2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
nasıl bişey oluyo benimde mesela kas seğirmesi gibi pıt pıt atıyor ama emin olamıyorum şimdi çikolata da yedim ama bir şey yok

Kızlar bugün randevum vardı gittim..
Güzel haberlerle geldim çok şükür..
Bebeğim 13 cm olmuş 3 gün önde gidiyormus oglum...Kıpır kipirdi sürekli eli ağzında elini emiyordu sanırım bariz belli oluyordu ağzı hareketliydi..Birde bacak bacak üstüne atmış keyifcim benim
%70 kıl erkek oranı artık %100 erkek oldu

Video halinde CD aldım görüntüleri bilgisayardan çektim o yüzden net değil gibi..

Dip not : +2 kilo almışım

Eklentiler

• IMG_20181224_183634_744.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20181224_182801.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 151
maşallah pıtırcığa çok güzel sağlıkla al kucağına oğluşunu inşallah

Maşallah ayaz bebeğe. Gerçekten keyfine düşkün bacaklar falan :) :)

Ayy iyice kafam karıştı belki de doktorumuza danışmak en iyisi

senin kv den diyor
benim 45 yasında görümcem diyor
biz bursada yasıyorz onlar istanbulda

görümcem gece bir vaktı whatsaptan EŞİME şu şekilde mesaj atıyor

kalbimin yarısı Bursa da atıyor kalp kalp kalp

Biz karşılıklı anlatsak baya 3 gün konuşuruz arkadaşım

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin minik Ayaz

Biz de bugün doktora gittik %70 erkek demişti bi doktor daha önce bugün gittiğim %100 kız dedi şok oldum şaka yapıyor sandım bu doktor biraz şakacı ama ciddi ciddi dedi kız diye :) sürprizlerle dolu bir bebeğimiz var sağlıklı olsun da daha ne isterim kız erkek fark etmez her türlü mutluyuz :)

Oyy maşallah bebişine ben tatlı yemiyorum hiç canım istemiyor ondan mı hareketini hissetmiyorum acaba

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin miniğin .
Kızım da aynı senin yaşadığın durumu yaşadım :) o yüzden erken haftalarda öğrenmek iyi değil aslında.

Doktor kız dedi cnm ama kesin ayrıntılı ultrason da öğreneceğiz galiba :) çok değişen hikayeler var şüpheliyiz bizde

Aaa cidden mi ilk defa duydum ne alaka acaba tüp bebek olmasıyla insanların yorumlarına bak ya aşmışlar tıbbı falan

Doktor kız dedi cnm ama kesin ayrıntılı ultrason da öğreneceğiz galiba :) çok değişen hikayeler var şüpheliyiz bizde
Evet bak bir arkadaş yazmış %70 erkek denmiş , bugün %100 kız denmiş :)) ayrıntılıya kadar belli olmuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…