Aynen canım heran değişebilir diye bakıyoruz iki parça tulum almıştım hatıra diye fişlerini saklıyorum değiştirmek gerekir belki diye :) Rabbim sağlıkla versin hepimizeEvet bak bir arkadaş yazmış %70 erkek denmiş , bugün %100 kız denmiş :)) ayrıntılıya kadar belli olmuyor gerçekten
Beni de alabilirsiniz her türlü katılırım,hatta eşim hastanede yatıyor,gelin rahat rahat bizde dertleşelimBiz karşılıklı anlatsak baya 3 gün konuşuruz arkadaşım
Benimde erkek kardeşim var sevgilisi var asla kötü şeyler getirmiyorum aklıma oda bizim canımız olacak sonuçta canimin canı olacak kötülük yapsam ne geçecek elime onlar iyi olsun huzurlu olsun o bana yeter benimde gorumce var 12 yaşında çok kıskanır beni ben elini tutayim oda hemen tutar diyorum büyüyünce de mi böyle olur acaba diyeYahu bu ne güler misin ağlar mısın
Benim erkek kardesim yok ama olsaydi böyle seyler aklima bile gelmezdi eminim.
Risk gorunmuyo canım değerler düşük anladığım kadarıyla inşallah da güzeldirKızlar sonucu yorumlayabılırmısınız
Benimkide aynı öyle kuzum hiç sormaa :) hep uyuyor. Perşembe günü randevum var doktorum detaylı ultrason için bir doktor önericek ondan randevu alıcam ocaktan sonra giderim heralde şuan 17. Haftamdayım 20. Haftaya kadar vaktim var :)Bizimkide artık doktor kontrollerinde çok tembel ya uyuyor yada sırtı dönük :) detaylı ultrasona ne zaman gidiyorsun :)
Birde erkek olucaklar :)) ama ben dua ediyorum valla uslu bi oğlan olsun ben biraz sinirliyim dayanamıyorum çocukların çok hareketli olmasına biraz disiplinliyim yiğenim evi birbirine katar ablam hiç bişey demez arkasından toplar ama benim bi kaş kaldırmama yiğenim hemen oturuverirBenimki de seninki gibi canım hiç hissetmedim daha :)
Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin miniğin .
Kızım da aynı senin yaşadığın durumu yaşadım :) o yüzden erken haftalarda öğrenmek iyi değil aslında.
Canim Ben de daha ogrenemedim bizim ki de senin ki gibi inatci:)) bacaklarini kapadi gostermedi. Merakla bekliyorum Sen gene benden once ogrenirsin:)Merhaba hanımlar
Bugün tam 16 haftalık olduk doktor kontrolüm vardı cinsiyet ögrenecektik ama oturur pozisyonda duruyor ve ayaklariyla tamamen kapatmış durumda akşama kadar bekledim 3 kez bakıldı ama hiç duruşunu değiştirmediYarın ve perşembe de gideceğim hastanede başka işlerim var. Doktor gel tekrar bakalim dedi. Bu kadar sık ultrasonun zararı olurmu? Bir de duruşunu degistirmesi icin neler yapabilirim? Bu arada çikolata falan da yedim ama malesef inatçı keçim göstermedi bir türlü
Kızlar bugün randevum vardı gittim..
Güzel haberlerle geldim çok şükür..
Bebeğim 13 cm olmuş 3 gün önde gidiyormus oglum...Kıpır kipirdi sürekli eli ağzında elini emiyordu sanırım bariz belli oluyordu ağzı hareketliydi..Birde bacak bacak üstüne atmış keyifcim benim
%70 kıl erkek oranı artık %100 erkek oldu
Video halinde CD aldım görüntüleri bilgisayardan çektim o yüzden net değil gibi..
Dip not : +2 kilo almışım
benim de an en korktugum seyler den biri :) benim gec ogrenmem de bir yandan iyi sanirim:)) saglikla gelsin gelsin prensesBiz de bugün doktora gittik %70 erkek demişti bi doktor daha önce bugün gittiğim %100 kız dedi şok oldum şaka yapıyor sandım bu doktor biraz şakacı ama ciddi ciddi dedi kız diye :) sürprizlerle dolu bir bebeğimiz var sağlıklı olsun da daha ne isterim kız erkek fark etmez her türlü mutluyuz :)
En doğal bez listesini gördükten sonra can bebe, goon, molfix denedim oğlumda. Ama maalesef can bebe direk kızarttı, goon kilot bez kışın hiç kullanışlı değil artı çok sık değiştirmek gerekiyor sabah üstü başı ıslak uyandı bi iki kere, molfixte fena değil ama yine az uzun kalsa kızartıyor. Primaya döndüm anlayacağınHuggies bende duydum iyi olduğunı ama kalkmış öyle diyolar evet. Arkadaşım can bebe kullanıyor memnun onun içinde alkol vs yokmuş artık ilk 3 ay Prima kullanıp daha sonra can bebeye geçiyim diyorum :/
Hahahahah bitek ben boleyim saniyorum aynen bende izledigim dizilere bakınca ayni seyi yasiyorum bu kadar olur resmen:)) bizimkiler hamileyken cektirecek gelince cok uslu olacaklar insallah :))Aynen canım ilk zamanlar yediğim hiç birşeyi yiyemiyorum bende izlediğim dizileri bile görmek istemiyorum:)
Hahaha benim de senden pek farkım yok kuzum uslu akıllı bı çocuk ol diyorum ben de sürekli bebise ama sanırım uslu olmayı çok yanlış anladı bizimkilerBirde erkek olucaklar :)) ama ben dua ediyorum valla uslu bi oğlan olsun ben biraz sinirliyim dayanamıyorum çocukların çok hareketli olmasına biraz disiplinliyim yiğenim evi birbirine katar ablam hiç bişey demez arkasından toplar ama benim bi kaş kaldırmama yiğenim hemen oturuveriroğluşta uslu olsun ters düşmeyelim :))
Kalbi guzel arkadasim cok tesekkurler nasil rahatlattin beni valla doktorda ayni seyleri soledi ama ister istemez bir taktim sanirim. Sana ayri bir sevindim hep iyi olacagini hissediyordum zaten bilmek süper oldu :)Cok sağ ol canim beniminan ben günde tek öğün yiyorum su bile içemiyorum bazen ama bebek bizim vucudumuz da ki depolardan tüketiyor. Ölçümle de alakalı biliyor musun, bazen büyük bazen de küçük ölçüm yapabiliyorlar. 2 gün birşey değil inan. Benim kızımda 1 hafta geriden geliyordu ama sapa sağlam sağlıklı bir bebeğim oldu. Bunlara hiç takılma . İlerleyen zamanlarda öne bile geçebilir.
Benim ki o kadar uyuyordu ki ikili test icin 2 saat ugrastik surekli girdim cıktim pasa uykusunu almadan uyanmadi :))(Benimkide aynı öyle kuzum hiç sormaa :) hep uyuyor. Perşembe günü randevum var doktorum detaylı ultrason için bir doktor önericek ondan randevu alıcam ocaktan sonra giderim heralde şuan 17. Haftamdayım 20. Haftaya kadar vaktim var :)
Yaaa canim o kadar sevindim ki cok sükür bir pasa daha geliyor saglikla gelsin insallah benim gelisimi 2 gün gerideydi son gittigimde doktorum sikinti edilecek birsey yok dedi. Ama insan ona bile o kadar takiyor ki acaba beslenemiyormuyum diye anlatamam
Bebis doktorun dedigine gore cok iyi sadece anasi kilikli yattimi uykusunu alana kadar ne yapsan uyanmiyor :)) baya ugrastirdi bizi sipa :)) onun disinda midem hep bi nane molla ama iyiyim geziyorum ayaktayim cok sükür cok tesekkur ederim sordugun icin senin bebis 13 cm olmus masallah yavruya benimkide 6cm miş hepsi iyi hepsi saglikli olsunlar insallahCanım sakin kafana takma geride olma olayını benim 1 hafta gerideydi daha sonra o fark 3 güne düştü..
Ha düşmeyede bilir hiç önemli değil..
Baz alınan şey bebeğin ultrasonda görünen gelişim durumu o iyiyse endişe edilecek bir şey yok..
Umarım sende iyisindir ne zamandır hep aklımdasin
Evet ya herkes öyle diyor. İnsan kararsız kalıyor valla napıcağımı şaşırdım. Primadan başka neden o düzeyde kaliteli bir bez yok anlamış değilim.En doğal bez listesini gördükten sonra can bebe, goon, molfix denedim oğlumda. Ama maalesef can bebe direk kızarttı, goon kilot bez kışın hiç kullanışlı değil artı çok sık değiştirmek gerekiyor sabah üstü başı ıslak uyandı bi iki kere, molfixte fena değil ama yine az uzun kalsa kızartıyor. Primaya döndüm anlayacağın
Hahah heraldeHahaha benim de senden pek farkım yok kuzum uslu akıllı bı çocuk ol diyorum ben de sürekli bebise ama sanırım uslu olmayı çok yanlış anladı bizimkiler
Aynen canım doktor diyo ben böyle tembel bebek görmedim beni hiç tınlamıyor diye perşembe günü nasıl olcak acaba belki büyüyünce değişmiştir haha :))Benim ki o kadar uyuyordu ki ikili test icin 2 saat ugrastik surekli girdim cıktim pasa uykusunu almadan uyanmadi :))(
Primayı kaliteli yapan kullanılan kimyasallar maalesef, diğer bezler daha doğal ama emiciliği az, çok sık değiştirmek gerekiyor maddi açıdan bir artısı olmuyor bu şekilde daha çok bez kullanılıyor. Ama tabi bebeğin cildine daha dosttur pişik yapmadan değiştirilirseEvet ya herkes öyle diyor. İnsan kararsız kalıyor valla napıcağımı şaşırdım. Primadan başka neden o düzeyde kaliteli bir bez yok anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?