Canim benim gorumcemin de sonucları ıyi değildi yaş faktörü de vardı amniyosentez yaptırdı devlette bir sıkıntı çıkmadı sağlıkla doğdu bebisi. Sen de güzel sonuçlar alacaksın ben inaniyorumEki Görüntüle 2219511
Kızlar ben geldim doktordan ama pek olumlu gelişmelerle değil. Kendi doktorum fetal dna yerine amnosentez yaptırmam taraftarı. Fetal dna da olumsuz sonuç alırsan yine dediğimi yaptırmak zorundasın dedi.
olmuştur tabii. aslında bana da boyu bu kadar demedi. ben ultrason kağıdından buldum. bak şimdi FL değeri var. o uyluk kemiği boyu demek. Onu 7 ile çarparsan boyunu bulursun.Maşallah ne kadar büyümüş prenses benim gittiğim devlet ler ne gr ne boy söylüyorlar sizin yorumlarınıza bakip benim ki de bu kadar olmusmudur diye hevesleniyorum:)
Bana doktor kalbinde delik yok falan dedi canım erken mi dedi acabaCanım sağol ultrasonda şuan anomali tespiti yapılması için çok erken sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı onlar normal çok şükür damarlar kalp vs. Hepsi normal çok şükür. Kalbindeki delik falanda detaylı ultrasonda belli oluyor 22. Haftada falan niyet hayır akıbet hayır bilip ya da bilmemek bişeyi değiştirmez kendi adıma bilmemeyi yeğlerim. Öyle durumlar oluyor ki sağlam çocuk hastalanıyor o yüzden tevekkül ve bol duaya ihtiyacımız var. Hepimize sağlıkla nasip etsin Rabbim İnşâAllah
Doktorun ne yorumda bulundu canım ? Benim bir tanıdığıma da doktor engelli alalım demiş kadın aldırmamış da sağasağlam bebişi olmuş . Sen yaptırcan mıEki Görüntüle 2219511
Kızlar ben geldim doktordan ama pek olumlu gelişmelerle değil. Kendi doktorum fetal dna yerine amnosentez yaptırmam taraftarı. Fetal dna da olumsuz sonuç alırsan yine dediğimi yaptırmak zorundasın dedi.
Bence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım
Merhaba,Anlıyorum benim sigortam yok maalesefBir hamilelik ne kadar paraya mal oluyor ya yazık valla... Bir de doğumdan sonra bebek masrafları var bunun... Ben Dr.umdan çok memnunum ama muayene ve doğum masrafları çok geliyor, o yüzden arayıştayım.
Canım ben 41 Yasin’e niyetlendim sadece hamile arkadaşlardan sağolsun lar okuyan arkadaşlar oldu 11 eksiğim kaldı ismim eda hayırlı Salih evlat için niyetlendimBende okurum canım nekadar istersen bir ikitane de baskasına vetebilirim.ne icindi onuda belirtte zaten cevremde hafız cok :)) bende yarım hafızım
Çok teşekkür ederim yardımın için ama kadın doktor tercih ediyorum malum ileride daha özel muayeneler olacak falan. Bu arada arkadaşım Hacettepe'deki doktorların hepsinin erkek olduğunu söyledi baktım hakikaten öyle ilginç gerçekten. Yoksa erkek dr alternatifi çok geniş gerçekten.Merhaba,
Ben Ankara Üniversitesinden Doç.Dr.Murat Seval'in takibindeyim (cebeci hastanesi) 16 hafta bitti. Muayene ücreti 122 lira 19.haftaya kadar yeni hasta alıyorlar diye biliyorum. Sakin bir adam.Muayene çok uzun sürmüyor, sorularıma kısa ama net cevap veriyor. haftasıyla uyumlu vs benim için yeterli oluyor zaten. Ayrıntılı ultrason 130 lira prof çekicek. Özel hastanelerdeki gibi özel ilgi sohbet vs beklentin yoksa tavsiye ederim. Telefon numarası 595 70 18
canim ben okudum insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsinKızlar daha önce yazmıştım denk geldiyseniz Yasin topluyorum hamile arkadaşlardan tekrar yazmak istedim aranızda okuyan arkadaşlarım oldu sagolsunlar denk gelmeyen olmuşssa rica etsem çok az sayıda eksiğim kaldı okumak isteyen olurmu
Allah razı olsun canım ismini yazdım çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlünden geçen bütün dualarını kabul etsin inşalalhBen okumuştum geçen hafta, size dua etmiştim ama yazmayı unuttum .
Eki Görüntüle 2219511
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim seninde ne duan varsa kabul etsin inşallahcanim ben okudum insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin
Esra Çetinkaya var birde yeni gebe takibi almıyor demişlerdi o zaman geçen gittiğimde onu bekleyen hastalarda vardı. Kendi tercihiniz tabiki daha önceki gebeliğimde gittiğim dr da erkekti. Hasta yoğunluğu daha az olduğu için tercih etmiştim. Çok memnun kalmıştım.Çok teşekkür ederim yardımın için ama kadın doktor tercih ediyorum malum ileride daha özel muayeneler olacak falan. Bu arada arkadaşım Hacettepe'deki doktorların hepsinin erkek olduğunu söyledi baktım hakikaten öyle ilginç gerçekten. Yoksa erkek dr alternatifi çok geniş gerçekten.
Demekki belli oluyor MâşâAllahBana doktor kalbinde delik yok falan dedi canım erken mi dedi acabaYa dediğin gibi herkes engelli adayı yani hayatı kontrol edemiyoruz :) hem inş seninki de gayet sağlıkı canım bol dua :) kaç haftalıksın
Amin, cumlemizin insallah. Hep dua ederken 'Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın.'diyorum.Allah razı olsun canım ismini yazdım çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlünden geçen bütün dualarını kabul etsin inşalalh
Amin amin çok zorAmin, cumlemizin insallah. Hep dua ederken 'Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın.'diyorum.
Canım ben de şimdi geldim doktordan aynı cümleleri duymuşuz ikimiz deEki Görüntüle 2219511
Ben bebek arabasını o kadar araştırdım ki yazık eşim nasıl bunaldıysa garibim akşam şu model araba hoşuma gitti dedim ağzımdan çıktığı an bi baktım siparişi vermiş çenemden kurtulmak içinBen de öyleyim kıyafetler bebek odaları arabalar aklımda sürekli onlara bakıyorum :) daha da bi tane bişey almadım
teşekkürler canım akşam bir çay bardağı kdr havuç suy denicem bakalm süt biraz iyi geliyor ama çok değil bgn özellikle sabahtan beri var geçmedi bi ..Merhaba, havuc suyunu da dikkatli icmende fayda var cunku bir Arkadaşima amino sivisini yukseltmesi icin dr tavsiye etmisti. Ise yaradi ancak ciddi seker problemi yasadi sonrasinda. Rennine cigneme tabletini de deneyebilirsin
Eki Görüntüle 2219511
Senin de büyümüş canım maşallahhh sağ salim kucağımıza alalım inşDemekki belli oluyor MâşâAllah
İnşâAllah iyi olsun kuzular Rabbim kimseye muhtaç etmesin yavrularımızı
15. Haftadayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?