Perşembe günü gidicem ve imzalı kaşeli bir kağıt alıcam fiyatla ilgili en sevmediğim şeydir denilenden farklı fiyat çıkması.Canım o hastaneyle ilgili konuşmuştuk seninle daha önce ağzı yanan birkaç arkadaşım oldu çok dikkat et, Peşin peşin konuş çünkü en baz fiyatıverip hastane çıkışı sürprizle karşılaşabiliyorsun
Seninle ayniyiz canim.İlk bebekse hissetmemen gayet normal canım. Hatta 2.bebekte bile geç hissedenler var mesela benim arkadaşım 2.ye hamile 18 haftalık halâ hissetmiyor. Bende 2.ye hamileyim 15 haftalığım ve hafif hafif son 1 haftadır hissediyorum. Kafana takma bence. Kötü şeyleri getirme aklına canım
Ben molfixle başladım Allaha şükür hiç pisik sorunu yaşamadım canım ama bebekten bebeğe de değişiyor tabiMolfix iyiymiş evet ama oda pişik yapıyor diyorlar gerçi en baştan ona alışırsa yapmaz heralde demi genelde primayla başlayıp başka markayla devam edince pişik oluyormuş.
Bende senin gibiyim canım hatta geçenlerde devlete gittim gayet iyiymiş içimde minicik bi bebek var ama bende göbek dahil hiç bi belirti yok her kontrol öncesi tedirginlik yaşıyorum ama doktordan çıkarken amaan evham yapmışım gene diyorum :)Sağlıkli bir sekilde buyusunler de bizde hissedelim insallah. Hamile olduguna dair bir belirti ariyorum kendimde. Kontrol yaklastikca panik oluyorum.
Canım ilk gebeliğinse çok normal hissetmemen , korkmana gerek yok . Şurada 4 hafta sonra gümbür gümbür hissedeceksin :)) uykudan bile uyandıracak seniKızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?
Anladım. Daha önceki yaşadıklarınız sizde fazla bir tedirginlik yapmış ama rahat olmaya çalışın ya olmadı telefonla doktorunuzla konuşup kendinizi rahatlatın. Ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta "Halen yerinde mi acaba" diyorum bazen:) Hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Çok düşünmeyin böyle şeyleri, daha fazla strese sokar sizi... Bebek gelişiyor sonuçta bir günümüz bir günümüze uymayabilir doğal olarak, öyle düşünün...Canım bu 3. hamileliğim daha önce de 2 kaybım var. İster istemez korkuyorum. Bebeği gec hissedecegimi ve kasık batmasının herkeste olmayacagini biliyorum. Örnek vermek icin yazmistim.
Daha önceleri sol tarafimda hafif batmalar oluyordu. Kesilince tedirgin oldum.
Ben de senin gibi halimden memnun olmayı isterdim. Sanslısın
Yok canım ben zorlayarak hiç bişey yiyemiyorum bu gece de karabasan falan derken hiç uyuyamadım gözlerimin etrafı siyahtı iyice panda oldum birde huzursuz bacak sendromu oluştu ay bi tuhafım valla bugün midem berbat :/Insallah rahat uyursun canim ben bugün rahattim. Icmedim. Onceki gun 2 tanr ictim.o.kadar degisiyorki ben zorlada olsa yiyorum sende oyle yap kuzu biseyler izlerken falan yemeye calis dikkat dagiliyor daha kolay oluyor. Cok rahatsiz olursam burnuma pamuk tikiyorum valla napayim. Su tiksinmelerim kokmalar beni cok etkiliyor yoksa bir tik daha kolay yiyorum yemek ekstradan vitamin de iciyorum ondan icim rahat acikcasi uyku benim en fazla uyudugum hamileligin basindan beri 5 saat bizimki alistiriyor sanirim. Saglikla gelsin de bulanti o bu su hersey cekilir kuzum.
Aynı benBende senin gibiyim canım hatta geçenlerde devlete gittim gayet iyiymiş içimde minicik bi bebek var ama bende göbek dahil hiç bi belirti yok her kontrol öncesi tedirginlik yaşıyorum ama doktordan çıkarken amaan evham yapmışım gene diyorum :)
Ayy duygulandım. Insallah o gunleri saglikla yasariz.Canım ilk gebeliğinse çok normal hissetmemen , korkmana gerek yok . Şurada 4 hafta sonra gümbür gümbür hissedeceksin :)) uykudan bile uyandıracak seni
Korkma sebebim önceki yasadiklarim. Düşunmemeye calisiyorum ama bazen mümkun olmuyor.Anladım. Daha önceki yaşadıklarınız sizde fazla bir tedirginlik yapmış ama rahat olmaya çalışın ya olmadı telefonla doktorunuzla konuşup kendinizi rahatlatın. Ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta "Halen yerinde mi acaba" diyorum bazen:) Hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Çok düşünmeyin böyle şeyleri, daha fazla strese sokar sizi... Bebek gelişiyor sonuçta bir günümüz bir günümüze uymayabilir doğal olarak, öyle düşünün...
canım valla bende 17 oldum göbek yok iki gün önce göbeğim çıktı bebek büyüyo diye sevinmiştim gazmış meğer hafif bir çıkıntı oldu ama ben bile zor anlıyorum :) belirti zaten sıfır arada kasıklarımda kas seğirmesi gibi bir şey oluyor ama bebek mi değil mi bilmiyorum onu anlayıp hissetmek çook zor cidden ne olduğu belli olmuyor aynı kas gibi benimde kontrolüm 2 gün sonra baya merak ediyorum ne alemde diyeKızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?
Teyzen kendi kızini dusunuyorsa anneninde seni dusunmesi cok normal. Bir daha geldiginde karnina yastik koy en iyisi tövbe ya rabbim. Teyzeler düşünceli olur genelde.Teyzem geldi memleketten annemde almis bana getirmiş. Diyor ki ablam nisan mayista memlekete gelecek kucuk kizimin dugunu var.annem nasil geleyim dogum o zaman gelemem diyor.teyzem hala nasil dogum o zaman hani daha bunun karni dumduz bebek mebek nerde yok diyor.sonra ben akrabalari aramayip gitmeyip evime kabul etmeyince kotu oluyorum.
O endişeler bizde de var canım yalnız değilsinKızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?
Ben 0-3 ay aldım canım bikaç parça tekrar tekrar masraf olmasın diyeYaa kızlar bebiş kıyafetleri bakıyordum beden konusunda aklım karıştı. 0-1 ay ve 0-3 ay diyor mantığı nedir zaten aldığın kıyafeti max. birkaç ay giydiriyorsun insan 0-3 varken neden gidip 0-1 ay alsın benim bilmediğim başka bir mantığımı var bu işin bilenler bir yazabilir mi?
Sorma benim göbekte bir inip bir cıkıyorcanım valla bende 17 oldum göbek yok iki gün önce göbeğim çıktı bebek büyüyo diye sevinmiştim gazmış meğer hafif bir çıkıntı oldu ama ben bile zor anlıyorum :) belirti zaten sıfır arada kasıklarımda kas seğirmesi gibi bir şey oluyor ama bebek mi değil mi bilmiyorum onu anlayıp hissetmek çook zor cidden ne olduğu belli olmuyor aynı kas gibi benimde kontrolüm 2 gün sonra baya merak ediyorum ne alemde diye
Benim esimin ve kendi akrabalarımla gorusmem.3 kuzenim hariç ne bayram ne cenaze ne düğün alakam olmaz.annem iste o gun bana gelecekti teyzemde var diye mecbur getirmis.bakti ben deliriyorum kas goz yapiyor bisi deme diye ya sabir dedim.hic mi insan lafını bilmez anlamiyorum ki.yoktur bebek dumduz karni ne demekTeyzen kendi kızini dusunuyorsa anneninde seni dusunmesi cok normal. Bir daha geldiginde karnina yastik koy en iyisi tövbe ya rabbim. Teyzeler düşünceli olur genelde.
Seni üzen kisiler akraban bile olsa kabul etme. Önemli olan sen ve bebeğin.
❤O endişeler bizde de var canım yalnız değilsinher kontrolde yüreğim ağzımda...
Yok canım eşimin ailesi akrabaları orda.Evet canım ispartaliyim ispartada mi yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?