2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok haklisin canim soylenecek söz değil. Düşüncesizlik yapmiş. Bazen araya mesafe koymak iyidir.
Benim kendi tarafim cok anlayislidir. Ama esimin tarafi fiyasko. Başta kayinvalidem beni delirtiyor. Sanki o hamile. Bu aksam da bize gelecekmis. Köşe yastigi gibi oturur simdi.

Merhaba canim. Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.
Göbeğim bir var bir yok gibi. Sabahlari dümdüz. Aksamlari biraz cikiyor. Göbek çizgisi bende de yok canim.

Dengesiz arkadaşım insanlar akrabanda olsa ne yazık ki öyleler maalesef geçen haftalar da halamlar babama soruyorlar benim için hamile mi göbeği çıkmış diye babam da yoo diyo var var baksana çıkmış ... duymamazliga geldim hayır size neee ayar olurum söylemek istersem zaten söylerim milletin göbeğini ölçüyorlar çıkmış çıkmamış

Sirtina minder ver belin agrimasin de tobe yarabbim ya.
Sonra biz huysuz soguk aksi oluruz suratsiz oluruz iste

Ben 17.haftaya giriyorum benimde yok ustelik 2.gebeligim

Ya onlar seytan biz saf.hic bakmam banane yani kimin karni var kimin bebegi var.soylerlerse ictenlikle hayirli olsun der gecerim.

Kızlar 15+0 olduk ve bende hiçbir belirti yok. Kasık batması, bebeği hissetme gibi. Kontrolüme 1 hafta var. Korkmaya başladım.
Benim gibi olan var mı?
bende öyleyim canım 3-4 gündür aşırı endişeleniyorum ikinci gebeliğim illa hissederim diyorum ama kendimi sakinleştiriyorum bi yandan da..
15 günüm var benimde kontrole mide ağrım başladı bugün allah kimsenin kucağını,karnını boş bırakmasın ne diyeyim

canım göbeğin çıksa da aa daha çok erken şimdiden mi çıkmış diye laf ederler. maalesef hiç bir zaman memnun edemeyiz bu tip insanları.. üstüne vazife olmayan her şeye karışıyorlar

yollar fena degil fazla sarsilmaz o halde :) Anakucagi da takiliyorsa super tekrar inceleyelim:)

Ben 17.haftaya giriyorum benimde yok ustelik 2.gebeligim
Benim de karnım hiç yok kayınvalidem eşimi arar haftasonu arada konuşuruz nasılsın bebek nasıl yerine karnın çıktı mı kilo aldın mı diyor.. bulantım çoktu yemezsen büyümez bebek diyor öyle bişey olsa doktor uyarır ...herhalde etrafa inandıramam diye mi düşünüyor tüp bebek benim ama sinir oluyorum

Kızlar ben kontrolden geldim , bebişim gayet iyiydi amuda kalkmıştı gene
3 gün önde gidiyor gelişimi , bir de tahminde bulundu cinsiyet için doktor . Ufak bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi, emin olmamakla birlikte . Allah'ım sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum

Yalnız endiselen ben degilmişim. Gece uyuyamiyorum bazen. Kızıyorum kendime. Keyfini çıkartmamiz lazim aslinda.
15 gün su gibi gecsin insallah canim. Saglikla yavrunu gör.
Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.

gözünüzaydın canım bir erkek daha

kızlar ben yüzüstü uyumamaya çalışıyorum , ya sağa ya da sola yatmaktan gece kolum uyuşuyor ona uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…