Teşekkürler canımm :)https://instagram.com/annebebekhome?utm_source=ig_profile_share&igshid=1c03zdxrmukvs
Eyslg minnosu
Bole linl verebiliyor muyuz bilemedim
Bazen bende gülüyorumya cidden istemsizce bi güldüm senin kvde de komikmiş yani trajikomikcidden nerde ne yapacaklarını bilmiyorlar bende bir sene kv ile yaşadım yatak odasına mı dalmadıı banyo yaparken banyoya mı dalmadıı insan içinde tutamıyor anlatıyor işte ama ben ne kadar kötü bir durum olsa da haklı da olsa yakın çevreyle de ister istemez konuşuyorum sonra kendi adıma ah keşke anlatmasaydım diyorum öyle de bi vicdan azabı durumu oluyor bende iyi mi kötü mü bilemedim sanki o beni hiç anlatmıyor
Çok sevındım canımmm gerçektenSağ ol canıminan içim rahatladı , güzel ve olumlu da konuştu doktor . Buna ihtiyacım varmış .
İlk 1 ay onu kullanmak gerek öyleyse değil miVe galiba pişik olmasını engelleyen bebeğin cildini nemli tutan bişey varmışminnosu
Anlıyorum ben şimdiye kadar bir şekilde idare ettim/ediyorum ama sizinkinin özellikle o gün size gelmek istemesi büyük terbiyesizlik olmuşHaklisin tabi kendi annemiz soylese ya da yapsa bu kadar takılmayız.
Onlarda gelin olmuş ama benim kayinvalidem kendi ne yaşadıysa aynisini bana yasatiyor hatta fazlasini. Bazen insan da birikmislik oluyor ve en ufak bir laf bile batıyor. Benim açımdan böyle.
Evlendigimden beri (5 sene olacak) her gün bize gelmek icin türlu türlu bahaneler cikariyor. Klomen tedavisi olmustum. Doktor iliski gunu verdi. Soyledigim halde bize gelmek istedi. En son da tüp bebek yaptik zaten. Hicbir sorunumuz da yok. Yani daha bunun gibi bir surü sey.
Simdide her hafta kendi banyosu soguk diye bize gelip banyo yapiyor. Misafir banyosunu kullaniyor. Bende temizlik yapamiyorum. Orasi bari temiz kalsin istiyorum.Bizim evde dogalgaz yok bu arada. Her banyodan ciktiginda saclar duşun icine saçılmış vaziyette. Midem kalkiyor.
Şimdi ben en ufak söyledigi seye sinirlenmekte hakli degil miyim?
Belli oldu muuuu hadi gözünaydın
Rica ederimTeşekkürler canımm :)
Merhaba:) Allah hepimize kolaylıklar versin. Umarım hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız.
Ben şu an 13h+6g hamileyim. Size sorup danışmak istediklerim var.
1) benim hiç göbeğim yok daha. Sizlerden de böyle olan var mı?
2) arkadaşlarımda şu göbek çizgisi oluşanlar var. Ama ben de daha o da yok.
Ben mi geriden geliyorum yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.
13+6 olup Benimle aynı durumda olanlar var mı? Göbeği çıkmamış, çizgisi daha olmayan.
bizimde öyle ayrılar aynı evde yaşarken çok sıkıntı çektim de şimdi ayda yılda bir gelir gider eşimin tarafının hiç bir konuda desteği olmadı zaten olmuyor da bebek olunca da sırf heveslerine bakarız ederiz diyorlar kv gelirim diyo bende bakarım dedim ben kendim bakacağım babası bakıcak 10 tane insana gerek yok ki kendi annem zaten olacakBazen bende gülüyorumsinirden galiba.
Bu aksamda bize gelecekmis. Göz damlasi varmis diye bizde kalacak. Bu arada kayinpederim yok. Esim kucukken ayrilmislar.
Artik esime izin aliyorsun ben dayanamam dedim. O da arada kaliyor ama tahammül edemeyecegim.
Daha guzel haberler alacaksin ins.: )Sağ ol canıminan içim rahatladı , güzel ve olumlu da konuştu doktor . Buna ihtiyacım varmış .
Sende yerden göğe kadar haklısın canım.Haklısın evet
allah yardımcın olsun
yakın olmak da zor
benim kv farklı şehirde
kızı , kocası ve iki torunu ıle aynı evde yasıyor
ama eşim benle evlendi diye eşime 6 ay trip attı
eşimin aracını 3 sene boyunca sakladı biliyor musun
yani aracı değil de aracın anahtarı ve ruhsatını sırf eşimin rahatı bozulsun dıye koca 3 sene sakladı.
3 sene sonra eşim artık olay cıkarttı ve aldı.
ev alacaktık eşimi sürekli doldurdu evi napacaksın nasılsa gerş geleceksin , sen rahata alısıksın sıkıya zora gelemeyeceksin vs vs .
eşim işten cıkarıldı 6 ay işsiz kaldı ve kv deme resmen gun dogdu
cunku kendılerı cok varlıklılar , eşim de varlık içinde buyumus ama evlenınce kuru maasına kaldı tabi eşim
ailedeki servet yok oldu bir anda
o kv denen kadın 6 ay boyunca bir kere arayıp da oğlum evi nasıl cevırıyorsun demedı düşünsene , hep geri geleceksin dediler eşime
hatta bir kere bize eşimin ailesının aile dostu düğüne gelemediler diye tam altın yollamıs
kv dem telefonda eşime dediki; victory e söyleme senin olsun o dedi
o anı hiç unutmam mesela :)
biz eşimle sevgili iken 20 tl yı bölüşürdük
eşim benden mı saklayacak altını
bizim cocuk olmadıgını 3 sene snr soyledık
eşime dediler ki cocugu ne yapacaksın
iki tane yegenın var
zaten sen onların yarı babasısın dedıler
gorumcem cocukları kucukken bosanmıs gelmıs
eşimle aynı evde buyumus cocuklar
kv demı eşim her aradıgında kv acar telefonu
burnunu ceker konusamayacagım
benim yarı parçam yok,
sen de beni bıraktın gittin hadi kapıyorum der kapar
ama hepsi lafta sözde
biz bır sıkıntı ceksek nasılsın demezler bir cıkarp da 100 tl vermezler kızı ve ıkı torununa yagdırır
bizim beklentımız yok zaten maddı durumumuz ıyı ama cok sıkıntılar cektık
resmen pusuya yatıp yok olmamızı beklediler
e şimdi hersey yolunda
evimizi aldık kazancımız ıyı
cocugumuz da olacak
ailece hortladılar iyi aileyı oynuyorlar bana
yemezler ........
Benimde çok kaybım oldu canım düşüklerimi hiç saymıyorum bile. Benim 9 aylık oğlum vefat etti.Seninle ayniyiz canim.
Ne güzel hissettiysen masallah. Bende biraz bir seyler hissetsem rahatlayacagim.
Herkesin bebegi saglikli olsun insallah.
Kayıp yasayinca korku ister istemez oluyor.
Aynen canım bunlar iyi zamanlarım :) ilk zamanlarda ölüyorum sandım çok kötüydüm şimdi hiç olmazsa günde bi kere azda olsa yiyorum ilk günlerde sadece ayva havuç muz yiyordumAma beslenemiyorsun da yani oyle dedin hem senin icin hem bebek icin zor olmazmi ki bilemedim. Ama doktorun oyle uygun gorsuyse birsey diyemem tabiki canim
evet işte sonra dedikleri batıyor tabikiSende yerden göğe kadar haklısın canım.
Benzer durumlar bizde de oldu.
Biz evlenirken kv son zamana kadar hicbir sey almadi, aldirmakta istemedi. Belki oglum vazgecer diye.
Dugunun ertesi gunu hastaneye kaldirdik. Hicbir sey cikmadi. Doktor psikolojik dedi. Oglu evlendi 1 ay hasta yatti resmen.
Bunun gibi bir sürü şey.
Bazen anlatmak rahatlatıyor.
Gecen gun kv psikologlara gidenlerle dalga gecti. Bence herkes gitmeli diye düşünüyorum dedim. Hatta ciddi ciddi gitmek istiyorum.
Umarım hicbir zaman sizi mutsuz etmek icin fırsat bulamazlar.
Maşallahı var canim huzursuzluk olsun diye yapiyor. Sabır da bırakmadı.Anlıyorum ben şimdiye kadar bir şekilde idare ettim/ediyorum ama sizinkinin özellikle o gün size gelmek istemesi büyük terbiyesizlik olmuşBizde de hijyen sorunu var ama ben hasta olduğu için idare ediyorum, eli ayağı tutuyorsa insan sinir olur tabii.. Bu tür aile mevzularında sabra çok ihtiyaç oluyor..
Bebek olunca neler görecegiz bakalım. Allah akil fikir versin tum huysuz kv lere.bizimde öyle ayrılar aynı evde yaşarken çok sıkıntı çektim de şimdi ayda yılda bir gelir gider eşimin tarafının hiç bir konuda desteği olmadı zaten olmuyor da bebek olunca da sırf heveslerine bakarız ederiz diyorlar kv gelirim diyo bende bakarım dedim ben kendim bakacağım babası bakıcak 10 tane insana gerek yok ki kendi annem zaten olacak
Bu ne yaa tam manyakmisHadi gözünaydin, benimki de amuda kalkıyor hep ya, doktora niye böyle duruyor,dedim. Canı böyle istiyor, diyor. Ben korktum, problem mi var, diye. Doktor, bu haftalar en deli durma haftaları, çok acayip hareketler yapabilir,dedi . Doktor, koca kafalı bu sanki, diyeekledi. Evet, zaten koca kafalim,uzatalım,diye seviyorum,dedim . O mu daha çatlakti, ben mi bilmiyorum ama acil olduğu için ona gitmiştim. Sonradan öğrendim ki, doğumuna girdiği bir kadına çocuğun aids'li,demiş. Karı koca kavga etmişler baya. Çocuk da 2 gün kuvezde kalmış. Doktor sonra şaka yaptım,demiş .Çocuğun babası doktoru dövmüş .
Biliyorum canim Allah rahmet eylesin. Rabbim başka acı yaşatmasın sana insallah.Benimde çok kaybım oldu canım düşüklerimi hiç saymıyorum bile. Benim 9 aylık oğlum vefat etti.
Dimi ama :)Yahu babayada böyle şeyler sorulur mu hiç :) nasıl insanlar bunlar :) bi arkadaşımın baya çıkmış göbeği ben çok kilo verdim o yüzden çok çıkmadı bugün 14+0 olduk büyür zamanla napalım sağlıkla büyüsün
Bana hemşireler bebeği net bir şekilde hissedince gel dedi bu da 20.haftana denk gelir muhtemelen dedikk da okudum sımdı bu iş çok karısık
kımı 17 d eolmus ,kimi 27 de , kimi 20 de
kimi erken doğumu tetikler demiş
kimi olmazsan amelıyathane kosullarında bebek mikrop kapar demiş, kimi tek doz olmus kimi çift doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?