Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun.. benim de bir kontrolde öyleydi baya baktım o şekle nasıl geldiyse :))Kızlar ben kontrolden geldim , bebişim gayet iyiydi amuda kalkmıştı gene
3 gün önde gidiyor gelişimi , bir de tahminde bulundu cinsiyet için doktor . Ufak bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi, emin olmamakla birlikte . Allah'ım sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum
Aynen canim benimde iki kaybim var cok endiseliyim. Hic belirti yok surekli doktora gidesim var tutuyorum kendimi. Bunu yasamayan biri anlamaz kimse de yasamasin zaten. Birkac haftaya hissebiliriz belki. Panik atak olcam dusunmektenCanım bu 3. hamileliğim daha önce de 2 kaybım var. İster istemez korkuyorum. Bebeği gec hissedecegimi ve kasık batmasının herkeste olmayacagini biliyorum. Örnek vermek icin yazmistim.
Daha önceleri sol tarafimda hafif batmalar oluyordu. Kesilince tedirgin oldum.
Ben de senin gibi halimden memnun olmayı isterdim. Sanslısın
aynen canım o dediğim hafif göbek çıkması pıt pıt atmalar falan da son bir kaç gündür var onlar da bebek mi belli değilSorma benim göbekte bir inip bir cıkıyor
Şimdi karnim dümdüz aksama davul gibi olur.
Ne guzel az kalmis. Kıpır kıpirdir kocaman olmustur. Saglikli olsun insallah canim.
yani canım ben 17 yim göbek yok o kahverengi çizgi de yok zaten o çizgi esmer tenlilerde oluyor bende bi hayli beyazımMerhaba:) Allah hepimize kolaylıklar versin. Umarım hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız.
Ben şu an 13h+6g hamileyim. Size sorup danışmak istediklerim var.
1) benim hiç göbeğim yok daha. Sizlerden de böyle olan var mı?
2) arkadaşlarımda şu göbek çizgisi oluşanlar var. Ama ben de daha o da yok.
Ben mi geriden geliyorum yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.
13+6 olup Benimle aynı durumda olanlar var mı? Göbeği çıkmamış, çizgisi daha olmayan.
Merhaba :) hayırlı olsun bebegin sağlikla gelsin.göbegin çıkmaması normal daha cok küçük annesi.çizgi içinde erken zaten 20den sonra belli belirsiz çıkar.Merhaba:) Allah hepimize kolaylıklar versin. Umarım hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız.
13+6 olup Benimle aynı durumda olanlar var mı? Göbeği çıkmamış, çizgisi daha olmayan.
Herkes böyle düşünse keşke.Ya onlar seytan biz saf.hic bakmam banane yani kimin karni var kimin bebegi var.soylerlerse ictenlikle hayirli olsun der gecerim.
Yaşanılanlar bizi bu hale getiriyor zaten.anlıyorum canım seni.Evet canim tam tahmin ettigin gibi. Cok haklisin. Son 2 yılım biraz zor gecti tedirginligim o yuzden. Insallah atlatirim.
Sinir olurum bende herkesin çevresinde bir tutam var bu insanlardan maalesef.canım göbeğin çıksa da aa daha çok erken şimdiden mi çıkmış diye laf ederler. maalesef hiç bir zaman memnun edemeyiz bu tip insanları.. üstüne vazife olmayan her şeye karışıyorlar
Masallah arkadaşım gözün aydın gelisimi gayet iyi.ssglikla gelsin paşa.Kızlar ben kontrolden geldim , bebişim gayet iyiydi amuda kalkmıştı gene
3 gün önde gidiyor gelişimi , bir de tahminde bulundu cinsiyet için doktor . Ufak bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi, emin olmamakla birlikte . Allah'ım sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum
18. Haftanın içindeyim o çizgi bende hala yok endişelenme bence bu tarz şeyler her bünyeye göre değişirMerhaba:) Allah hepimize kolaylıklar versin. Umarım hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız.
Çok sağ ol birtanem , ultrason o kadar kotuydu ki ben emin olamadım :) ama gayet iyi dedi ya içim rahatladı .gözünüzaydın canım bir erkek daha
Yahu babayada böyle şeyler sorulur mu hiç :) nasıl insanlar bunlar :) bi arkadaşımın baya çıkmış göbeği ben çok kilo verdim o yüzden çok çıkmadı bugün 14+0 olduk büyür zamanla napalım sağlıkla büyüsünDengesiz arkadaşım insanlar akrabanda olsa ne yazık ki öyleler maalesef geçen haftalar da halamlar babama soruyorlar benim için hamile mi göbeği çıkmış diye babam da yoo diyo var var baksana çıkmış ... duymamazliga geldim hayır size neee ayar olurum söylemek istersem zaten söylerim milletin göbeğini ölçüyorlar çıkmış çıkmamış
senınle aynı zamanlarda yaptırmıstık tüp bebek:)Benim de karnım hiç yok kayınvalidem eşimi arar haftasonu arada konuşuruz nasılsın bebek nasıl yerine karnın çıktı mı kilo aldın mı diyor.. bulantım çoktu yemezsen büyümez bebek diyoröyle bişey olsa doktor uyarır ...herhalde etrafa inandıramam diye mi düşünüyor tüp bebek benim ama sinir oluyorum
Hadi gözünaydin, benimki de amuda kalkıyor hep ya, doktora niye böyle duruyor,dedim. Canı böyle istiyor, diyorKızlar ben kontrolden geldim , bebişim gayet iyiydi amuda kalkmıştı gene
ben de cok uyanıyorum hem de daha sımdıdenkızlar ben yüzüstü uyumamaya çalışıyorum , ya sağa ya da sola yatmaktan gece kolum uyuşuyor ona uyanıyorum
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle görürüz..Yalnız endiselen ben degilmişim. Gece uyuyamiyorum bazen. Kızıyorum kendime. Keyfini çıkartmamiz lazim aslinda.
15 gün su gibi gecsin insallah canim. Saglikla yavrunu gör.
Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.
17 içindeyimMerhaba:) Allah hepimize kolaylıklar versin. Umarım hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız.
Canım o aşı 21 haftada diye biliyorum ben yani benim sağlık ocağı aradı ben geçen hafta ve 20. Haftayı doldurduktan sonra bı gün belirledik o gün gidicem... Çevremdekilerden de hep böyle duydum ilk defa bu kadar erken duyuyorum bilemedimkızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
Canım o aşı 21 haftada diye biliyorum ben yani benim sağlık ocağı aradı ben geçen hafta ve 20. Haftayı doldurduktan sonra bı gün belirledik o gün gidicem... Çevremdekilerden de hep böyle duydum ilk defa bu kadar erken duyuyorum bilemedim
Ahh kuzum Allah korusun.Aynen canim benimde iki kaybim var cok endiseliyim. Hic belirti yok surekli doktora gidesim var tutuyorum kendimi. Bunu yasamayan biri anlamaz kimse de yasamasin zaten. Birkac haftaya hissebiliriz belki. Panik atak olcam dusunmekten
O nasıl bı şaka yahu şiddeti hiç sevmem ama adam haklı vallaHadi gözünaydin, benimki de amuda kalkıyor hep ya, doktora niye böyle duruyor,dedim. Canı böyle istiyor, diyor. Ben korktum, problem mi var, diye. Doktor, bu haftalar en deli durma haftaları, çok acayip hareketler yapabilir,dedi . Doktor, koca kafalı bu sanki, diyeekledi. Evet, zaten koca kafalim,uzatalım,diye seviyorum,dedim . O mu daha çatlakti, ben mi bilmiyorum ama acil olduğu için ona gitmiştim. Sonradan öğrendim ki, doğumuna girdiği bir kadına çocuğun aids'li,demiş. Karı koca kavga etmişler baya. Çocuk da 2 gün kuvezde kalmış. Doktor sonra şaka yaptım,demiş .Çocuğun babası doktoru dövmüş .
Amin canım inşallah hepimizin evladına sağlıkla kavuştursun Rabb'imMaşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun.. benim de bir kontrolde öyleydi baya baktım o şekle nasıl geldiyse :))
Aynen ben de takipteyim bunukafam ıyıce karıstı sımdı bakalım diğer arkadaslar da yorum yapsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?