2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim benim gorumcemin de sonucları ıyi değildi yaş faktörü de vardı amniyosentez yaptırdı devlette bir sıkıntı çıkmadı sağlıkla doğdu bebisi. Sen de güzel sonuçlar alacaksın ben inaniyorum

Maşallah ne kadar büyümüş prenses benim gittiğim devlet ler ne gr ne boy söylüyorlar sizin yorumlarınıza bakip benim ki de bu kadar olmusmudur diye hevesleniyorum:)
olmuştur tabii. aslında bana da boyu bu kadar demedi. ben ultrason kağıdından buldum. bak şimdi FL değeri var. o uyluk kemiği boyu demek. Onu 7 ile çarparsan boyunu bulursun.

Bana doktor kalbinde delik yok falan dedi canım erken mi dedi acaba Ya dediğin gibi herkes engelli adayı yani hayatı kontrol edemiyoruz :) hem inş seninki de gayet sağlıkı canım bol dua :) kaç haftalıksın

Doktorun ne yorumda bulundu canım ? Benim bir tanıdığıma da doktor engelli alalım demiş kadın aldırmamış da sağasağlam bebişi olmuş . Sen yaptırcan mı

Merhaba,
Ben Ankara Üniversitesinden Doç.Dr.Murat Seval'in takibindeyim (cebeci hastanesi) 16 hafta bitti. Muayene ücreti 122 lira 19.haftaya kadar yeni hasta alıyorlar diye biliyorum. Sakin bir adam.Muayene çok uzun sürmüyor, sorularıma kısa ama net cevap veriyor. haftasıyla uyumlu vs benim için yeterli oluyor zaten. Ayrıntılı ultrason 130 lira prof çekicek. Özel hastanelerdeki gibi özel ilgi sohbet vs beklentin yoksa tavsiye ederim. Telefon numarası 595 70 18

Bende okurum canım nekadar istersen bir ikitane de baskasına vetebilirim.ne icindi onuda belirtte zaten cevremde hafız cok :)) bende yarım hafızım
Canım ben 41 Yasin’e niyetlendim sadece hamile arkadaşlardan sağolsun lar okuyan arkadaşlar oldu 11 eksiğim kaldı ismim eda hayırlı Salih evlat için niyetlendim

Çok teşekkür ederim yardımın için ama kadın doktor tercih ediyorum malum ileride daha özel muayeneler olacak falan. Bu arada arkadaşım Hacettepe'deki doktorların hepsinin erkek olduğunu söyledi baktım hakikaten öyle ilginç gerçekten. Yoksa erkek dr alternatifi çok geniş gerçekten.

canim ben okudum insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin

Kac gundur girmiyordum, sen aklimageldin demin, ne yapti acaba diye merak edip girdim ve yorumunu gordum.. Sakin moralini bozma, risk veriyor bu sadece, 1/50 yani %2 ihtimal diyor. Nifty de risk veriyor, bence de bosuna yaptirma. Direkt amniosentez yapsin. Aklim kalbim seninle

Esra Çetinkaya var birde yeni gebe takibi almıyor demişlerdi o zaman geçen gittiğimde onu bekleyen hastalarda vardı. Kendi tercihiniz tabiki daha önceki gebeliğimde gittiğim dr da erkekti. Hasta yoğunluğu daha az olduğu için tercih etmiştim. Çok memnun kalmıştım.

Bana doktor kalbinde delik yok falan dedi canım erken mi dedi acaba Ya dediğin gibi herkes engelli adayı yani hayatı kontrol edemiyoruz :) hem inş seninki de gayet sağlıkı canım bol dua :) kaç haftalıksın
Demekki belli oluyor MâşâAllah
İnşâAllah iyi olsun kuzular Rabbim kimseye muhtaç etmesin yavrularımızı
15. Haftadayız canım

Canım ben de şimdi geldim doktordan aynı cümleleri duymuşuz ikimiz de
Yüksek riskli çıktı ilk tavsiyem amniyosentez %100 sonuç diğer tavsiyem nifty %99 sonuç verir dedi
Nifty De risk görünürse yine amniyosentez öneririm dedi
Ya da hiçbirini yaptırmazsın kafan rahat olur ben tavsiye de bulunmak zorundayım dedi. 5 yıldır tarama testlerinde risk gördüğü bebeklerde sadece 1 bebeği down sendromlu doğmuş
Yaptırmıcam sanırım hiç birini nasip kısmet diyip beklicem

Ben de öyleyim kıyafetler bebek odaları arabalar aklımda sürekli onlara bakıyorum :) daha da bi tane bişey almadım
Ben bebek arabasını o kadar araştırdım ki yazık eşim nasıl bunaldıysa garibim akşam şu model araba hoşuma gitti dedim ağzımdan çıktığı an bi baktım siparişi vermiş çenemden kurtulmak için

Merhaba, havuc suyunu da dikkatli icmende fayda var cunku bir Arkadaşima amino sivisini yukseltmesi icin dr tavsiye etmisti. Ise yaradi ancak ciddi seker problemi yasadi sonrasinda. Rennine cigneme tabletini de deneyebilirsin
teşekkürler canım akşam bir çay bardağı kdr havuç suy denicem bakalm süt biraz iyi geliyor ama çok değil bgn özellikle sabahtan beri var geçmedi bi ..

canım benm tecrübem duydugm fln yok hangisi daha iyi ama inşallah bebeğin sağlıklıdır sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…