 ve 2 numara. 2 numarayı kullanırkende çapraz kullanıma geçip hem daha iyi hem de fiyatı daha uygun bi bezle devam etmek niyetindeyim bakalım artık
buarada bezler çok pahalı eşime diyorum ki 3 aylık olunca tuvalet eğitimi verelim alışsın şimdiden ama erkek bebeklerde galiba dha uzun süre bez kullanıyormuş diye duydum
Aynı korkular bende de var canım ve birçoğumuzda olduğuna eminim Allah’ıma emanetler kuzucuklar rabbim korusun benimde 2 hafta var kontrole gel bana sor bide zaman geçmiyor bebiş iyi mi korku sarıyor insanı bi hissetmeye başlasaydık hayırlısıyla inşallah belki daha rahatlarız
Bir Google'lasanız 20. haftadan önce bebeğin hissedilmeyeceğini görürsünüz niye korkuyorsunuz ki? Simayinannesi
Herkesin kasığı da batmak zorunda değil ki... Bende de yok öyle şeyler halimden de memnunum:)
Canım bu 3. hamileliğim daha önce de 2 kaybım var. İster istemez korkuyorum. Bebeği gec hissedecegimi ve kasık batmasının herkeste olmayacagini biliyorum. Örnek vermek icin yazmistim.
Daha önceleri sol tarafimda hafif batmalar oluyordu. Kesilince tedirgin oldum.
Ben de senin gibi halimden memnun olmayı isterdim. Sanslısın
kızlar bende tecrübeme dayanarak kesinlikle prima care diyorum.. biz 1 yaşına kadar kullandık sonra fiyatlar uctugu için prima normal deneyelim dedik ondan da gayet memnundum son 5 ayda onu kullandım instgramda tavsiye üzerine migrosun bezini deniyim dedim herkes memnundu.. aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama geceleri prima kullanıyorum her ihtimale karsı. fiyatlar o kadr farkediyor ki.. molfix de almıstım bi ara ama primaya gore cok kalındı ve rahatsız edici görünüyordu.
Aynı korkular bende de var canım ve birçoğumuzda olduğuna eminim Allah’ıma emanetler kuzucuklar rabbim korusun benimde 2 hafta var kontrole gel bana sor bide zaman geçmiyor bebiş iyi mi korku sarıyor insanı bi hissetmeye başlasaydık hayırlısıyla inşallah belki daha rahatlarız
Ne demek istedigimi anlamissin Tesekkur ederim canim.
Çok tedirgin oluyorum. Kendimi rahatlatamiyorum bir turlu. Ister istemez belirti ariyorum. Olsa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Insallah hepimizin yavrulari iyidir.
İlk bebekse hissetmemen gayet normal canım. Hatta 2.bebekte bile geç hissedenler var mesela benim arkadaşım 2.ye hamile 18 haftalık halâ hissetmiyor. Bende 2.ye hamileyim 15 haftalığım ve hafif hafif son 1 haftadır hissediyorum. Kafana takma bence. Kötü şeyleri getirme aklına canım