kızlar daha once yzmıstım bebek hareketı mı emn olamıyorum demıstım ama son uc gundr daha belırgn olmaya basladı hatta cıkolata yııp yatıyorum sırt ustu bılerek ne zaman yapsam 5 dk ıcınde hıssedıyorum artıkın emınım bu arada bugun 17+2 olduk çok sukur
Kızlar bugün randevum vardı gittim..
Güzel haberlerle geldim çok şükür..
Bebeğim 13 cm olmuş 3 gün önde gidiyormus oglum...Kıpır kipirdi sürekli eli ağzında elini emiyordu sanırım bariz belli oluyordu ağzı hareketliydi..Birde bacak bacak üstüne atmış keyifcim benim
%70 kıl erkek oranı artık %100 erkek oldu
Video halinde CD aldım görüntüleri bilgisayardan çektim o yüzden net değil gibi..
Bebeğim 13 cm olmuş 3 gün önde gidiyormus oglum...Kıpır kipirdi sürekli eli ağzında elini emiyordu sanırım bariz belli oluyordu ağzı hareketliydi..Birde bacak bacak üstüne atmış keyifcim benim
Video halinde CD aldım görüntüleri bilgisayardan çektim o yüzden net değil gibi..
kk da okudum sımdı bu iş çok karısık
kımı 17 d eolmus ,kimi 27 de , kimi 20 de
kimi erken doğumu tetikler demiş
kimi olmazsan amelıyathane kosullarında bebek mikrop kapar demiş, kimi tek doz olmus kimi çift doz
Aynen canım yani ben böyle düşünüyorum ilk birkaç ay bunu kullanıp sonra bebislerin cildi belki daha müsait olur diğerlerini denemek için gibi geldi bana
Haklısın evet
allah yardımcın olsun
yakın olmak da zor
benim kv farklı şehirde
kızı , kocası ve iki torunu ıle aynı evde yasıyor
ama eşim benle evlendi diye eşime 6 ay trip attı
eşimin aracını 3 sene boyunca sakladı biliyor musun
yani aracı değil de aracın anahtarı ve ruhsatını sırf eşimin rahatı bozulsun dıye koca 3 sene sakladı.
3 sene sonra eşim artık olay cıkarttı ve aldı.
ev alacaktık eşimi sürekli doldurdu evi napacaksın nasılsa gerş geleceksin , sen rahata alısıksın sıkıya zora gelemeyeceksin vs vs .
eşim işten cıkarıldı 6 ay işsiz kaldı ve kv deme resmen gun dogdu
cunku kendılerı cok varlıklılar , eşim de varlık içinde buyumus ama evlenınce kuru maasına kaldı tabi eşim
ailedeki servet yok oldu bir anda
o kv denen kadın 6 ay boyunca bir kere arayıp da oğlum evi nasıl cevırıyorsun demedı düşünsene , hep geri geleceksin dediler eşime
hatta bir kere bize eşimin ailesının aile dostu düğüne gelemediler diye tam altın yollamıs
kv dem telefonda eşime dediki; victory e söyleme senin olsun o dedi
o anı hiç unutmam mesela :)
biz eşimle sevgili iken 20 tl yı bölüşürdük
eşim benden mı saklayacak altını
bizim cocuk olmadıgını 3 sene snr soyledık
eşime dediler ki cocugu ne yapacaksın
iki tane yegenın var
zaten sen onların yarı babasısın dedıler
gorumcem cocukları kucukken bosanmıs gelmıs
eşimle aynı evde buyumus cocuklar
kv demı eşim her aradıgında kv acar telefonu
burnunu ceker konusamayacagım
benim yarı parçam yok,
sen de beni bıraktın gittin hadi kapıyorum der kapar
ama hepsi lafta sözde
biz bır sıkıntı ceksek nasılsın demezler bir cıkarp da 100 tl vermezler kızı ve ıkı torununa yagdırır
bizim beklentımız yok zaten maddı durumumuz ıyı ama cok sıkıntılar cektık
resmen pusuya yatıp yok olmamızı beklediler
e şimdi hersey yolunda
evimizi aldık kazancımız ıyı
cocugumuz da olacak
ailece hortladılar iyi aileyı oynuyorlar bana
yemezler ........
Biz de bugün doktora gittik %70 erkek demişti bi doktor daha önce bugün gittiğim %100 kız dedi şok oldum şaka yapıyor sandım bu doktor biraz şakacı ama ciddi ciddi dedi kız diye :) sürprizlerle dolu bir bebeğimiz var sağlıklı olsun da daha ne isterim kız erkek fark etmez her türlü mutluyuz :)
kızlar daha once yzmıstım bebek hareketı mı emn olamıyorum demıstım ama son uc gundr daha belırgn olmaya basladı hatta cıkolata yııp yatıyorum sırt ustu bılerek ne zaman yapsam 5 dk ıcınde hıssedıyorum artıkın emınım bu arada bugun 17+2 olduk çok sukur
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Bugün 13+5 olduk ve %100 erkek dedi hepsi sağlıkla gelsin insallah. Sizler nasılsınız umarım herkes bebisiyle iyidir. Feeling07
beni de ekler misin erkek
Biz de bugün doktora gittik %70 erkek demişti bi doktor daha önce bugün gittiğim %100 kız dedi şok oldum şaka yapıyor sandım bu doktor biraz şakacı ama ciddi ciddi dedi kız diye :) sürprizlerle dolu bir bebeğimiz var sağlıklı olsun da daha ne isterim kız erkek fark etmez her türlü mutluyuz :)
Amin canım inşallah hepimizin evladına sağlıkla kavuştursun Rabb'im
Elimde iki tane usg fotosu var 9. Hafta ve 14. Haftalarda dair ikisinde de amuda kalmıştı :)))
Demek ki seviyorlar böyle durmayı.
Senin cinsiyet bellii mi canım.
Benim de tüp bebek. Dengesizin biride bana tüp bebek olunca göbek geç cıkar dedi. Ne alakaysa.
9 ay istifra edenler var. Saglikli bir sekilde de bebisleri oluyor.
Benim kayinvalidem de surekli artik 2 kisilik yemelisin deyip duruyor. Sinir oluyorum.