2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amniyosentezi yaptiran cok artik cok dikkatli yapilan bir islem canim. Kombine risk vs. Düsük cikmis ama biri yüksek degerde. Sen ne dusunuyorsun yaptiracakmisin ?

Riski yüksek çıktı ama sanırım hiçbir şey yaptırmayacağım emin değilim şuan

Eklentiler

• IMG_0864.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 80
Riski yüksek çıktı ama sanırım hiçbir şey yaptırmayacağım emin değilim şuan
Canim bence yaştan dolayi yuksek cikmistir. Bu testler olasilik testi hic bir gecerliligi yok. Cogu doktor labaratuarlarla anlasmali nifty teste yonlendirip para kazaniyorlar. Kac arkadasim yaptirdi bu testi hepsi sag salim dogum yapti. icin rahat etmicek doguma kadar ama bence yaptirma. Hele ki amniyosentezi yaptirma enfeksiyon riski cok yuksek.

Doktorum da yaptırma taraftarı değil sadece bilgilendirmeyi yapmak zorundayım dedi. Kafamı bulandırmak İstemiyorum hiç

Canım ben 41 Yasin’e niyetlendim sadece hamile arkadaşlardan sağolsun lar okuyan arkadaşlar oldu 11 eksiğim kaldı ismim eda hayırlı Salih evlat için niyetlendim
Tamam canım ben okurum inşaAllah bit iki hamile daha var inşaAllah okurlarsa haber ederim sana :) rabbim evlatlarımızı salih kullardan eyler inşaAllah

Kızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz

Çok şükür canım maşallah miniğime bem dün oldum ya baya ağrıyor inş senin ki ağrımaz fazla

Hahhhah iyi yöntemmiş aklımda olsun :)))
Güle güle kullansın miniğin :)

Canım öncelikle maşallahhh bebişine ve sana :) sana birmşey sormak istiyorum bana doktorum her seferinde zaten ayrıntılı bakıyorum ayrıntılıya gerek yok falan dedi ben zaten hacettepenin bütün parametrelerine bakıyorum dedi. Her kontrolde organları ile ilgili bilgi veriyor ama ayrıntılıda ekstra nelere bakılıyormuş canım ? Ona göre başka şehre gideyim diyorum da yanımdaki şehirlerde bile peritanoloji yok napsam

merhaba arkadaşlar karnımda pıt pıt şeyler gerilmeler seyirmeler allahım ne güzel birşeymiş allah isteyen herkese nasip etsin çok şanslıyız
İlk gebelik mi sizin? :)
Benim ilk sanki arada pıtpıtlar hissediyorum ama emin olabileceğim kadar şiddetli değil hala.
Ay kıpırdanmaya başlayınca çok güzel olacak bi an önce gelse o gün

Canım ikili sonucun gayet normal çıkmış benim ki berbat yinede amniyosentez istemiyorum yinede senin vereceğin karar

Valla canım benim doktor beynine böbreklerine kalbine meshanesine dudağına ağız içine vs herşeyine baktı ama genede radyologun baktığı daha sağlıklı olur o yüzden 1 ay sonra tekrar radyolog baksın dedi demekki onlar daha iyi ayrıntılı bakıyorlar.

Radyolog mu dedi bi de ona bakayım arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…