2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım doktor diyo ben böyle tembel bebek görmedim beni hiç tınlamıyor diye perşembe günü nasıl olcak acaba belki büyüyünce değişmiştir haha :))
Benimkine de oyle dedi bu sefer durtuyor ultrasonla cikolata vs yok hic istifini bozmadi ne zaman kendi keyfi geldi ozaman dondu bize dogru :))

Kalbi guzel arkadasim cok tesekkurler nasil rahatlattin beni valla doktorda ayni seyleri soledi ama ister istemez bir taktim sanirim. Sana ayri bir sevindim hep iyi olacagini hissediyordum zaten bilmek süper oldu :)
Cansın çok sağ ol canım :)
Valla bende rahatladım ihtiyacım vardı iki çift olumlu, güzel söze. Kan sonuclarım falan da temiz çıksa rahat edecegim bir müddet .

Hahah heralde valla ben çok usluymuşum bebekken annem emzirir yatırırmış acıktığımda kalkarmışım sadece hep uyurmuşum bana çeker inşallah :))
Ben tam tersi çok yaramazmışım hareketli kural tanımaz bı çocuk bizim bebiş belli ki babasına çekecek esimin bebekliği tam senin anlattığın gibiymiş

Duphalac kullanan var mı? İşe yarıyor mu ?
Ben kullanıyorum ara ara evet işe yarıyor. Ama kabızlık için uzun süreli çözüm bulmak gerekiyor. Lifli sebzeler kuru kayısı incir mutlaka yemeye çalışıyorum yoksa anında kabız oluyorum sürekli de duphalac kullanmak istemiyorum.
Ama doktorum bu ilacın vücutta emilimi olmadığını direk dışarı atıldığını bu sebeple de gebelikte kullanılabileceğini söylemişti.

Bugün yerlerde süründüm kabızlıktan 2 haftadır rahatsızdım yattım sürekli, hareketsizlik bulantı kusma hiç su içmeyince resmen içim kurumuş bugün çıktı acısı okula 2 saat geç gitmek zorunda kaldım duphalac verdi doktor, bi de lavman vermiş ama kullanmayacağım çok zor durumdayım ya

Ya yerim ben onun fındık burnunu. Oğluşunu sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

Duphalac daha önce birkaç kez kullanmıştım ben ama önce şişiriyor iyice karnı, ondan sonra kabızlığı gideriyor. O sisirme süreci daha çok sinir yaptı bende. Doktor bana kalsiyum verdi gebelik için. Ama 1 yemek kaşığı saf zeytinyağinin içine damlat da iç dedi. Her gün aç karnına bunu yapıyorum, kabızlığı bırak, normalden daha iyi çalışıyor artık sistemim. Bence 1 YK zeytinyağı iç aç karnına . Çok faydasını görürsün.

Mide bulantım tamamen bitsin her sabah bi kaşık içmeyi düşünüyorum kesinlikle, bi daha bu ağrıyı çekmek istemiyorum, tuvalete gitmeye korkuyorum artık

Daha coook vakit var zaten ben 21 inde gittim bu ayın 18 cm ve 190 gr olmuş bile minnosum

Daha coook vakit var zaten ben 21 inde gittim bu ayın 18 cm ve 190 gr olmuş bile minnosum
Bende ayın 17sinde gittim canım 183 gramdi ama 10 cm yazıyodu bi yerde ama o boyu değildir demi zaten bundan 1 ay önce 9 cmdi o başka bişeydi sanırım.

Şu gelinleri bir rahat bırakmıyorlar
Onlara ne ister evinde kal
İster annende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…