Havuç suyu mide problenlerine çok iyi gdliyor akşam içsen faydasını görürsün asit mide ülserine sebep olmuş olabilir rlmada iyi geliyor ama havuç tek gecerim ibrahim saraçoğluda havuç diyor dene istersen canımkızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
soda iyi gelirkızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
ben de kullanıyorum ama artık yapmakta zorlanıyorum göbekten
karnım buyudukce zor gelıyor
doğuma kadar mı kullanacaksın ?
bacaktan mı göbekten mi vuruluyorsun ?
tamam canım haftaya kdr doğal şeyleri deneyyem soda havuç suyu fln haftaya gideince sorarm artıkGaviscon kullanyorm canm ben de doktora söyle yazar .Geçmiş olsun
teşekkürler kuzum denicem mutlakaHavuç suyu mide problenlerine çok iyi gdliyor akşam içsen faydasını görürsün asit mide ülserine sebep olmuş olabilir rlmada iyi geliyor ama havuç tek gecerim ibrahim saraçoğluda havuç diyor dene istersen canım
soda iyi gelir
Bazilari gercekten çok tatli oluyor demekki :)) benim kanda 10 gün sonra çikti birde griptim o surecte hergün katarin iciyordum falan ne zordu o zamanlar cok şükür bugünümüze :)ben ilk hamile olduğumu adetime 4 gün varken öğrendim. beta 43 falan çıktı. neyse sonra 4 gün geçti, tam adet günüm dedim tekrar baktırayım bi artışa diye sağlık ocağına gittim. doktor yok diyo çıkmaz daha adet tarihin gelmemiş. Adet tarihini 1 hafta geçecek. kanda çıkmaz şimdi diyor. ama dedim daha önce baktırdım. neyse ben doktoru ikna etmeye çalışıyorum, ordan ebe dedi ki "artışı mı görmek istedi doktorunuz" hah dedim işte olay bu, hay ağzını seveyimderdimi doktor anlamadı ebeciğim anladı yani
Benim de öyle baya hafifledi ama gecmedi birde alistim ilacta almiyorum kivrana kivrana geciyor valla ama gönül ister tamamen geçsin :)Umarım geçer yabenim de baya hafifledi, herşeyi değil ama artık yemek yiyebiliyorum, 2 gündür sabah yine çıkarıyorum. Umarım tamamen biter
Ben hareketlerini görünce iyice farklilastim acikcasi o minicik el ve ayaklari oynatiyorya dünya duruyor sanki o an :))Aynen öyle canım ya diyorum ya herkesin içi başka türlü rahat ediyor çok hassas konular cidden bizde cinsiyeti kısmende olsa öğrendik ya daha bi farklı duygular içine girdik sanki öncesinde bebek yoktuiyice bağlıyor kendine minoşlar
Canım ben okuyamadım inşallah en kısa sürede okuyacağımKızlar daha önce yazmıştım denk geldiyseniz Yasin topluyorum hamile arkadaşlardan tekrar yazmak istedim aranızda okuyan arkadaşlarım oldu sagolsunlar denk gelmeyen olmuşssa rica etsem çok az sayıda eksiğim kaldı okumak isteyen olurmu
gecmıs olsun uzuldumBenim gebeliğim ikiz başladığı için başladık iğneye.
Sonradan bebeklerden birinin kalbi durdu.
Doktor tedbir olarak 5 ay dolana kadar devam edelim sonra duruma göre bırakabiliriz dedi.
Net değil henüz.
Göbek kötü olunca doktora sordum ve bacağa geçtim.
Bacak daha rahat kesinlikle(tavsiye ediyorum)
Kol,bacak ve göbekten vurabilirsin....
aynen canım sendemi yaptırmadın ikili üçlüİyi ki de yaptırmamışsın canım
aynen ya bizde herkese kız ama kesin değil diyoruz aa kızdır o 4 aylık olmuş nasıl kesin değil diyorlar ama doktor emin olamadıktan sonra biz nasıl emin olalım emin olan doktorların bile değişebiliyor :)Yani ilk tersti bişeyler ye gel tekrar bakalım dedi sonra kız dedi sormadık kesin mi diye ama ayrıntılı da netleşiyor genelde onu bekliyoruz bizde
oy valla ben 16 da gittim ama emin olamadı 20 gün sonra bidaha bakıcam dedi onda da ne kadar emin olur bilemiyorumyoook. en son 12+4de gitmiştim uyuyodu doktor pozisyonu uygun değil 16 haftadan önce gelme dedi 14+2 oldum bekliyorum 16 haftayı
ben hiç hareketlerini görmedim her gittiğimde uyuyordu ama hareketlerini ciddi anlamda hissediyorum sanırım hatta dün giderken bugün hiç pıt pıt yapmadı bakalım ultrasonda hareket edecekmi yoksa yanılıyorum dicem dedim ama artık ultrasonda da hiç bir şey belli olmuyor doktor kafasına ayrı vucuduna ayrı bakıyorBen hareketlerini görünce iyice farklilastim acikcasi o minicik el ve ayaklari oynatiyorya dünya duruyor sanki o an :))
Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım benim :) kocaa adam oldular içimizde valla :)Oy kıyamam bende genelde yemekten sonra falan düz uzanınca böyle tekme değilde içerde seğirmeler hissediyorum yavaş yavaş :) yarın doktor randevumuz var çok heycanlıyım :))
Bende de oluyor 1 2 tane çiğ nohut yutmak ya da 1 cay kaşigi kuru türkkahvesi yemek iyi geliyor mide suyunu emdigi için faydasi oluyorkızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
Ben kullaniyorum canimaranızda kan sulandırıcı iğne clexane vurulan var mı?
Canım ilk hamileliğimde çok yaşamıştım ben 1 tane elma yiyordum dolaptan çıkarıp baya hafifletiyordu yanmayı bana iyi geldi yani bu hamileliğimde şükür şüimdilik yok gibi yanma ama bakalım zaman neyi gösterirkızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
Buna da şükürgecmıs olsun uzuldum
teşekkür ederimcanım her aile hekimliğinde süreç farklı işliyor herhalde. benim ablam aile hekimliğinde ebe. dün sordum 17. haftadan 24. haftaya kadar yapılabiliyormuş. gebe sayılarına ve ellerindeki aşıların tarihlerine göre çağırıyorlarmış gebeleri.
Arkadaşımda ülser ya da gastrid vardı tam hatırlayamadım şimdi. Gittiği Doç mide yanması için leblebi tavsiye etmişti, leblebi fazla mide asidini çekip mideyi rahatlatıyormuş. Ama siz yine de doktorunuza danışın tabii işe yarar mı diye. Hamilelik bu belli olmaz.kızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
yan tarafa değil miBuna da şükür
Biri kalsa bile,hediye Allahtan : )
Igneyi bacaktan denersen şayet,yere düz otur bacaklarini uzat,dizden bir karış falan sana doğru bir noktayı elinle tut ve vur.
Dikkat et kıl köküne gelmesin (fazla acıyor)
Sana da geçmiş olsun. Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?