2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nasıl bir dengesizmiş o doktor canım
Eşim de olsa aynısını yapardi hiç etik değil ama böyle şaka da yapılmaz demi.

kızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
Iki doz yapiliyor biri 20. Hafta civari digeri 24. Haftada. kararsizim ben yaptirip yaptirmamak konusunda. Sezeryan olcak benim onun icin yaptirsam iyi olur diye dusunuyorum.

siz yaptırdınız mı
yapılması gerekiyo sanırım bi zararıda olucağnı sanmıyorm ben yaptırıcaktım 18 haftada demişlerdi haftaya benide ararlar herhalde

gerçekten skandal olmuş ya..

Benim de tüp bebek. Dengesizin biride bana tüp bebek olunca göbek geç cıkar dedi. Ne alakaysa.
9 ay istifra edenler var. Saglikli bir sekilde de bebisleri oluyor.
Benim kayinvalidem de surekli artik 2 kisilik yemelisin deyip duruyor. Sinir oluyorum.

siz yaptırdınız mı
Hafta olarak net birsey söylemezler genel de 4. Ay itibariyle yapılıyor 2 doz şeklinde . Her doz arasında 1 ay oluyor.

Canim gozun aydin masallah bebisine. Saglikla buyusun hep❤

Masallah masallah canımmm
Aminnnnnnnnnnn

Hep rahat gecsin insallah canim. Sizden de duyunca rahatladim biraz. Tesekkur ederim canim.

Kızlar kusura bakmayın ama kayınvalideler konusunda biraz abartılı değil misiniz? Yani şikayet edilen şeylere bakıyorum pekala annenizin de söyleyebileceği şeyleri söylüyorlar, ama o bile batıyor size. Benim kayınvalidem de bazen saçma şeyler söylüyor ama yaşlılığına veriyorum, cahilliğine veriyorum, hiç bir şey bulamazsam eşimin hatırına eşimi sevdiğimden görmezden geliyorum. Unutuyorum gidiyor. Ki öyle geniş bir insan da değilimdir aslında.
Kendi öz annemizle bile tartışıyoruz, laflarına kızıyoruz bazen, düşünün yani... Biz de yaşlanınca söylediğimiz şeyler gelinimize batacak belki... Ki onlar da bir zamanlar birilerinin geliniydi. Sadece burada değil bütün forumda kadınların kayınvalide konusunda sürekli birbirlerine gaz vermeleri, kv çekiştirmeleri beni rahatsız ediyor açıkçası... Normal hayatımda da iş arkadaşlarımın bir araya gelip kayınvalide/görümce falan çekiştirmesinden hiç hoşlanmam, hemen oradan sıvışırım çünkü..
p.s.:kimseyi hedef alarak söylemedim, genel olarak konuşuyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.

Benim hergün böyle degil ama ozellikle geceleri rahatsizim ben gunduzden ziyade vitamin falan aliyorsun dimi birsey yiyemiyorum diyorsun

Ayy kuzum kusura bakma ben bilemedim. Insallah dalga gecer gibi olmamistir. Suan saglikliysa hic uzulme takma tabi ilk zamanlar zor gecmistir. Kimseyi kabul etmemeniz isabet olmus kadin grip yeni cocuk gormesine gidiyor oyle dusuncesizler var yani

Belki başka doktor farklı fikir beyan edecek, hemen canini sıkma. Allah büyüktür.
Ya sıkmamaya calisiyorum ama iste bazen olmuyor. Cevrende de bu konuda cok baski olunca daha kötü oluyor sanki ben normal istemiyormusum gibi bir algi falan milletin agzi torba degilki buzesin

ben buraya kv konusunda hiç yazmadım ancak senin yorumuna istinaden yazacağım
kendi annemiz söylese de o kişi öz annemiz ona karsılık rahatlıkla verebiliyoruz
ama kv olunca rahatlıkla karsılık verilmiyor

ve kendi annelerimiz bizim hakkımızda söz sahibi olabilirler bence cunku bız onların karınlarından cıktık
ama kv delerin hem hiçbirseye faydaları olmaz hem de herseyden cok onlar fikir sahibi olurlar

misal ben , annem ve ben bebeği öğrendiğimizden beri onu alalım bunu alalım kendimizi paralıyoruz
gerekli işe yarayacak seyler alıyoruz
annem gonlunden geldıgı ıcın alıyor mutlu oluyor ben de karsı cıkmıyorum
bebeğin odasını bugun aldık mesela
ben de calısan biriyim ben de diğer ihtiyaclarını alıyorum

kv ne yapıyor peki ?
el gibi sormuyor bile yapılacak bırsey var mı , bir ihtiyacınız var mı diye
anca aradıgında kendıne dıkkat et, kendını üzme , organık beslen vs vs diye oğluna beni düşünüyor muamelesi yapıyor

oysaki bu kadıncagız cocuk haberini almadan evvel eşime ; sen beni değil victory i tercıhy ettin sen de evlendın ya hayatta kımseye guvenım kalmadı dıyen bir kayınvalidecik.

sırf torun için yön değişti
bu bakımdan bu kadının bana organık beslen demesi bile batıyor

evet biz de kayınvalide olacagız
yok yere huzur kacırmayacagım ben
oğlum ya da kızım hayat kosturmacası içinde gelsın benım işimi yapsın istemeyeceğim, aramayı unutursa hoşgorulu olacagım
hamıle gelınımın evıne gidip bir de ondan iş beklemeyeceğim

malesef bu bakımdan batıyor kv deler
içleri dısları bir değil çünkü
anca can sıkma derdindeler
gercek anne gibi olsalar neden batsın

burda konusan gelınler de buyuk ıhtımalle eşlerine duydukları sevgiden dolayı kv delerine evap veremeyıp burada tanımadığı kişilere içlerini döküyorlar
madem siz kv muhabbetinden hoslanmıyorsunuz es geçin o mesajları.

Hep rahat gecsin insallah canim. Sizden de duyunca rahatladim biraz. Tesekkur ederim canim.
rica ederim canım inşallah hepimiz rahatça atlatırız bu dönemi
öyle gerçekten de annen le kavga da edersin tartışırsın da ama sonunda tatlıya bağlanır ama kv olunca çoğu insan bir şey diyemiyor ve anlatma gereği duyuyor bende çok yaparım malesefki sonrasında rahatsızda olurum keşke senin gibi o ortamdan uzaklaşabilsem anlatınca bir süre rahatlıyorum ama sonra dedikodu yaptım diye bir vicdan azabı ama elimizde değil insan içinde de tutamıyor bazı kaynanalarda çok fesat cidden

Haftasını unuttum ama bende tek doz oldum ıkıncıyı olmak ıstemedım doktor kabul ettı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…