2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bazen bende gülüyorum sinirden galiba.
Bu aksamda bize gelecekmis. Göz damlasi varmis diye bizde kalacak. Bu arada kayinpederim yok. Esim kucukken ayrilmislar.
Artik esime izin aliyorsun ben dayanamam dedim. O da arada kaliyor ama tahammül edemeyecegim.

Anlıyorum ben şimdiye kadar bir şekilde idare ettim/ediyorum ama sizinkinin özellikle o gün size gelmek istemesi büyük terbiyesizlik olmuş Bizde de hijyen sorunu var ama ben hasta olduğu için idare ediyorum, eli ayağı tutuyorsa insan sinir olur tabii.. Bu tür aile mevzularında sabra çok ihtiyaç oluyor..

Karnın çıkıp çıkmaması kişinin iç karın genişliği ile alakalı canım herkeste farklılık gösterir. Bende de hala kiloymuş gibi duruyor karnım hala yumuşak hatta içi boş gibi.

Çizgi olayı da ilk hamileliğimde çookk sonradan çıkmıştı daha erken yani.

bizimde öyle ayrılar aynı evde yaşarken çok sıkıntı çektim de şimdi ayda yılda bir gelir gider eşimin tarafının hiç bir konuda desteği olmadı zaten olmuyor da bebek olunca da sırf heveslerine bakarız ederiz diyorlar kv gelirim diyo bende bakarım dedim ben kendim bakacağım babası bakıcak 10 tane insana gerek yok ki kendi annem zaten olacak

Sende yerden göğe kadar haklısın canım.
Benzer durumlar bizde de oldu.
Biz evlenirken kv son zamana kadar hicbir sey almadi, aldirmakta istemedi. Belki oglum vazgecer diye.
Dugunun ertesi gunu hastaneye kaldirdik. Hicbir sey cikmadi. Doktor psikolojik dedi. Oglu evlendi 1 ay hasta yatti resmen.
Bunun gibi bir sürü şey.
Bazen anlatmak rahatlatıyor.
Gecen gun kv psikologlara gidenlerle dalga gecti. Bence herkes gitmeli diye düşünüyorum dedim. Hatta ciddi ciddi gitmek istiyorum.

Umarım hicbir zaman sizi mutsuz etmek icin fırsat bulamazlar.

Seninle ayniyiz canim.
Ne güzel hissettiysen masallah. Bende biraz bir seyler hissetsem rahatlayacagim.
Herkesin bebegi saglikli olsun insallah.
Kayıp yasayinca korku ister istemez oluyor.
Benimde çok kaybım oldu canım düşüklerimi hiç saymıyorum bile. Benim 9 aylık oğlum vefat etti.

Ama beslenemiyorsun da yani oyle dedin hem senin icin hem bebek icin zor olmazmi ki bilemedim. Ama doktorun oyle uygun gorsuyse birsey diyemem tabiki canim
Aynen canım bunlar iyi zamanlarım :) ilk zamanlarda ölüyorum sandım çok kötüydüm şimdi hiç olmazsa günde bi kere azda olsa yiyorum ilk günlerde sadece ayva havuç muz yiyordum

evet işte sonra dedikleri batıyor tabiki
sevgi dolu anne gibi olsalar
fesatlık peşinde yarıs peşinde olmasalar neden batsın
anne ayrı eş ayrı ama cogu bunun farkında değil hep bir önde olma çabası

Maşallahı var canim huzursuzluk olsun diye yapiyor. Sabır da bırakmadı.

Bebek olunca neler görecegiz bakalım. Allah akil fikir versin tum huysuz kv lere.

Bu ne yaa tam manyakmis

Bana hemşireler bebeği net bir şekilde hissedince gel dedi bu da 20.haftana denk gelir muhtemelen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…