2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
Havuç suyu mide problenlerine çok iyi gdliyor akşam içsen faydasını görürsün asit mide ülserine sebep olmuş olabilir rlmada iyi geliyor ama havuç tek gecerim ibrahim saraçoğluda havuç diyor dene istersen canım

ben de kullanıyorum ama artık yapmakta zorlanıyorum göbekten
karnım buyudukce zor gelıyor
doğuma kadar mı kullanacaksın ?
bacaktan mı göbekten mi vuruluyorsun ?

Benim gebeliğim ikiz başladığı için başladık iğneye.
Sonradan bebeklerden birinin kalbi durdu.
Doktor tedbir olarak 5 ay dolana kadar devam edelim sonra duruma göre bırakabiliriz dedi.
Net değil henüz.
Göbek kötü olunca doktora sordum ve bacağa geçtim.
Bacak daha rahat kesinlikle(tavsiye ediyorum)
Kol,bacak ve göbekten vurabilirsin....

Gaviscon kullanyorm canm ben de doktora söyle yazar .Geçmiş olsun
tamam canım haftaya kdr doğal şeyleri deneyyem soda havuç suyu fln haftaya gideince sorarm artık
teşekkürler kuzum denicem mutlaka

Bazilari gercekten çok tatli oluyor demekki :)) benim kanda 10 gün sonra çikti birde griptim o surecte hergün katarin iciyordum falan ne zordu o zamanlar cok şükür bugünümüze :)

Umarım geçer ya benim de baya hafifledi, herşeyi değil ama artık yemek yiyebiliyorum, 2 gündür sabah yine çıkarıyorum. Umarım tamamen biter
Benim de öyle baya hafifledi ama gecmedi birde alistim ilacta almiyorum kivrana kivrana geciyor valla ama gönül ister tamamen geçsin :)

Ben hareketlerini görünce iyice farklilastim acikcasi o minicik el ve ayaklari oynatiyorya dünya duruyor sanki o an :))

Kızlar daha önce yazmıştım denk geldiyseniz Yasin topluyorum hamile arkadaşlardan tekrar yazmak istedim aranızda okuyan arkadaşlarım oldu sagolsunlar denk gelmeyen olmuşssa rica etsem çok az sayıda eksiğim kaldı okumak isteyen olurmu

Canım ben okuyamadım inşallah en kısa sürede okuyacağım

gecmıs olsun uzuldum

İyi ki de yaptırmamışsın canım
aynen canım sendemi yaptırmadın ikili üçlü

Yani ilk tersti bişeyler ye gel tekrar bakalım dedi sonra kız dedi sormadık kesin mi diye ama ayrıntılı da netleşiyor genelde onu bekliyoruz bizde
aynen ya bizde herkese kız ama kesin değil diyoruz aa kızdır o 4 aylık olmuş nasıl kesin değil diyorlar ama doktor emin olamadıktan sonra biz nasıl emin olalım emin olan doktorların bile değişebiliyor :)

yoook. en son 12+4de gitmiştim uyuyodu doktor pozisyonu uygun değil 16 haftadan önce gelme dedi 14+2 oldum bekliyorum 16 haftayı
oy valla ben 16 da gittim ama emin olamadı 20 gün sonra bidaha bakıcam dedi onda da ne kadar emin olur bilemiyorum detaylıya kadar beklemek lazım cidden çok değişen olmuş burda bir çok arkadaş erkenden öğrendi kesin diye ama değişenler olabilir ay biri yazmış öyle cinsiyet partisi falan yapmışlar kız diye sonra erkek çıkmış detaylıda hiç kendimi alıştırmak istemiyorum
Ben hareketlerini görünce iyice farklilastim acikcasi o minicik el ve ayaklari oynatiyorya dünya duruyor sanki o an :))
ben hiç hareketlerini görmedim her gittiğimde uyuyordu ama hareketlerini ciddi anlamda hissediyorum sanırım hatta dün giderken bugün hiç pıt pıt yapmadı bakalım ultrasonda hareket edecekmi yoksa yanılıyorum dicem dedim ama artık ultrasonda da hiç bir şey belli olmuyor doktor kafasına ayrı vucuduna ayrı bakıyor

Oy kıyamam bende genelde yemekten sonra falan düz uzanınca böyle tekme değilde içerde seğirmeler hissediyorum yavaş yavaş :) yarın doktor randevumuz var çok heycanlıyım :))
Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım benim :) kocaa adam oldular içimizde valla :)

kızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
Bende de oluyor 1 2 tane çiğ nohut yutmak ya da 1 cay kaşigi kuru türkkahvesi yemek iyi geliyor mide suyunu emdigi için faydasi oluyor

Canım ilk hamileliğimde çok yaşamıştım ben 1 tane elma yiyordum dolaptan çıkarıp baya hafifletiyordu yanmayı bana iyi geldi yani bu hamileliğimde şükür şüimdilik yok gibi yanma ama bakalım zaman neyi gösterir

tasarimcibayan canim bir de cay çok tuketiyorsan dikkat et benim en çok cayi fazla ictigimde oluyor asiri yagli baharatli şeyler de yanma yapar

gecmıs olsun uzuldum
Buna da şükür
Biri kalsa bile,hediye Allahtan : )
Igneyi bacaktan denersen şayet,yere düz otur bacaklarini uzat,dizden bir karış falan sana doğru bir noktayı elinle tut ve vur.
Dikkat et kıl köküne gelmesin (fazla acıyor)
Sana da geçmiş olsun. Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna : )

Arkadaşımda ülser ya da gastrid vardı tam hatırlayamadım şimdi. Gittiği Doç mide yanması için leblebi tavsiye etmişti, leblebi fazla mide asidini çekip mideyi rahatlatıyormuş. Ama siz yine de doktorunuza danışın tabii işe yarar mı diye. Hamilelik bu belli olmaz.

yan tarafa değil mi
bir de öyle deneyeyim çnk göbek zorlamaya basladı
sen de sağlıkla al kucagına ınsallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…