Canim sekerin varmi yokmu anlamadim. Lakin meyvede de seker var dikkatli tuketmeni onerebilirim. Arkadasim da hamilelik diyabeti vardi saglikli bir bebegi oldu. Hic kafana takma dikkatli ol varsa diyetini yap kucagina aldiginda herseyi unutacaksin zaten.
Var cnm ilk hamileligimi 10hfta ogrendim ozaman ckti glukoz yuksekdi snra dikkat edince dustu yarin sonuc gostercem bakalm ne diyecek tedirgn oluyor insan
Var cnm ilk hamileligimi 10hfta ogrendim ozaman ckti glukoz yuksekdi snra dikkat edince dustu yarin sonuc gostercem bakalm ne diyecek tedirgn oluyor insan
Insallah temiz cikar icini ferah tut canim. Hamileligin her ani endise resmen agrim olsa agrim cok olmazsa niye agrim yok diye endiseleniyorsun. Yalniz diyabet tehlikeli arkadasim 9 ay boyunca igne vurdu bacaklari mosmordu hep diyetine dikkat edemedi o umarim sizde cikmaz rahat bir hamilelik gecirirsiniz
Ben yaptirmasaydim sanirim takintidan kafayi yiyebilirdim. Herkesin dogrusu baska o sebepten ikili dortlü detayli hepsini yaptirmayi dusunuyoruz esimle yani bir isimizi garantiye alalimda gerisi Allahtan canim. Oyle dusunuyoruz. Tabi sein dusuncene de saygim sonsuz
Aynen öyle canım ya diyorum ya herkesin içi başka türlü rahat ediyor çok hassas konular cidden bizde cinsiyeti kısmende olsa öğrendik ya daha bi farklı duygular içine girdik sanki öncesinde bebek yoktu iyice bağlıyor kendine minoşlar
ya önceden yapılabilecek müdahele edilecek bir durum varsa yaptırayım dedim yoksa ben kafamı çok karıştırmak istemiyorum çünkü riskli çıkarsa amniyosentez falan yaptıramam öbür türlü de 5 ay geçmez bana çok takarım kafaya o yüzden yaptırmadım ikilide zaten üçlüde aynısı diye yaptırmadım sonra doktora detaylıyı soracaktım onuda soramadım sonradan aklıma geldi artık kafama göre gün alıcam 21 de gideyim ben en iyisi detaylıya
Günaydın kızlar dün sağlık ocağı çağırmıştı yetişemedim 10 a kadar gitmem gerekiyordu 15dk geç kaldım diye yarın gel dedi tetenoz aşısı oldum ilk hamileliğimde 2 doz olduğun için tek doz yeterli dedi. Tahlil yaptırdım kan ve idrar yarın sonucu çıkcak ona göre vitamin yada demir ilacı yazarız dedi bide kalp atışlarını dinledim çok derinden geliyordu endişelenme 18 de daha net duyuluyor dedi
Aynı durumlar canım demekki normal bende de oluyor bazen bi anda ağrılar hiç belli olmuyor bi an bi anı tutmuyor Rabbim sağlıkla hayırlıca geçirip bu süreci bebişleri kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Bence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım
Günaydın. Ben bu sene taşındım İstanbul'a, daha önce Ankara'daydim, biz hep Lösante'yi tercih ettik açıldığından beri. Hatta Ankara'da kalırsam orda yapacaktım dogumu, suda doğum da var. Doktorlarından bazılarıni biliyorum. Alanjndacok uzman doktorlar. Ben Gata'dan mezun doktorlara guvenirim. O doktorlar da rastladiklarmz oyleydi. İstanbul'da ozele de Gata'dan bir doktora gidiyorum. Buyuk,temiz sıra sıkıntısının pek olmadığıvbir hastane. Yeri İncek'te. Otobüslede ulasim var.Kazançtaki onemli payi zatenlösemili çocuklara ayırıyorlar,diye biliyorum.
canım her aile hekimliğinde süreç farklı işliyor herhalde. benim ablam aile hekimliğinde ebe. dün sordum 17. haftadan 24. haftaya kadar yapılabiliyormuş. gebe sayılarına ve ellerindeki aşıların tarihlerine göre çağırıyorlarmış gebeleri.
Günaydın. Ben bu sene taşındım İstanbul'a, daha önce Ankara'daydim, biz hep Lösante'yi tercih ettik açıldığından beri. Hatta Ankara'da kalırsam orda yapacaktım dogumu, suda doğum da var. Doktorlarından bazılarıni biliyorum. Alanjndacok uzman doktorlar. Ben Gata'dan mezun doktorlara guvenirim. O doktorlar da rastladiklarmz oyleydi. İstanbul'da ozele de Gata'dan bir doktora gidiyorum. Buyuk,temiz sıra sıkıntısının pek olmadığıvbir hastane. Yeri İncek'te. Otobüslede ulasim var.Kazançtaki onemli payi zatenlösemili çocuklara ayırıyorlar,diye biliyorum.
Günaydın Lösante'nin methini çok duymuştum hatta gitmek de istedim ama bize çok uzak malesef.. Mesafe sorunu olmasa oraya gitmek isterdim gerçekten iyi bir hastaneymiş. Ama halen aklımda aslında, bir denesem mi diye düşünmüyor değilim... Arabamız olsa mesafe sorun değil de, arabamız da yok
Günaydın Lösante'nin methini çok duymuştum hatta gitmek de istedim ama bize çok uzak malesef.. Mesafe sorunu olmasa oraya gitmek isterdim gerçekten iyi bir hastaneymiş. Ama halen aklımda aslında, bir denesem mi diye düşünmüyor değilim... Arabamız olsa mesafe sorun değil de, arabamız da yok
ben ilk hamile olduğumu adetime 4 gün varken öğrendim. beta 43 falan çıktı. neyse sonra 4 gün geçti, tam adet günüm dedim tekrar baktırayım bi artışa diye sağlık ocağına gittim. doktor yok diyo çıkmaz daha adet tarihin gelmemiş. Adet tarihini 1 hafta geçecek. kanda çıkmaz şimdi diyor. ama dedim daha önce baktırdım. neyse ben doktoru ikna etmeye çalışıyorum, ordan ebe dedi ki "artışı mı görmek istedi doktorunuz" hah dedim işte olay bu, hay ağzını seveyim derdimi doktor anlamadı ebeciğim anladı yani
Canım orda da Suriyeliler var,Sami Ulus’un asıl yeri Çinçin’deymiş.Çinçin’de yer olmadığı için Beşevler’e sevk ediyorlarmış.Odalarında da sıkıntı var,eğer oda yoksa başka bir hastaneye sevk ediyorlarmış.Ben orda Gebe Okuluna gidiyorum,ordan biliyorum
sağlık ocağı tetanoz aşısı için 17. hafta diyor
cinsiyeti söyleyen doktor 20. hafta diyor
kendi takibimi yapan doktor 24. hafta diyor
hangisine güveneceğim ne saçma birşey bu....
sağlık ocağı tetanoz aşısı için 17. hafta diyor
cinsiyeti söyleyen doktor 20. hafta diyor
kendi takibimi yapan doktor 24. hafta diyor
hangisine güveneceğim ne saçma birşey bu....