2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun.. benim de bir kontrolde öyleydi baya baktım o şekle nasıl geldiyse :))

Aynen canim benimde iki kaybim var cok endiseliyim. Hic belirti yok surekli doktora gidesim var tutuyorum kendimi. Bunu yasamayan biri anlamaz kimse de yasamasin zaten. Birkac haftaya hissebiliriz belki. Panik atak olcam dusunmekten

Sorma benim göbekte bir inip bir cıkıyor
Şimdi karnim dümdüz aksama davul gibi olur.
Ne guzel az kalmis. Kıpır kıpirdir kocaman olmustur. Saglikli olsun insallah canim.
aynen canım o dediğim hafif göbek çıkması pıt pıt atmalar falan da son bir kaç gündür var onlar da bebek mi belli değil ondan öncesinde zaten başından beri hiç bir belirtim yok sanki hamile değilim doktora gidip görmesem bebeği inanmıcam o kadar yani o yüzden endişelenme canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :)

yani canım ben 17 yim göbek yok o kahverengi çizgi de yok zaten o çizgi esmer tenlilerde oluyor bende bi hayli beyazım

Merhaba :) hayırlı olsun bebegin sağlikla gelsin.göbegin çıkmaması normal daha cok küçük annesi.çizgi içinde erken zaten 20den sonra belli belirsiz çıkar.

Ya onlar seytan biz saf.hic bakmam banane yani kimin karni var kimin bebegi var.soylerlerse ictenlikle hayirli olsun der gecerim.
Herkes böyle düşünse keşke.
Evet canim tam tahmin ettigin gibi. Cok haklisin. Son 2 yılım biraz zor gecti tedirginligim o yuzden. Insallah atlatirim.
Yaşanılanlar bizi bu hale getiriyor zaten.anlıyorum canım seni.

canım göbeğin çıksa da aa daha çok erken şimdiden mi çıkmış diye laf ederler. maalesef hiç bir zaman memnun edemeyiz bu tip insanları.. üstüne vazife olmayan her şeye karışıyorlar
Sinir olurum bende herkesin çevresinde bir tutam var bu insanlardan maalesef.
Masallah arkadaşım gözün aydın gelisimi gayet iyi.ssglikla gelsin paşa.

18. Haftanın içindeyim o çizgi bende hala yok endişelenme bence bu tarz şeyler her bünyeye göre değişir

Yahu babayada böyle şeyler sorulur mu hiç :) nasıl insanlar bunlar :) bi arkadaşımın baya çıkmış göbeği ben çok kilo verdim o yüzden çok çıkmadı bugün 14+0 olduk büyür zamanla napalım sağlıkla büyüsün

senınle aynı zamanlarda yaptırmıstık tüp bebek:)

Hadi gözünaydin, benimki de amuda kalkıyor hep ya, doktora niye böyle duruyor,dedim. Canı böyle istiyor, diyor. Ben korktum, problem mi var, diye. Doktor, bu haftalar en deli durma haftaları, çok acayip hareketler yapabilir,dedi. Doktor, koca kafalı bu sanki, diyeekledi. Evet, zaten koca kafalim,uzatalım,diye seviyorum,dedim. O mu daha çatlakti, ben mi bilmiyorum ama acil olduğu için ona gitmiştim. Sonradan öğrendim ki, doğumuna girdiği bir kadına çocuğun aids'li,demiş. Karı koca kavga etmişler baya. Çocuk da 2 gün kuvezde kalmış. Doktor sonra şaka yaptım,demiş .Çocuğun babası doktoru dövmüş.

Yalnız endiselen ben degilmişim. Gece uyuyamiyorum bazen. Kızıyorum kendime. Keyfini çıkartmamiz lazim aslinda.
15 gün su gibi gecsin insallah canim. Saglikla yavrunu gör.
Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle görürüz..

17 içindeyim
13 .haftadan beri karnım belliydi ama o çizgi bende de yok
herkesin bunyesı ayrı
takılma bunlara canım :)

kızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
Canım o aşı 21 haftada diye biliyorum ben yani benim sağlık ocağı aradı ben geçen hafta ve 20. Haftayı doldurduktan sonra bı gün belirledik o gün gidicem... Çevremdekilerden de hep böyle duydum ilk defa bu kadar erken duyuyorum bilemedim

kafam ıyıce karıstı sımdı bakalım diğer arkadaslar da yorum yapsın .

Aynen canim benimde iki kaybim var cok endiseliyim. Hic belirti yok surekli doktora gidesim var tutuyorum kendimi. Bunu yasamayan biri anlamaz kimse de yasamasin zaten. Birkac haftaya hissebiliriz belki. Panik atak olcam dusunmekten
Ahh kuzum Allah korusun.
Bende başka doktora gideyim diye düşünüyorum ama sonradan vazgeciyorum.
Gerçi hissetmeye başlayinca da kafaya takariz. Bir gun hissetmesek panik oluruz yine

O nasıl bı şaka yahu şiddeti hiç sevmem ama adam haklı valla

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun.. benim de bir kontrolde öyleydi baya baktım o şekle nasıl geldiyse :))
Amin canım inşallah hepimizin evladına sağlıkla kavuştursun Rabb'im
Elimde iki tane usg fotosu var 9. Hafta ve 14. Haftalarda dair ikisinde de amuda kalmıştı :)))
Demek ki seviyorlar böyle durmayı.
Senin cinsiyet bellii mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…