2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kizlar int bitmisti yazamadim uzun sure ama yazilarin Hepsini okudum . Cinsiyeti ogrenenler2 bar baya hayirli olsun. Ben soracak olursaniz ben daha hala ogrenemedim

Umraniye devlete gittim detayli ultrason icin sira almaya control kontrol da oldum bacaklarini kapatmis gostermedi cinsiyetini malesef devlet oldugu icinde cok ugrasmadi zaten. Bu aredetayliya bakan dr emekli olmus bundan sonra detaylidan gidip direk sira alinmayacak 3.lu tarama testi mecburi yapalim onu hemen sonra 2 hafta sonra perinaloji mi ne hole oyle bir bolum varmis kan sonucuna bakip o ilgilenecek dedi . Yani Ben 2 hafta daha beklemedeyim. Olucem sanirim meraktan:))

Senin görümce evlerden uzak tövbe ya rabbim
"gibi" her şeyi anlatıyor haklisın.

Yazdığının her kelimesini yaşadım inan , hala devam ediyor da valla umrumda degil esimde alışkın olmadığı için kızıyor , azarliyor zaten . Benim birşey deneme gerek kalmıyor gülüyorum sadece

Çalışıyomusun canım sen :) iyi gidiyor allaha şükür bizimde oğluşumuz geliyor senin gibi :))
Yani home ofis çalışmak gibi evde güzellik uzmanlığı yapıyorum biliyorum minnos oğlunun olacagini allah sağlıcakla aldirsin kucağına inşallah :) bizimki artık ufaktan hissettiriyor kendini çok şükür içimde minik baloncuklar patlıyor arada

Yazdığının her kelimesini yaşadım inan , hala devam ediyor da valla umrumda degil esimde alışkın olmadığı için kızıyor , azarliyor zaten . Benim birşey deneme gerek kalmıyor gülüyorum sadece
Benim eşim ilk baslarda zıtlasıyordu cok
şimdi nasılsa uzaktalar diye he he deyip geçiyor idare ediyormuş ona göre
ben de takılmıyorum artık
sadece komik geliyorlar
artık aksamları ben evdeyken bulasmıyorlar zaten
gunduz arasıyorlar

Cok sağ ol canim benim inan ben günde tek öğün yiyorum su bile içemiyorum bazen ama bebek bizim vucudumuz da ki depolardan tüketiyor. Ölçümle de alakalı biliyor musun, bazen büyük bazen de küçük ölçüm yapabiliyorlar. 2 gün birşey değil inan. Benim kızımda 1 hafta geriden geliyordu ama sapa sağlam sağlıklı bir bebeğim oldu. Bunlara hiç takılma . İlerleyen zamanlarda öne bile geçebilir.

Yapmacıklık ne itici şey demi. Evlenene kadar seninle aynı evi paylaşmış birgün sarılıp opmemissin , evlenmiş eşinden kiskaniyorsun :)))
Kıskançlığı başlı başına sevmem zaten , hem samimiyetten uzak hem de sevgiden .

Ben de takip ediyorum. Vitaminden islak mendile herseyi artisiyla eksisiyle degerlendiriyor. Ben de molfix araştırıyorum. Prima almiycam kesin

aynen öyle
eşimle sevgili iken hep anlatırdı
siz cok baglısınız ailen benım aılemden daha ıyı davranıyor bana derdi
ben annemi ararım gezmede olur, babamı ararım telefonu acmaz suratıma kapatır derdi

ama biz evlenince cok baglı düşkün aile oldular
eşim farkında mı bilmiyorum
:)
en sevmediğim şey zaten yapmacık insanlar
neysen o ol

Aynen canım ilk zamanlar yediğim hiç birşeyi yiyemiyorum bende izlediğim dizileri bile görmek istemiyorum:)

Ne güzel ya ben daha hissedemedim bizimki biraz tembel heralde :))

Benimde sürekli amuda kalkmış vaziyette canım 9.12.13 haftada aynı pozisyondaydı hiç değişmedi bakalım 10 güne muanem var nasıl bu sefer

Merhaba hanımlar
Bugün tam 16 haftalık olduk doktor kontrolüm vardı cinsiyet ögrenecektik ama oturur pozisyonda duruyor ve ayaklariyla tamamen kapatmış durumda akşama kadar bekledim 3 kez bakıldı ama hiç duruşunu değiştirmedi Yarın ve perşembe de gideceğim hastanede başka işlerim var. Doktor gel tekrar bakalim dedi. Bu kadar sık ultrasonun zararı olurmu? Bir de duruşunu degistirmesi icin neler yapabilirim? Bu arada çikolata falan da yedim ama malesef inatçı keçim göstermedi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…