- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Yok canım vitamin içemiyorum maalesef iyice bulantı yaptı doktorum içme dedi ilk 5 ay önemli değilmiş vitaminBenim hergün böyle degil ama ozellikle geceleri rahatsizim ben gunduzden ziyade vitamin falan aliyorsun dimi birsey yiyemiyorum diyorsun
Yazacaktim üşendim gel opeyim seni ne dusunduysem yazmissinben buraya kv konusunda hiç yazmadım ancak senin yorumuna istinaden yazacağım
kendi annemiz söylese de o kişi öz annemiz ona karsılık rahatlıkla verebiliyoruz
ama kv olunca rahatlıkla karsılık verilmiyor
ve kendi annelerimiz bizim hakkımızda söz sahibi olabilirler bence cunku bız onların karınlarından cıktık
ama kv delerin hem hiçbirseye faydaları olmaz hem de herseyden cok onlar fikir sahibi olurlar
misal ben , annem ve ben bebeği öğrendiğimizden beri onu alalım bunu alalım kendimizi paralıyoruz
gerekli işe yarayacak seyler alıyoruz
annem gonlunden geldıgı ıcın alıyor mutlu oluyor ben de karsı cıkmıyorum
bebeğin odasını bugun aldık mesela
ben de calısan biriyim ben de diğer ihtiyaclarını alıyorum
kv ne yapıyor peki ?
el gibi sormuyor bile yapılacak bırsey var mı , bir ihtiyacınız var mı diye
anca aradıgında kendıne dıkkat et, kendını üzme , organık beslen vs vs diye oğluna beni düşünüyor muamelesi yapıyor
oysaki bu kadıncagız cocuk haberini almadan evvel eşime ; sen beni değil victory i tercıhy ettin sen de evlendın ya hayatta kımseye guvenım kalmadı dıyen bir kayınvalidecik.
sırf torun için yön değişti
bu bakımdan bu kadının bana organık beslen demesi bile batıyor
evet biz de kayınvalide olacagız
yok yere huzur kacırmayacagım ben
oğlum ya da kızım hayat kosturmacası içinde gelsın benım işimi yapsın istemeyeceğim, aramayı unutursa hoşgorulu olacagım
hamıle gelınımın evıne gidip bir de ondan iş beklemeyeceğim
malesef bu bakımdan batıyor kv deler
içleri dısları bir değil çünkü
anca can sıkma derdindeler
gercek anne gibi olsalar neden batsın
burda konusan gelınler de buyuk ıhtımalle eşlerine duydukları sevgiden dolayı kv delerine evap veremeyıp burada tanımadığı kişilere içlerini döküyorlar
madem siz kv muhabbetinden hoslanmıyorsunuz es geçin o mesajları.
Keşke sormasaydın cunku bana fena şekılde dokundu malesef... :/ halsızlık vs yaparsa yıne gecer onda sorun yok bence takılmapeki kol ağrısı falan yapıyormuş halsizlik falan öyle şeyler oldu mu bana da dokunur diye korkuyorum
zaten hassas konum bu kv mevzusuYazacaktim üşendim gel opeyim seni ne dusunduysem yazmissin
Ama beslenemiyorsun da yani oyle dedin hem senin icin hem bebek icin zor olmazmi ki bilemedim. Ama doktorun oyle uygun gorsuyse birsey diyemem tabiki canimYok canım vitamin içemiyorum maalesef iyice bulantı yaptı doktorum içme dedi ilk 5 ay önemli değilmiş vitamin
Ben de elimi kestim geçenlerde kasap bıçağı ile, 4 dikis attılar da tetanoz vuramadilar. Kadın dogum,sağlık ocağı seni arayacak, 5.ayda tetanozunu onlar yapacak,demişti. Arkadaşlarimi da aramışlar hep sağlık ocağından tetanoz için.kızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
gecmıs olsunBen de elimi kestim geçenlerde kasap bıçağı ile, 4 dikis attılar da tetanoz vuramadilar. Kadın dogum,sağlık ocağı seni arayacak, 5.ayda tetanozunu onlar yapacak,demişti. Arkadaşlarimi da aramışlar hep sağlık ocağından tetanoz için.
Yok canım ne demek çok sukur sağlık sorunumuz olmadiAyy kuzum kusura bakma ben bilemedim. Insallah dalga gecer gibi olmamistir. Suan saglikliysa hic uzulme takma tabi ilk zamanlar zor gecmistir. Kimseyi kabul etmemeniz isabet olmus kadin grip yeni cocuk gormesine gidiyor oyle dusuncesizler var yani
İşaretler varsa dene bı ama pes etme baslarda zor gelebilir 1 hafta sonra geri dönüş olmaya baslarNe güzel darısı başıma :)
hadi yaKeşke sormasaydın cunku bana fena şekılde dokundu malesef... :/ halsızlık vs yaparsa yıne gecer onda sorun yok bence takılma
bana sağlık ocağındaki hemşire 20 ve 24 de iki kez olacaksn dedi canım..kızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
Hadi gözünaydin, benimki de amuda kalkıyor hep ya, doktora niye böyle duruyor,dedim. Canı böyle istiyor, diyor. Ben korktum, problem mi var, diye. Doktor, bu haftalar en deli durma haftaları, çok acayip hareketler yapabilir,dedi . Doktor, koca kafalı bu sanki, diyeekledi. Evet, zaten koca kafalim,uzatalım,diye seviyorum,dedim . O mu daha çatlakti, ben mi bilmiyorum ama acil olduğu için ona gitmiştim. Sonradan öğrendim ki, doğumuna girdiği bir kadına çocuğun aids'li,demiş. Karı koca kavga etmişler baya. Çocuk da 2 gün kuvezde kalmış. Doktor sonra şaka yaptım,demiş .Çocuğun babası doktoru dövmüş .
daha şimdiden böyleysek sonunu düşünemiyorm zatenben de cok uyanıyorum hem de daha sımdıden
sola ve saga donuyorum hep
benım de bacaklarımın yanları agrıyor sabah uyumaktan
bazen sırt üzeri yatıyorum
Haklisin tabi kendi annemiz soylese ya da yapsa bu kadar takılmayız.Kızlar kusura bakmayın ama kayınvalideler konusunda biraz abartılı değil misiniz? Yani şikayet edilen şeylere bakıyorum pekala annenizin de söyleyebileceği şeyleri söylüyorlar, ama o bile batıyor size. Benim kayınvalidem de bazen saçma şeyler söylüyor ama yaşlılığına veriyorum, cahilliğine veriyorum, hiç bir şey bulamazsam eşimin hatırına eşimi sevdiğimden görmezden geliyorum. Unutuyorum gidiyor. Ki öyle geniş bir insan da değilimdir aslında.
Kendi öz annemizle bile tartışıyoruz, laflarına kızıyoruz bazen, düşünün yani... Biz de yaşlanınca söylediğimiz şeyler gelinimize batacak belki... Ki onlar da bir zamanlar birilerinin geliniydi. Sadece burada değil bütün forumda kadınların kayınvalide konusunda sürekli birbirlerine gaz vermeleri, kv çekiştirmeleri beni rahatsız ediyor açıkçası... Normal hayatımda da iş arkadaşlarımın bir araya gelip kayınvalide/görümce falan çekiştirmesinden hiç hoşlanmam, hemen oradan sıvışırım çünkü..
p.s.:kimseyi hedef alarak söylemedim, genel olarak konuşuyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.
Saol fıstık. Ben de 2 kez diye duydum.gecmıs olsun
beni de iste 17 . hafta için aradılar ama kimisine de 20. hafta demısler
Sağ ol canım
Sağ ol balımMasallah masallahcanımmm
Aminnnnnnnnnnn
ya cidden istemsizce bi güldüm senin kvde de komikmiş yani trajikomikHaklisin tabi kendi annemiz soylese ya da yapsa bu kadar takılmayız.
Onlarda gelin olmuş ama benim kayinvalidem kendi ne yaşadıysa aynisini bana yasatiyor hatta fazlasini. Bazen insan da birikmislik oluyor ve en ufak bir laf bile batıyor. Benim açımdan böyle.
Evlendigimden beri (5 sene olacak) her gün bize gelmek icin türlu türlu bahaneler cikariyor. Klomen tedavisi olmustum. Doktor iliski gunu verdi. Soyledigim halde bize gelmek istedi. En son da tüp bebek yaptik zaten. Hicbir sorunumuz da yok. Yani daha bunun gibi bir surü sey.
Simdide her hafta kendi banyosu soguk diye bize gelip banyo yapiyor. Misafir banyosunu kullaniyor. Bende temizlik yapamiyorum. Orasi bari temiz kalsin istiyorum.Bizim evde dogalgaz yok bu arada. Her banyodan ciktiginda saclar duşun icine saçılmış vaziyette. Midem kalkiyor.
Şimdi ben en ufak söyledigi seye sinirlenmekte hakli degil miyim?
Tamam farkı bilmiyordum ben de ına bakayım bari :)anladığım kdrıyla daha yumuşak göbek bağı oyuntusu flnda varmış en iyisi bu diyorlar canım daha hassas sanırım
Haklısın evetHaklisin tabi kendi annemiz soylese ya da yapsa bu kadar takılmayız.
Onlarda gelin olmuş ama benim kayinvalidem kendi ne yaşadıysa aynisini bana yasatiyor hatta fazlasini. Bazen insan da birikmislik oluyor ve en ufak bir laf bile batıyor. Benim açımdan böyle.
Evlendigimden beri (5 sene olacak) her gün bize gelmek icin türlu türlu bahaneler cikariyor. Klomen tedavisi olmustum. Doktor iliski gunu verdi. Soyledigim halde bize gelmek istedi. En son da tüp bebek yaptik zaten. Hicbir sorunumuz da yok. Yani daha bunun gibi bir surü sey.
Simdide her hafta kendi banyosu soguk diye bize gelip banyo yapiyor. Misafir banyosunu kullaniyor. Bende temizlik yapamiyorum. Orasi bari temiz kalsin istiyorum.Bizim evde dogalgaz yok bu arada. Her banyodan ciktiginda saclar duşun icine saçılmış vaziyette. Midem kalkiyor.
Şimdi ben en ufak söyledigi seye sinirlenmekte hakli degil miyim?
Hangi sayfa özelden yazar mısın canım :)Yok intagramda bir sayfadan aldim.
Bu model biraz buyuk aliexprestede zaten 140 ile 200 arasi ben 160 a aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?