2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
sağlık ocağı tetanoz aşısı için 17. hafta diyor
cinsiyeti söyleyen doktor 20. hafta diyor
kendi takibimi yapan doktor 24. hafta diyor
hangisine güveneceğim ne saçma birşey bu....
Aynen öyle herkes farklı diyor ama belki de o aralıkta yapılıyordur önemli değişdir yani tam olarak haftası. Ama beni de ebe 20. Haftan dolunca gel yapıcam dedi. Ama benim 2 gün sonra kendi doktoruma randevum var ilk önce ona da danışacağım böyle böyle dediler diye.

Kızlar günaydın
İkili test sonucum çıkmış , 13:00 da randevum var doktoruma. Merak içindeyim neyi ön görecek diye. İnşallah herşey güzel geçer .
Bize de at kan sonucunu alınca canım inşşşş güzel haberlerle dönersin :) duacınız

sağlık ocağı tetanoz aşısı için 17. hafta diyor
cinsiyeti söyleyen doktor 20. hafta diyor
kendi takibimi yapan doktor 24. hafta diyor
hangisine güveneceğim ne saçma birşey bu....
bana da sağlık ocağı 20-24 iki kez yapıcaz dedi ..

Kızlar günaydın
İkili test sonucum çıkmış , 13:00 da randevum var doktoruma. Merak içindeyim neyi ön görecek diye. İnşallah herşey güzel geçer .
hadi inşallah güzel haberler alırız

Yani ilk tersti bişeyler ye gel tekrar bakalım dedi sonra kız dedi sormadık kesin mi diye ama ayrıntılı da netleşiyor genelde onu bekliyoruz bizde

Meraba kızlar doktordan geldim çok şükür bebisim iyiymiş herşey normal gelişimi iyi dedi 143 gr dedi cinsiyet içinde kız dedi tekrar ama yinede kesin demeyelim dedi 3 hafta öncede kız demişti ama kesin değil dedi bende kiz da kesinlesmeye başladım ama hayırlısı olsun inşallah

Ben yaşıyorum canım doktoruna söyle ilaç yaziyo yada sade soda kullanabilirsin ben sade sodayla rahatliyorum
tamam canım haftaya gideceğim gidene kdrda sodayı deneyeyim o zaman gidince de sorarm artk
Kızlar tünaydıınnn. Dünden beri artık bariz şekilde hareketleri hissediyorum maşallah öyle kıpır kıpır ki, hiç kesilmedi hareketi ordan oraya kaymalar derinden tekmeler falan özlemişim valla
ooh gözün aydın canım ne güzell

Kızlar tünaydıınnn. Dünden beri artık bariz şekilde hareketleri hissediyorum maşallah öyle kıpır kıpır ki, hiç kesilmedi hareketi ordan oraya kaymalar derinden tekmeler falan özlemişim valla
Darısı bizlere inşallah bende daha hissetmiyorum ikinci aslında ama geç hissedecegim sanirim

yoook. en son 12+4de gitmiştim uyuyodu doktor pozisyonu uygun değil 16 haftadan önce gelme dedi 14+2 oldum bekliyorum 16 haftayı

Darısı bizlere inşallah bende daha hissetmiyorum ikinci aslında ama geç hissedecegim sanirim
Ben 14+2deyim canım 12den bu yana ara sıra hissediyodum aama dünden beri çok net hissediyorum belli ediyor artık özellikle elimi koyduğum zaman çok hareketleniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…