2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım marka Chicco, Model Lite way, ben kırmızı- siyah rengini almıştım
canim az önce baktim güzel duruyor ama keşke puseti de olsaydi bir de rahatsizlik verir mi ki çor sarsilicak gibi

Son düzenleme:
primaya iyi denilmesinin nedeni sızdırma, pişik vs. yapmaması... tabi ki %100 müşteri memnuniyeti yoktur hiçbir firmada. annem uzun süre çocuk esirgeme kurumu 0-2 yaş bölümünde çalıştı. ben en iyi bezi sorduğumda prima dedi, huggies'de iyiymiş ama piyasadan kalkıyo falan dediler orasını anlamadım. Kuruma bağış adı altında farklı bezler geliyor. Kötü markaları gün içinde kullandıklarını, prima'yı gece kullandıklarını söyledi. Kötü markalar gece uyandırıyormuş.
Ben de prima alayım risk olmasın diyordum ama bilemedim. Araştırmaya devam diyorum hala. içeriği temiz olması önemli tabi ama sızıntı falan da yapmasın bu sefer bebek huzursuz olur.
huggies bu durumda iyi görünüyor internette var ama piyasadan kalkma meselesi kafamı karıştırıyor.

Huggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/

Canım o hastaneyle ilgili konuşmuştuk seninle daha önce ağzı yanan birkaç arkadaşım oldu çok dikkat et, Peşin peşin konuş çünkü en baz fiyatıverip hastane çıkışı sürprizle karşılaşabiliyorsun

O sıkıntı bizde de var kızim 27 aylık ve 3 kişi yatıyoruz yatakta kardesi gelmeden ayırmamız lazım ama basarili olabilir miyiz bilmiyorum çok geç kaldık
Şu an aynı durumdayız yanımızda uyuyor Benim oğlumda 27 aylık şu an tuvalet eğitimini ne zaman düşünüyorsunuz

peki bu baston araba mı? bebek puşeti de takılabiliyor mu..
Evet canım baston ama ilk zamanlar ana kucağı oto koltuğu da takabiliyorsun.
canim az önce baktim güzel duruyor ama keşke puseti de olsaydi bir de rahatsizlik verir mi ki çor sarsilicak gibi
Çok sarsılan bir araba değil ama şimdi bulunduğunuz yerin yollarını bilmediğim için net birşey söyleyemem . Oto koltuğu Ana kucağı da takılabiliyor bu modele . Lite way plus diye geçiyor o modeli.

Kızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?

Huggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/
herkesin memnun olduğu bi marka vardır mutlaka, deneyip görmek lazım

Aynı espriyi biz de dün yaptık eşimle

Kızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?
Aynı korkular bende de var canım ve birçoğumuzda olduğuna eminim Allah’ıma emanetler kuzucuklar rabbim korusun benimde 2 hafta var kontrole gel bana sor bide zaman geçmiyor bebiş iyi mi korku sarıyor insanı bi hissetmeye başlasaydık hayırlısıyla inşallah belki daha rahatlarız

Canım bu 3. hamileliğim daha önce de 2 kaybım var. İster istemez korkuyorum. Bebeği gec hissedecegimi ve kasık batmasının herkeste olmayacagini biliyorum. Örnek vermek icin yazmistim.
Daha önceleri sol tarafimda hafif batmalar oluyordu. Kesilince tedirgin oldum.
Ben de senin gibi halimden memnun olmayı isterdim. Sanslısın

kızlar bende tecrübeme dayanarak kesinlikle prima care diyorum.. biz 1 yaşına kadar kullandık sonra fiyatlar uctugu için prima normal deneyelim dedik ondan da gayet memnundum son 5 ayda onu kullandım instgramda tavsiye üzerine migrosun bezini deniyim dedim herkes memnundu.. aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama geceleri prima kullanıyorum her ihtimale karsı. fiyatlar o kadr farkediyor ki.. molfix de almıstım bi ara ama primaya gore cok kalındı ve rahatsız edici görünüyordu.

Ne demek istedigimi anlamissin Tesekkur ederim canim.
Çok tedirgin oluyorum. Kendimi rahatlatamiyorum bir turlu. Ister istemez belirti ariyorum. Olsa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Insallah hepimizin yavrulari iyidir.

İlk bebekse hissetmemen gayet normal canım. Hatta 2.bebekte bile geç hissedenler var mesela benim arkadaşım 2.ye hamile 18 haftalık halâ hissetmiyor. Bende 2.ye hamileyim 15 haftalığım ve hafif hafif son 1 haftadır hissediyorum. Kafana takma bence. Kötü şeyleri getirme aklına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…