2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet bak bir arkadaş yazmış %70 erkek denmiş , bugün %100 kız denmiş :)) ayrıntılıya kadar belli olmuyor gerçekten
Aynen canım heran değişebilir diye bakıyoruz iki parça tulum almıştım hatıra diye fişlerini saklıyorum değiştirmek gerekir belki diye :) Rabbim sağlıkla versin hepimize

Biz karşılıklı anlatsak baya 3 gün konuşuruz arkadaşım
Beni de alabilirsiniz her türlü katılırım,hatta eşim hastanede yatıyor,gelin rahat rahat bizde dertleşelim
Allah dermansız dert vermesin,kv,kp hastanede zırıl zırıl ağlıyor,eşimi de dolduruyorlar,o da üzülüyor.”ben burda kalıcam,bir daha çıkamıycam “diye düşünüyor.Hamile halimle sırf moral olsun diye bulaşıcı hastalıklar hastanesine gidiyorum.Annemlerde kalıyorum,diye bozuluyorlar.Kendi annemin,babamın evi dururken sanki onlarda kalıcam.Annem bana prenses gibi bakıyor.Arabayı kullanıyorum diye çatlıyorlar.Ve size birşey diyim mi böyle haset oldukları için de herşey ellerinde patlıyor

Yahu bu ne güler misin ağlar mısın

Benim erkek kardesim yok ama olsaydi böyle seyler aklima bile gelmezdi eminim.
Benimde erkek kardeşim var sevgilisi var asla kötü şeyler getirmiyorum aklıma oda bizim canımız olacak sonuçta canimin canı olacak kötülük yapsam ne geçecek elime onlar iyi olsun huzurlu olsun o bana yeter benimde gorumce var 12 yaşında çok kıskanır beni ben elini tutayim oda hemen tutar diyorum büyüyünce de mi böyle olur acaba diye

Bizimkide artık doktor kontrollerinde çok tembel ya uyuyor yada sırtı dönük :) detaylı ultrasona ne zaman gidiyorsun :)
Benimkide aynı öyle kuzum hiç sormaa :) hep uyuyor. Perşembe günü randevum var doktorum detaylı ultrason için bir doktor önericek ondan randevu alıcam ocaktan sonra giderim heralde şuan 17. Haftamdayım 20. Haftaya kadar vaktim var :)

Benimki de seninki gibi canım hiç hissetmedim daha :)
Birde erkek olucaklar :)) ama ben dua ediyorum valla uslu bi oğlan olsun ben biraz sinirliyim dayanamıyorum çocukların çok hareketli olmasına biraz disiplinliyim yiğenim evi birbirine katar ablam hiç bişey demez arkasından toplar ama benim bi kaş kaldırmama yiğenim hemen oturuverir oğluşta uslu olsun ters düşmeyelim :))

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin miniğin .
Kızım da aynı senin yaşadığın durumu yaşadım :) o yüzden erken haftalarda öğrenmek iyi değil aslında.

Teşekkür ederim :) Sağlıklı olsun kız erkek fark etmez aslında söylemeyeceklerdi ama ben ısrar ettiğim için söylemişlerdi :)

Canim Ben de daha ogrenemedim bizim ki de senin ki gibi inatci:)) bacaklarini kapadi gostermedi. Merakla bekliyorum Sen gene benden once ogrenirsin:)

Masallah baya buyumus ya ne guzel devlette cm kilo falan soylemiyorlar cok merak ediyorum bende . Bacaklara bak ya nasil da keyifci saglikla gelsin insallah

benim de an en korktugum seyler den biri :) benim gec ogrenmem de bir yandan iyi sanirim:)) saglikla gelsin gelsin prenses

Huggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/
En doğal bez listesini gördükten sonra can bebe, goon, molfix denedim oğlumda. Ama maalesef can bebe direk kızarttı, goon kilot bez kışın hiç kullanışlı değil artı çok sık değiştirmek gerekiyor sabah üstü başı ıslak uyandı bi iki kere, molfixte fena değil ama yine az uzun kalsa kızartıyor. Primaya döndüm anlayacağın

Aynen canım ilk zamanlar yediğim hiç birşeyi yiyemiyorum bende izlediğim dizileri bile görmek istemiyorum:)
Hahahahah bitek ben boleyim saniyorum aynen bende izledigim dizilere bakınca ayni seyi yasiyorum bu kadar olur resmen:)) bizimkiler hamileyken cektirecek gelince cok uslu olacaklar insallah :))

Son düzenleme:
Hahaha benim de senden pek farkım yok kuzum uslu akıllı bı çocuk ol diyorum ben de sürekli bebise ama sanırım uslu olmayı çok yanlış anladı bizimkiler

Kalbi guzel arkadasim cok tesekkurler nasil rahatlattin beni valla doktorda ayni seyleri soledi ama ister istemez bir taktim sanirim. Sana ayri bir sevindim hep iyi olacagini hissediyordum zaten bilmek süper oldu :)

Benim ki o kadar uyuyordu ki ikili test icin 2 saat ugrastik surekli girdim cıktim pasa uykusunu almadan uyanmadi :))(

Canım sakin kafana takma geride olma olayını benim 1 hafta gerideydi daha sonra o fark 3 güne düştü..
Ha düşmeyede bilir hiç önemli değil..
Baz alınan şey bebeğin ultrasonda görünen gelişim durumu o iyiyse endişe edilecek bir şey yok..
Umarım sende iyisindir ne zamandır hep aklımdasin

Bebis doktorun dedigine gore cok iyi sadece anasi kilikli yattimi uykusunu alana kadar ne yapsan uyanmiyor :)) baya ugrastirdi bizi sipa :)) onun disinda midem hep bi nane molla ama iyiyim geziyorum ayaktayim cok sükür cok tesekkur ederim sordugun icin senin bebis 13 cm olmus masallah yavruya benimkide 6cm miş hepsi iyi hepsi saglikli olsunlar insallah

Evet ya herkes öyle diyor. İnsan kararsız kalıyor valla napıcağımı şaşırdım. Primadan başka neden o düzeyde kaliteli bir bez yok anlamış değilim.

Hahaha benim de senden pek farkım yok kuzum uslu akıllı bı çocuk ol diyorum ben de sürekli bebise ama sanırım uslu olmayı çok yanlış anladı bizimkiler
Hahah heralde valla ben çok usluymuşum bebekken annem emzirir yatırırmış acıktığımda kalkarmışım sadece hep uyurmuşum bana çeker inşallah :))

Benim ki o kadar uyuyordu ki ikili test icin 2 saat ugrastik surekli girdim cıktim pasa uykusunu almadan uyanmadi :))(
Aynen canım doktor diyo ben böyle tembel bebek görmedim beni hiç tınlamıyor diye perşembe günü nasıl olcak acaba belki büyüyünce değişmiştir haha :))

Evet ya herkes öyle diyor. İnsan kararsız kalıyor valla napıcağımı şaşırdım. Primadan başka neden o düzeyde kaliteli bir bez yok anlamış değilim.
Primayı kaliteli yapan kullanılan kimyasallar maalesef, diğer bezler daha doğal ama emiciliği az, çok sık değiştirmek gerekiyor maddi açıdan bir artısı olmuyor bu şekilde daha çok bez kullanılıyor. Ama tabi bebeğin cildine daha dosttur pişik yapmadan değiştirilirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…